171

Анонимен

преди 6 години

... Боби още търси....

170

Анонимен

преди 6 години

.... сега Боби трескаво рови в нета да види кво е СУ22...Не знае, че тези машини се ползваха за разузнавателни полети в БА.

169

До боби кухия

преди 6 години

Су 25 за нищо не стават в Сирия бе, дори не знаеш с каква цел са произведени през 1975 .Смешника Боби :)))Това са най-бавните самолети, виждал съм ги наживо в авиобаза Балчик и Толбухин като бях в казармата.Не си чувал и виждал за по-добрия Су-22.Толкова си жалък с тези бавни отговори взети от Уикипедия и руските сайтове!Дребен лъжец си ти, Боби!

168

A бе

преди 6 години

Операторите на С300 дали знаят че са невидими. Може да са обучавани в Сърбия.

167

Зозо

преди 6 години

Санитарите пак са забравили да изключат интернета на Боби - Уикипедията :)

166

Gost 69

преди 6 години

Izvoda e 4e na iran 6te mu triabvat s 400

165

Боби

преди 6 години

До Реактивен тракторУмнико само в Сирия Руските самолети имат вече за почти 3 години около 20 000 полета от 40-50 мин(за щурмовици Су-25 летящи директно към целта защото просто нямат голям обсег на действие) до 3 часа за Су-30/35 при съпровождане на транспортни самолети до Иран(после транзит Русия)И да ми кажеш че нямат Нальот Рашките. Това не са ти 90 години на миналия век. За Пилотите на Су-30/34/35 със сигурност се знае че всеки взел 2 клас е ходил на бойна командировка - ветеран

164

Боби

преди 6 години

До АнонименДа съм КАЗАЛ ЧЕ СЕ КРАДЕ ОТ РУСИЯ? Естествено че и в Русия се краде но не в такива размери.Фирмите доставчици ЛЕГАЛНО НАДУВАТ ТОЛКОВА МНОГО ЦЕНИТЕ - ИЛИ ЛЕГАЛНО КРАДАТ ОТ САЩ ДАНЪКОПЛАТЕЦ. А САЩ ЦЕЛОКУПНО КРАДЕ ОТ ОСТАНАЛИЯ СВЯТ С ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ МЕТОДИ.Пример Модернизация на Т-72 в Т-72Б3 модел 2016 - 17 милиона рубли (курс на долара 60руб/1$ - 284 000$ Това е по-евтино от един нов армейски Джип Хаммър закупен за Армията на САЩ.

163

Анонимен

преди 6 години

До Боби :Искаш да ни убедиш че САЩ която са най-развитата и богата страна в Света с най-силната и модернизирана армия за всички времена краде от Русия ,която е страна от третия свят и дори още Стелт технологията неможе да разработи...така ли да разбираме ? Вие русофилите на какви препарати сте ? Сравнявайте Русия с Иран или Индия ,но не и със САЩ.

162

ddd

преди 6 години

До Анонимен 175Не подкрепям нито американци нито руснаци така че няма да плюя както всеки прави в този форум. Единствено бих искал да отбележа нещо като коментар за Концлагерите и кой ги е създал. Та значи ако сте чели за бурската война в южна африка, а редно да се прочете преди да се говорят глупости, ще видите че първите концлагери са създадени от английската армия за да затварят местни фермери подкрепящи продоволствено бурите (германци, белгийци и т.н.). Това е. Четете бе!

161

Анонимен

преди 6 години

Боби , какво правиш бе индустриален лъжец :))) Къде се загуби ? Писаха ти лъжите ли лятото :)))

160

Анонимен

преди 6 години

До 169Глуповат човек си ти. Ако мислиш , че с 3 заучени думи и фрази, ще напълниш хладилника ми или икономиката ни :))) Такива като тебе утайкии освен да приказват глупости с друго нищо не помагат на икономиката. Ако на 2 бона на горе в ИТ сектора викаш трохи. ..начи трябва да вземаш по 5-7 при някой руснак :)) Което всички знаем , че е невъзможно. Защото там са само схеми и ниски заплати.

159

Реактивен трактор

преди 6 години

Бобчо, % на падналите руски самолети е огромен, поради ниското качество, пияните пилоти, малкото изправни самолети и старите самолети.Огромен брой американски самолети летят всеки ден, целогодишно.Много рядко някой от тях пада.Разбираш ли или пак се чешеш по руската глава ;)На фона на многото самолети от САЩ , 2-3 ако паднат не е нищо!Но Русия разполага с малко и загубата им е ужас!

158

Анонимен

преди 6 години

Руски самолет = дървена ламарина ( сиреч няма такова животно)

157

Анонимен

преди 6 години

Всички бягат от Русия. Най-често в ЕС и САЩ.От цял свят хора отиват в САЩ.Значи там живота е хубав, а в Русия е ужасно!Няма как толкова милиони хора да бъркат ;)Няма добра руска стока - нали виждате че нищо руско не се продава в магазините ?!Не ми говорете за водка, защото и водката им не струва!

156

Анонимен

преди 6 години

Русия напълно превъзхожда САЩ.... в пиенето на Боярищник, антифриз и одеколони.

155

Анонимен

преди 6 години

Руснаците са най-добри в поробването на чужди народи и избиване на своите граждани!Създателите на концлагерите!

154

Егати тапирите има

преди 6 години

"Вярвам безрезервно на военните специалисти на Израел."Който е повЕрвал на евреин не е прокопсал. Опичай си акъла, момче.

153

Боби

преди 6 години

До Анонимен 166Относно инвестиции и краденеКолко струва Ф-35 програмата 1500 Милиарда $ до сега да 1500 Милиарда $ПАК-ФА програмата до 2016 година струва ориентировъчно 16 милиарда $ плюс 4 милиарда $ инвестиции в разни производства. Част от Парите са Платени от Индия.Точно поради тази причина Китай, Индия и Русия могат малко или много да се противопоставят на САЩ. Просто в САЩ ЗВЕРСКИ НАИСТИНА ЗВЕРСКИ СЕ КРАДЕ. И ТО ЛЕГАЛИЗИРАНО СЪС ЗАКОН.

152

Боби

преди 6 години

До Анонимен 165Ано Умни аз не съм казвал че не са се заели със СТЕЛТ или както се е наричало тогава. Но за да направиш един СТЕЛТ ти трябва както физически експерименти така и МАТЕМАТИЧЕСКИ АПАРАТ(набор от формули които са оптимизирани за смятане от компютър) Е Бащата на тези формули е Руснак. Неговите разработки са "Неглижирани" от Академията на науките в СССР но все пак са публикувани във вътрешен бюлетин. САЩ разузнаване от там ги е откраднало. САЩ направиха нарочен филм за това.