116

Анонимен

преди 6 години

До 116ми върви в С.Корея да се бориш против световния капитализъм бе, кво се мъчиш тук пред монитора?

115

Анонимен

преди 6 години

Къде са днес САЩ? Практически никъде!

114

Анонимен

преди 6 години

САЩ пускаха София бомби върху цивилно население и избиха близо 5 хиляди мирни граждани на столицата.

113

Анонимен

преди 6 години

До Въпрос на изборИсторията ще покаже кое е по-важно ...пропуснал си, че янките направиха СССР да изчезне, а това е най-важното. За поука на разните кимове, путини и други подобни началничета.

112

до 114

преди 6 години

Същите преди само 17 години сринаха до основи половин Белград и всичките му мостове.Тогава ние, водени от евроатланитиците Иван Костов и Сломон Паси подкрепяхме убийците на жени и деца.Сега, водени от Суждука и Цветанов, лакиете на Меркел, също подкрепяме терористите, които взривяват хора в метрото.

111

Анонимен

преди 6 години

Никой никога не е използвал ядрено оръжие срещу мирни граждани.Само веднъж преди 72 години. Всички знаем кой го направи. Дори и младите гербаждии с промити мозъци няма начин да не са чували имената Хирошима и Нагазаки.

110

Анонимен

преди 6 години

До а в БългарияДвегодишно дете умря от глад в Ловеч.няма ли кой да ти олющи 2 шамара и да се успокоиш?

109

Анонимен

преди 6 години

САЩ са единствената страна която използва ядрено оръжие срещу мирно население и изби половин милион цивилни с атомни бомби.

108

Анонимен

преди 6 години

До 103Интересно как едно "затъпяло" общество създава ядрени и водородни бомби и междуконтинентални ракетикво се чудиш - забрави ли за СССР? И те се пънаха, суперсила, ала-бала и ги няма вече. Та и с дребния *** същата работа.

107

Анонимен

преди 6 години

И като стигне какво ще направи. Не ставайте смешни. Ако този прасок наистина го направи, това значи цяла източна азия да се превърне в радиоактивно пепелище за отрицателно време. Глобална икономическа катастрофа, ядрена зима и тотален колабс на всякаква държавност. В целия свят.

106

Анонимен

преди 6 години

Малкият Ким добре ги рита янките по наглите мутри!

105

Анонимен

преди 6 години

До ОтговорЧудно ми е защо Япония не отговаря с ракета над Северна Кореяте янките ще му отговорят и то не само с една. Въпрос на време. Сега дават шанс на руснаците и китайците, да не се оплакват после.

104

Отговор

преди 6 години

Чудно ми е защо Япония не отговаря с ракета над Северна Корея, защото така Кимчо си мисли че може да прави каквото си иска, но ако една ракета прелети над главата му едва ли ще е толкова усмихнат!!!

103

до 104

преди 6 години

САЩ отдавна шантажират Китай. Нещо като : - ако ти дължа 200 лева аз имам проблем, ама ако ти дължа 2 милярда лева, ти имаш проблем....Та така е с Китай и САЩ.Ким нищо няма да иска, за него е по-важно да не е застрашен от санкции и преврати, не да окупира Южна Корея...

102

До 101

преди 6 години

Едва ли Китай ще си развали дослука със САЩ заради Ким.А пък си Ким никога никой няма да преговаря, повярвай ми, защото той първо ще поиска Южна Корея, след това половината Азия да работи за него - и всичко това с ядрен шантаж.Просто ще го чакат да направи грешна стъпка и ще го унищожат.

101

до 98

преди 6 години

Интересно как едно "затъпяло" общество създава ядрени и водородни бомби и междуконтинентални ракети, пък ние гениите една майонеза от химикали не можем да опазим, хем сме предупредени....това за тъпите корейци къде го прочете? В Ню Йорк Таймс? Те защото са ***, затова Ким бе изпратен от баща си да учи в Швейцария ....

100

Анонимен

преди 6 години

Тексаският бик отдавна е станал вол.

99

Анонимен

преди 6 години

Китай няма полза да "осмирява" Ким. Китай си има перфектна буферна зона. Защо да си оголят фронта за да задоволяват капризите на САЩ и кучкарника Европа. Докато се разправят кой как ще санкционира, Ким ще си оплете кошницата и тогава могат да преговарят на равна нога. Тактически той постигна много важна победа - Южна Корея и Япония вече са наясно, че са обречени на непоравими загуби в един горещ конфликт и ще го избягват всячески. Няма да са безразсъдни марионетки на САЩ

98

Анонимен

преди 6 години

УПСЕХ !

97

Анонимен

преди 6 години

Ким вече е мъртвец.