31

Анонимен

преди 6 години

До двойният аршинНе е в чужда територия! Чети внимателно! Явно нещо ти липсва...

30

Българка

преди 6 години

Из цяла Европа съм минавала граници, такова чудо е немислимо!!! Да навлязат униформени в чужда територия и набият чужд гражданин!? Боже, какво извинение, какви пет лева! Това е дипломатически скандал!

29

НЯМА

преди 6 години

Няма *Извинение* за нахлуване на въоръжени хора на чужда територия .Защо се Омаловажава случая ?Заради Ердоган ?В Международното Право е записано че ако пресечеш Границата си в Друга Юрисдикция - може човека да е ял свинско по време на Байрам Курбан и за това да са го гонили .Всички сме гледали филми в които се показва това - дори танк да мине или бежанец да мине се спира преследването и се уведомява по каналния ред съответната Държава .Тук нямаше никаква Реакция на България .

28

Анонимен

преди 6 години

до такава степен съм възмутен от този мекушав и продажен политик че от нерви чак не мога да пиша ашколсун бе ага радев защитаваи турските си събратя а ние българите кучета ги яли и от този дембеланко ще чакаме да защити Българската чест

27

двойният аршин

преди 6 години

Излиза, че когато Динковци шамарят бежанците и ги вързват със свински опашки, а граничарите стрелят по преминаващите през границата без документи е добре, и са истински патриоти, а когато това се случи на българин, в чужда държава е престъпление?

26

Добруджанец

преди 6 години

Поредният продажен шоп във властта. Шопите ще ни затрият!

25

POLICE

преди 6 години

Просто станал съмнителен и подозрителен , трябвало е да изчака а не да обръща колата обратно , сам си е виновен

24

Анонимен

преди 6 години

Това преди 28 години просто нямаше,как да се случи...Оджите вече да са ги опяли...

23

Анонимен

преди 6 години

До бай хдоживот - не, Надето щеше да ги помилва по някое време след десетина години за десетина милиарда, обаче комитетите от Хелзинки до Страсбург какви шумни дела щяха да водят срещу България и най-малко месец статии дийвеле и коментари, а всеевропейския Антоний сумати ръце щеше да изцелува по Анадола извинявайки се самоинициативно за целокупния български народ и Синод

22

Пурку

преди 6 години

Не знаех, че за въоръжено нападение от чужди униформени на български гражданин на наша територия е достатъчно едно извинение! Това си е дипломатически скандал!

21

Анонимен

преди 6 години

Тоя трифазен бушон друго ли очаквахте да каже..

20

зззззз

преди 6 години

До Анонименза коя столица е атомният трафик на биотите с говорни отклонения

19

Васо

преди 6 години

Тя случката след това извинение малко прилича на един виц " Мерси мадам,Пардон папа", ама що дири пък в нея и ВМРО с нейните декларации от сорта на сека манджа мерудия. Ама търсят навсякъде изява хората след като ги разбрахме що за патриоте са. И другите им колеги патриоти също от НФСБ и Атака.

18

Анонимен

преди 6 години

всеки който ходи в Турция трябва да яде бой !

17

адидес орижинал

преди 6 години

...обитателят на Меден рудник се събудил в настроение сутринта и за награда повел жена си към Капълъчарши. отсам ги изпратили усмихнати на пазар, обаче отсреща в Чайнатаун като се затуткали чиновничките и на нашия европейски почтишенгенски гражданин му писнало да чака сякаш украинец на румънска граница, теглил една лудогорска и се врътнал обратно, обаче за беля - ония взели че се разтропали за повишение - гюленист може да е, щом нервничи... и юруш през плета подир електората

16

Анонимен

преди 6 години

"От своя страна от ВМРО остро осъдиха случая и настояват тези граничните полицаи вече да не бъдат допускани на територията на България."Патриотите да не дават акъли!!!И ние остро осъдихме, когато точно тези се опитваха да се келешат на легално влизащи... И то стари жени! Та Симеонов и Джамбаза да дойдат да побутнат и граничаря де... :-) А и храничаря ще се накаже! Стига!

15

Анонимен

преди 6 години

грешиш,амфетите от бг минават през турция за близкия изток.обратно са хероина и малко марихуана.количествата и стойностите на потока от бг към турция многократно надвишават обратния

14

Анонимен

преди 6 години

Наркотици се внасят от Турция за България, обратното е много безсмислено, не знам какви подозрения имат. Факт е, че подобно поведение би будило сериозно подозрение на коя и да е граница.

13

Анонимен

преди 6 години

И това бил МВР министър на България!Извинения!?Че утре ще влезе някой на 20м. в БГ територия, ще ти метне една бомба, пък върви го извинявай после ... аман от либеpaсти!

12

Анонимен

преди 6 години

А бе тоя вътрешен министър адекватен ли е изобщо? Все е имало *** на тоя пост , ама тоя е капак на всички!