94

Анонимен

преди 6 години

Аз не се чувствам обиден, това прави ли ме враг на обидените?D

93

тонката

преди 6 години

Ето заради такива изказвания червените другари никой не ги бръснев цяла Европа.Само с другите другари от СССР (:намират обща приказка.Ето затова бат ви Бойко ще управлява още дълги години докато му е кеф и България ще бъде пълноправен член на НАТО и ЕС и много далече от ко..мунистите в СССР.Пикаете ли газ другари?(:(:(:

92

Анонимен

преди 6 години

И в парламента е така. 80% *** и останалите 20% крадци :(

91

Анонимен

преди 6 години

Най-сетне някой да каже истината в държавата на еднокнижните тикви виреят де.б.ил.и Гениално просто, колко станa дълга, че не се сещам ?

90

Кретен

преди 6 години

До АнонименНе само Славейков, и Алеко Константинов, и Буров и т.н. са казали тази кофти истината за племето от което съм и аз. Ама ББ го бил казал преди. Да. И тогава го разпънахте. Какво увъртате, неглижирате и се оправдавате сега. Същото е. Да не се окаже, че за всичко което го критикувате, вие го правите на куб? Не ви питам защо предизборните обещания са като за ***. Пенсии, социални плащания, повишаване на доходите, национализация и т.н., без информация от къде ще дойдат парите за това.

89

Анонимен

преди 6 години

Матряла, Мутрата имаше предвид само матряла на БКП.И е прав.Тия ги ограбиха (пенсионният фонд), лъжат и на тейен гръб лидерите на терористите (БКП) живеят добре и са милионери, и те не си променят убежденията.

88

Дръндер

преди 6 години

До понежеобачезащотоСъгласен съм, но да вземе със себе си и вкиснатата Тиква, защото не може да мерим с двоен аршин.

87

Анонимен

преди 6 години

Иво Христов трябва да подаде оставка! Изказванията му не само са обидни за българите, но и подкрепят една изцяло пропагандна теза на руската държава! Иначе БСП признават, че са наследник на БКП, когато става въпрос за спасяването на евреите, но не са техен наследник, когато говорим за народния съд, лагерите и възродителния процес...Доста удобно...

86

Анонимен

преди 6 години

"БСП: Христов се извини за "***". А премиерът за "лош материал"?"....................типично по русофилски: А в Америка защо бият *** ?...!!!

85

Анонимен

преди 6 години

Егати иронията, цензорира те ми "свобота на Dуха" и то когато споменавам Ботев и какъв ни е имиджа по светаDDD, 20% от хората не си мислят само за "това".

84

ДО 78

преди 6 години

Като е кофти мат;ляла той що се натиска да управлява ? Tой на убав ? 5 пъти дава оставки и пак се връща, пълен *** при който мисълта oтсъства. Tо и За туй държавата е на тwй дередже и най вече МВР едни ало измамници не могат да хванат. Ние ги хващаме ама те ги пущат помниш ли това още тогава някой му беше виновен на пъпеша.

83

Анонимен

преди 6 години

Баси интелигентния,дето не си знае устата!И тоя ще ми управлява страната!?Ай си*ктир!

82

luckyman

преди 6 години

Малко цитати от Ленин и пак коментирайте кой е ***: "Планът е чудесен! Довършвайте го заедно с Дзержински... Ще изминем 10-20 версти и ще бесим кулаци, попове, помешчици. Наградата е 100 хиляди рубли за обесен...""Войната не е на живот, а на смърт с богатите, *** и буржоазните интелигенти... Разправяйте се с тях при най-малкото нарушение. Хвърляйте ги на едно място в затвора... слагайте ги да чистят тоалетните, да бъдат снабдени, след като отбият карцера, с жълти билети; или да се разстрелват на място... Колкото по-голямо е разнообразието, толкова по-добре, толгова по-богат ще е

81

Анонимен

преди 6 години

Факт е, че Сталин праща евреите в Сибир.

80

Анонимен

преди 6 години

Боко като ви го каже не се сърдите. Щото ще ви изгледа нагло.Но като ви го каже същото с други думи интелигентен човек като проф.Христов се сърдите.

79

Анонимен

преди 6 години

За да станете популярни, за да бъдете водачи, революционери, ви трябва масовост, п, трябва идеите, които предлагате и браните да касаят масово хората, чевечеството и човека в частност, а не само битовизми и гастрофилософия.Колко хора в света според вас знаят че има поет на име Ботев? И корко хора в света познават Ботев само като революционера, разбирате ли?Свободата е вътрешно потребност на духа и няма нищо общо с цената на яйцата или пенсиите. Каквито са избирателите-,такива са и политиците.

78

понежеобачезащото

преди 6 години

Такова изказване е недопустимо, дори да е вярно!И извинението не върши работа!Украинеца да си върви,друг начин няма!

77

Загрижен

преди 6 години

Проблема е, че човека е прав е % са по-малко но е факт .. ако не беше така държавата нямаше да е на това дередже. Нали помните какво каза ББ в Канада, че материала бил кофти и Вие го освиркахте .... ами прав е човека асо не е прав дали щеше да бъде главен сек, кмет и 3 пъти премиер ... но за съжаление не знам кой би го заменил нали не мислите за БСП и ДПС ...

76

Анонимен

преди 6 години

Просто не ставаме като нация. Всеки гледа себе си и се спасява както може. Не можем да работим в екип, като отбор, не ни пука за другия, гледаме да крадем и да бягаме.Народо-психологията ни е такава.Не се обиждайте - такива сме си - лош материал!

75

до 70

преди 6 години

Факт е че Сталин изби корумпираната олигархия и мафия и фащистите. Днес повече от всякога е необходим един нов Сталин за да прати олгарсити банкстерите и подобните мутри където име е мястото. малкo са трепали комунистите.