173

тнт

преди 6 години

Гледам отсреща ,един от новозабогателите ръчка в кофите за ***. Сигурно си е изпуснал вътре тестето с кредитните карти.

172

Анонимен

преди 6 години

Да са живи и здрави емигрантите за да пращат !

171

СС

преди 6 години

Това се отнася само за 10% от населението, но в статията не го пише. :)

170

Анонимен

преди 6 години

Бабугерите са най-богатите та 'метат от пренасищане! Уж пък всеки богат а иска да напусне България!!??

169

Анонимен

преди 6 години

На територията наречена България 5 % са owner, останалите 95 % само овни!

168

анонимен

преди 6 години

Кои българи , бе ?!

167

Булгар

преди 6 години

Тези нашенци, дето от сутринта пищят, че нямали пари - те са много богати.Останалите, как със мизерна заплата, и пушат и пият ?!

166

Богаташчев

преди 6 години

То,Другарки и Другари е световна тенденция.Богатството (голямото) е в ръцете на 1-2 %.Ние,като по-изостанали сме с 5 %.За влоговете,не се притиснявайте-PWC,Делойт и EY скоро ще посъветват правителството да шибне един хард ресет на банките и шишитата ще се облажат.За имотите също не берете грижа-отдавна ни завиждат в ЕС.След лихвения бум,банките ще са собственици на 1/4 от имотите.Берете грижи за спиране екютата от ЕС-тогава ще ни тупат,като съдрани чували(данък 10 % ли-Ха-Халал ти Бой Бор)!!!

165

Циник до 178

преди 6 години

Внимавай - къде в Африка!Ще те направят на джолани....и ноктите няма да ти останат!Ще те апнат - кат стой - та гледай!Аааааахахаха

164

Анонимен

преди 6 години

Ако вдигнат заплатите на обикновените хора, те няма да вкарат парите си в банките, а ще покрият дълговете си и ще изхачат парите за неща от първа необходимост.Обаче като ги дадеш същите пари на малка част от хора, които са си покрили отдавна нуждата от първа необходимост, те вече формират спестявания дори и да се поглезят с супер лукс пак остават спестявания.

163

Анонимен

преди 6 години

Да благодарим на Бойко

162

Анонимен

преди 6 години

Ох.Спестил съм някой лев.Смятам да си купя къщичка у Африка,че тука иде зима,пък и панелката протече след санирането.Там поне ще икономисам от ток за отопление,пък и от вода за баня - на *** няма да им мириша.Пък като мине зимата ша са върна.С високата си заплата мога да си позволя да работа само по 6 месеца на година.

161

Анонимен

преди 6 години

Расте на единици, масата обеднява и оголява все повече.От вчера се тиражират едни новини, че Гърция излиза от кризата и положението в страна се нормализира. Днес да не останем назад и тук почнаха да публикуват такава информация

160

Анонимен

преди 6 години

Да наистина от както Борисов е на влас започнахме значително да забогатяваме Балгария най после си намери своя истински водач

159

Анонимен

преди 6 години

Заплатата е накзанието за неумението да се краде!

158

Я

преди 6 години

Става дума за 300-400 българи, добавили няколко милиарда, ама това са подробности, нали ...

157

Анонимен

преди 6 години

Статистиката показва че има добро усвояване на евро и национални фондове от определени личности.

156

Беден

преди 6 години

Българите винаги са били бедни.За това всичко живо бяга в чужбина.

155

Анонимен

преди 6 години

Богатвото расте при онези българи които не са на заплата, но мисля че това е очевидно няма вдигане на заплати ,т.е. групата българи които работят на заплати се изключва,значи увеличението е в останалата група .

154

Циник

преди 6 години

Цитат: "20 0Е кои са забогатели, тия където крадат над 50% от парите за обществените поръчки и усвояват държавни пари и еврофондове, забогатели били българите, само една свинска част от тях, най-гнусната и крадливата, 2030-та един град икономика, останалото деградирало ромско гето и боклукчарник."Много вярно колега !!!!Сингапур поръча 39 Боинга за много милиарди ...София какво ще поръча? Дръжки?