23

Анонимен

преди 6 години

До 23. Ти да не работиш в ДНСК? Аман от "разбирачи".

22

БСП са гад.ини

преди 6 години

До 11 манипулатор. Ти за санирането по програмата ли говориш или за простата външна изолация с тези 28 лв. Защото разликата може да е огромна - например, смяна на дограма, конструктивни укрепване, покрив, ВиК инстаации, дори асансьори и т. н. Аман от вас, червени мръсни манипулатори.

21

изнервен

преди 6 години

До 21 червен анонимник. А ти си много *** и това се вижда и като си анонимен. ЗАЩОТО е тиха дипломация, ако червената ти кратуна разбира какво значи.

20

Анонимен

преди 6 години

Изпълнители - кухи фирми с 2 лева капиталМатериали - турски лепила и изолации от най-ниско качествоРезултат - усвояваме, усвояваме, усвояваме...

19

seira

преди 6 години

САНИРАНЕТО - УЗАКОНЕНА КРАЖБА!3. КАК ТАКА СЕ ФИНАНСИРА САНИРАНЕ НА ЧАСТНИ ИМОТИ С ПАРИ ОТ БЮДЖЕТА?!НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ ПАРИ ОТ ВСИЧКИ, ЗА ДА СЕ ФИНАНСИРА ОПРЕДЕЛЕНА ГРУПА ОТ ХОРА!!!КОЙ И КАК ПОИСКА В ПИСМЕН ВИД СЪГЛАСИЕТО НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, ЗА ДА ФИНАНСИРА С ТЕХНИТЕ ПАРИ РЕМОНТА НА ТРЕТИ ЛИЦА?!КОЙ И КАК ЩЕ ВЪРНЕ ПАРИТЕ ОТ БЮДЖЕТА ИЗПОЛЗВАНИ ЗА САНИРАНЕ?!4. КОЙ И КАК ОПРЕДЕЛИ РАЗХОДНИТЕ НОРМИ И РАЗЦЕНКИ ПО КОИТО СЕ РАЗПЛАЩА НА ИЗПЪЛНИТЕЛИТЕ (ФИРМИТЕ) ЗА СВЪРШЕНАТА РАБОТА?!

18

Анонимен

преди 6 години

Този сайт ЗАЩО не отразява срещата на Тиквата с кюрдският президент????И каква работа има да се среща с него????????Аааааа, търси си милиарда който му прибра ливанската банка............ХА-ХА-ХА

17

Анонимен

преди 6 години

ПАТРИОТИТЕ КОПАЯТ ГРОБА НА ГЕРБ,

16

seira

преди 6 години

САНИРАНЕТО - УЗАКОНЕНА КРАЖБА!1. НЕ МОЖЕ ДА ИМА САНИРАНЕ БЕЗ ВЪТРЕШНА ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ. ЦЕЛТА НА ЕНЕРГИЙНОТО САНИРАНЕ Е ДА СЕ МИНИМИЗИРА ЗАГУБАТА НА ТОПЛИННА ЕНЕРГИЯ!КОНСТРУКЦИЯТА НА ВСЯКА ЕДНА СГРАДА ПОГЛЪЩА ОГРАМНО КОЛИЧЕСТВО ТОПЛИНА, КОЯТО СЕ ОТДАВА НА ОКОЛНАТА СРЕДА ЧРЕЗ ФАСАДАТА И В ОСНОВИТЕ (Т.Е. В ЗЕМЯТА). КОГАТО СЕ ИЗОЛИРАТ ВЪТРЕШНО ОТОПЛЯЕМИТЕ ПОМЕЩЕНИЯ НЕ СЕ ОТДАВА ТОПЛИНА ЗА КОНСТРУКЦИЯТА!2. НЕ СЕ УКРЕПВАТ КОНСТРУКТИВНО ПАНЕЛНИТЕ СГРАДИ, А ТЕ ЩЕ СЪЩЕСТВУВАТ МИНИМУМ 300 ГОДИНИ!

15

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 6 години

ВСИЧКО, КОЕТО СТРОЯТ ФИРМИТЕ НА ГЕРБ Е ДВОЙНО ПО-СКЪПО: оградата, санирането, магистралите, ремонта на улиците, водните цикли.Половината се краде и се разпределя по точно определена схема и проценти.Лъвският пай получава този, който СЕГА разпределя порциите.

14

Чикън

преди 6 години

Ама вие си мислите, че те се карат за вашето добро?Не, уважаеми, те се карат на кого фирмите ще лапнат кокала.ГЕРБ, БСП, ДПС, местановци и патриоти са еднакви. Навързани са. Подиграват ви се. С тях винаги ще бъдем най-зле и най-бедни. И Конго един ден ще е пред нас по стандарт на живот, ако тоя парламентарен театър не го прекратим. Всички!

13

Бг избирател-идиот

преди 6 години

Поздравявам ГРОБ с песента:"Ти ме лъжеш най-добре"

12

Анонимен

преди 6 години

Социално слабите, които живеят в санирани апартаменти НЯМА ДА ПОЛУЧАВАТ ЕНЕРГИЙНИ ПОМОЩИ

11

Анонимен

преди 6 години

Червени клошари, факт е, че за 26 години откакто БСП е на власт непрекъснато вие не забихте даже един пирон да направите нещо за България.Докато ГЕРБ построиха държавата наново след фалитите, които бяха при Виденов, Станишев и Орешарски!

10

Долу гробокопачите

преди 6 години

'Спестени' пари за чанти,обувки и п.арцалки на оядената с.виня Лиляна Павлова.

9

Анонимен

преди 6 години

28 лв е едно саниране комшията си извика майстори преди 3 години няма да протече тия за 3 месеца и протекоха

8

Анонимен

преди 6 години

Това е Опорна точка, която им спуснаха от Москва- Удряйте ГЕРБ където са най-добри - в магистралите и санирането!И затова червените кхмерри лъжат и плюят точно там!Червените нищо не построиха за толкова години, а сега плюят !

7

Така е

преди 6 години

Санирането е изключителна несправедливост.Нямо да обеснявам защо? Който разбрал, разбрал.

6

Анонимен

преди 6 години

"Подпали се автобус на градския транспорт в София"На Картофка таралясниците "Нов внос" горят като факли.Гарантирано от ГРОБ-Тиквоний-Картофка

5

Анонимен

преди 6 години

Дрогарите да дойдат да ни санират по-евтино къде сте бе дрогари. 3ащо Ореха не ни санира без пари направете си фирми и снирайте безплатно, а няма ги ? E тогава мълчете че още помним как работихме за 3 долара на месец без пари.

4

Анонимен

преди 6 години

Това ли е новата опорна точка на гепаджиите "червените клошари"?