92

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Добър вечер дрОгарко Нинова... - имате ли нещо да кажете...

91

Komunist

преди 6 години

не трябва да се пита, а да се налага с тоягата, за да работи по-добре и да произвежда повече. Това е един от основните принципи на капитализма. Така е в САЩ, Германия и другите развити страни.......i posle idva 7 Noemvri ...i visiat kulaci i chorbadzii po okolnite durVia...

90

Анонимен

преди 6 години

Тъпия предател Борисов - ***

89

Един от народа

преди 6 години

Вече нямам никакво съмнение! ЕС=СССР!Бойко и Юнкер са досущ като Тато и Брежнев. То целувки, то прегръдки, то ала-бала за светлото бъдеще!

88

1

преди 6 години

юнкер ни хвали ,ромкинята,която ни хвалеше умря,той я замества сега.

87

РБК37

преди 6 години

Тези двамата ми приличат нещо на неотавнашните ни ръководители -другаря Тодор Живков и другаря Леонид Илич и тези ласкаво се гледат .... . Борисов дай на Юнкер малко от нашата ракийка и една засукана мадама и еврозоната ти в кръпа е връзана.Тъй като олигархията и едрия бизнес се нуждаят от пререструктиране на кредити си ,то еврозоната ще е шестица от тото за тях ,а за нас -лук и праз .Как мислят само за нас управляващите ,а ?

86

Анонимен

преди 6 години

Ние от пенсионерски клуб Красна Поляна към БКП питаме, защо Борисов не се целува с Путин така както с Юнкер ?Грозен ли е Путин или е стар ... какво му има ?

85

А, да видим!

преди 6 години

До АнонименЗащо сме още вързани с тоя борд?Нали сме стабилни, просперираме, финансово устойчиви. Нали ни хвалят в Европарламента, значи можем и без борд. А?Какво ще кажете, господа Стабилни?Махайте борда! Да видим колко ще сме стабилни, а?

84

Анонимен

преди 6 години

хора, да излизаме на протести, че ако влезем в таз еврозона за пореден път ще плащаме чужди сметки. Евро*ейският съюз се крепи на доверие в хартийки без реална стойност, ще дойде момент, когато това доверие ще падне. Почти всички страни са задлъжнели с около и над 100% бвп, това няма как да продължава вечно

83

Анонимен

преди 6 години

ЗАЩО ЛИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД НЕ СЕ ХВАЛИ А САМО ПОЛИТИЧЕСКИТЕ КОЖОДЕРИ ХОДЯТ С ХВАЛБИТЕ В ЛЕВИЯТ СИ ДЖОБ А В ДЕСНИЯТ ОТКРАДНАТИТЕ МИЛИОНИ ?

82

ТHE Патриот

преди 6 години

Гледах видео от срещата им такова целуване ,такова *** ,такова подлагане няма гротеско просто ,тиквата е унижение България!

81

ognyanz

преди 6 години

Юнкер ни хвали, защото знае, че това с нищо не го задължава и от него нищо не зависи. Ще влезем в Еврозоната тогава, когато всички държави, които са в нея са съгласни.

80

Анонимен

преди 6 години

Ние чрез борда вече сме вързани за еврото, ама както каза един умен човек 80% от населението са *** и хал хабер си нямат какво значи валутен борд.

79

Анонимен

преди 6 години

"Готови сте за еврозоната" означава, че управляващите са "готови за харчене на резерва на валутния борд в евро".

78

Анонимен

преди 6 години

....тия са от третия пол.....

77

Анонимен

преди 6 години

До до 40Нищо не сме въвели фактически. Аргументите, които се изтъкват тук не касаят живеещите в Бг. Ама чужденците идвали от Европа с евро, ама банките, ама смяната на валутата при стокообмен, ама живеещите в чужбина- това не са аргументи. Това са глупости изсмукани от пръстите? Във века на глобализация хората не си сменят националната парична единица.Стоки внасяме и от Китай, Турция, САЩ, Япония, Киргизстан, ама не си меним лева, щото внасяме оттам. Какви фантасмагории пишете тук?!

76

Един от Северозапада

преди 6 години

Едно време, на размер 2 на 3 метра във фоаето на една обществена сграда в града ни, имаше снимка на Тато и Брежнев във страстна целувка уста в уста, и надпис-"Вечна дружба!".Предлагав , във фоаето на НДК и във всички областни управи, както и на витрините на централите на Герб, да се окачи тази снимка, в размер 2 на 3 метра, за да не се обърка народа днес, кой е Тато, и кой е голямия брат. Само не мога да си представя, ако случайно го пуснат, до Тръмп, каква ли снимка ще има?

75

Искахте у Eвропа

преди 6 години

Баце ако приеме евро-то и обърне гръб на българския лев ще умрете прави.Баце го боли онази работа.Он има милиарди и пет чувала златни жълтици.Да му мисли бедния българин.На бас че ще ревете като Сибирски мечок.

74

zorro

преди 6 години

Юнкер пак е пиян,май...А за прегръдка нежна да не говорим..Той дали има парички в офшорка? Юнкер,де...То за другия вече е известно..

73

погр ебален агент

преди 6 години

Срещите в Брюксел са срещи на неанонимни алкохолици.