56

Анонимен

преди 6 години

То,ханъм Велислава Кръстева по антропологични белези си е джуревка,също като Доган.И тя като Бисеров партийна номадка.Първо в СДС после личен медиен слугинаж на Меди,после дУпедат от противоконституционна партия.

55

анонимен

преди 6 години

стига с тези имена хората нямат зьби в устата някои нямат телевизия в 21 векточно пьк имената ги вьлнуват имат ли хората по селата квалифицирана лекарскапомощ или са оставени на произвола на сьдбата вкараите децата в училищата иуниверситетите не се занимаваите с джамии и религия оставетв тютюна и засеитечесьн шафран и др култури които ще виреят на мястото на тютюна

54

Анонимен

преди 6 години

можели със лошо да вземеш Добро? много проста математика, ако не знаеш,резултата ще е лош.

53

месара

преди 6 години

да поискаме и ние българите турция да възстанови българските имена на насилствено потурчените и избити през 500 годишното им "присъствие" в България!!!

52

месара

преди 6 години

тая велислава е *** - българка пък отишла да слугува на турска партия. а на кара или каръ не знам кой си, ше му кажа само да не подклажда вражда и омраза, обикновения мюсюлманин никой не го спира да си смени името, а умрелите са си умрели. по добре да каже с какво подобриха живота на тия мюсюлмани, и защо ги задължават да говорят само на турски,та някои даже не знаят и една българска дума. дпс и дост трябва да се забранят,това са партии обслужващи турски интереси и работещи против България

51

Анонимен

преди 6 години

Аман с тоя възродителен процес! МАЛКО ВИ БЕШЕ!

50

БЪЛГАРСКИЙ

преди 6 години

Единствения плюс в цялата история на комунистическата власт в България беше възродителния процес. Тогава партията може би предотврати да се случат стотици терористични актове (както сега в цяла Европа) от турските терористи (подобни на гара Буново).

49

Анонимен

преди 6 години

до ф.Е.Дзерджински Браво

48

о

преди 6 години

Карадайъ си е читав човек,в сравнение с ердогановато ***.Живеят ли турци у нас-живеят.По-добре да живеем в разбирателство с такива хора,отколкото с автономци откъсвачи.

47

ГУРБЕТЧИЯТА

преди 6 години

АМИ ТО ОСТАНА БАЙ *** ДА СЕ СЪГЛАСИ ДА ВЪРНЕ ИМЕНАТА НА ПОКОЙНИЦИТЕ ,НА КОИТО НАСИЛА ИМ БЯХА СМЕНЕНИ ИМЕНАТА ОТ СЪЩИЯТ ТОЗИ БАЙ *** !БАЙ *** БЕШЕ ,БАЙ *** СИ И БАЙ *** ЩЕ СИ УМРЕШ !

46

АЛФ

преди 6 години

политиците нямат проблеми ... те затова си говорят разни измишльотини. проблемите са при нас извънземните щото ядем котки и мишки

45

Анонимен

преди 6 години

ДОСТ акобяха сега в парламента ще не ще турците щяха да бъдат признати за малцинство,както 50 хиляди българи в Албания с право са признати за малцинство така и 1 милион мюсюлмани в Бг трябва да бъдат признати но ДПС приспа 25 години защото са свързани с комунистите и дс

44

Б

преди 6 години

До 13"Живков да ги е разстрелвал"можеш ли да ми кажеш името на поне един разстрелян !?аз ще ти кажа: за целия възродителен процес има 2-*** убити турци - 2-*** братя които от засада с ловджиска пушка стреляха по отцеплението и съответно войниците от отцеплението откриха огун по тях дръги жертви няма !!!

43

13

преди 6 години

Карадайъ не казва нищо за взрива на гара Буново във влака Бургас-София, за избухналата бомба в сладкарницата на хотел"Сливен" в гр.Сливен.Нищо не казва за опитите да се отрови питейната вода на определени градове, за бомбата на летище Варна,за взрива на гара Пловдив и куп безчинства които сегашната негова партия е правила.Живков да ги е разстрелвал като не са искали да си сменят имената,а те си отмъстиха с кръв на невинни хора.Това много бързо се забрави.

42

Анонимен

преди 6 години

прекалено сте Българи!!! не признавате,нещо което съществува!!!!!!

41

Б

преди 6 години

след като Испания може да постъпва така с Каталуня,не виждам защо България да не може да направи с турците това което направи

40

Анонимен

преди 6 години

....И РУСИЯ,И РУСИЯ,ДПС И БКП СА СИ КРЕМЪЛСКИ ***,Атака казват само на Кремъл...

39

Циник до 41

преди 6 години

ДПС е злокачествен тумор...в изстрадалата снага на България!Гавра с историята...

38

Анонимен

преди 6 години

ДПС и Турция са проклятието на България.

37

Анонимен

преди 6 години

Тая държава все оше се акзва България, който защитава протурските партии ДПС и ДОСТ да се маха от България.Нямам нищо против обикновените турци, но акмо искат да са част от БГ-общество, има дотатъчно БГ-партии.