142

Анонимен

преди 7 години

Сега ,като дадем и летището на концесия за вечни времена на две турски фирми за вечни времена,Бай си затваря препълненото портмоне,а ние затваряме бг.

141

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯЗа да си позволиш в Германия да живееш от помощи,откъде мислиш идват тия пари.Взимат ги от балъци като нас.Нямаме право на производство в ЕС,защото трябва да изнасят техните стоки.Да живее Лидъл с второ качество стоки.И не само.

140

СТРИНА МАРА

преди 7 години

Дойче Веле ?

139

ДО YOUTUBE

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯПърво как знаеш че е изолиран случай това е просто твое мнение понеже ти е неудобно да видиш истината. Руските офицери питаш. Ами айде още едно видео гледай този път за Американските ветерани от войните им. How America Treats Veterans пак естествено ще кажеш че е изолиран случай нали.

138

безпаричен

преди 7 години

Нямам обяснение.Бедните руснаци идват в бг,а аз,богатият българин не мога да отида никъде.

137

Крим ов

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯЗащото няма мъни.Дае 4 бона и отивам.Тук със заплата 600 лв трябва да спестявам 5 години,за да отида до Църно мореукъдето мутрягите имат *** орти.

136

Анонимен

преди 7 години

Отново манипулация. 1994-95 г. строителството на Орешково - имаше корейци, които хранеха безплатно и си получаваха парите, които бяха по-големи от тези на българските специалисти, въпреки че и за общи работници не ставаха. Българите много от които изгоряха трябваше да се обръщат към съда за да получат нещо. В Русия трудно се хващат на работа под 2000 евро заплата чисто.

135

Poverty

преди 7 години

То защото в бегето всичко е цъфнало, та вързало. Що не си гледате у *** бе, ***?

134

ДО YOUTUBE

преди 7 години

Като толкова рекламирате ужасният живои в Русия с филми качени на Youtube айде да видим тогава този филм снет от BBC а не от Руски журналисти: Baltimore 'This is what poverty in the US looks like' - BBC News.Гледайте го и тогава пак елате да плювате срещу Русия. Не случайно покойният Американски комик George Carlin каза "Само необразованият Американец може да каже че е горд Американец." То само с платена злоба към Русия не става а и особено с празна картуна пък хич.

133

WtF

преди 7 години

Последно слънчасалите журналист чета кого да чакаме да работят в Литекс Моторс или Кремиковци китайци , северно корейци , виетнамци , кубинци или с бг роми псевдо сериозна ИТ медия с *** .

132

Защо бе ?

преди 7 години

Защо не отивате на почивка в Крим, а ходите навсякъде другаде, само не и в Русия ?!

131

Анонимен

преди 7 години

До бдинец Има, има в София такъв и е пълен с б а р д а ц и и блок до блока

130

Анонимен

преди 7 години

Като прочетох статията си помислих, че тези работници са изключително подходящи за българския туристически сектор!

129

Анонимен

преди 7 години

Смешки.Който не плюе Русия е против България.Това ли ви е опорната точка.Евроценности или евроцентове!

128

До 182

преди 7 години

Пак да пишат, пак да питат и...дано стане с писане нещо, но НЕ ВЯРВАМ!!!

127

на Първо място

преди 7 години

Защо коментирате Русия? В същото това време, благодарение на пожарникаря, каруцата България стабилно е заседнала на всички възможни последни места в Европа. Пардон, по инсулти сме на Първо място!

126

Анонимен

преди 7 години

Мили журналисти, тази сляпа злоба и омраза ви задушава! Елате в Студентски град и вижте къде живеят българските работници от провинцията! Сняг, дъжд, вятър, жега те са на обекта! Защо не пишете за техните права, колко получават, дали ги осигуряват, какви заплати получават? Но...още неизпили сутрешното си кафе бързате да заработите евроцентите!

125

Анонимен

преди 7 години

Русия е най-голямото зло за Европа и Азия!

124

Анонимен

преди 7 години

Коментираме Русия, защото такава е статията, глупчовци ;)Ще коментираме България в други статии.А защо толкова се засягате като говорим за Русия?!Защо плюете България, а защитавате Русия, която в голяма степен е виновна за днешното ни състояние ?!Кажете, *** ?!

123

!?!

преди 7 години

А тези работници не отиват ли в офиса? любимата дума на днес.бг когато стане тема за работа е офиса. Една от статиите им как да не се чувствате депресирани след отпуска като се върнете в офиса. Работа само в офисите ли има днес.бг?Хранителните продукти в офиса ли се правят днес.бг? Или вие знаете само едно нещо офиса а?