32

Анонимен

преди 7 години

Смърт за англо-американското котило!!! Ще 'фърляте бомби над София, а! ВаштаПроклетаВеричка! Пролетта и лятото на 1943 г. над България са хвърлени от англо-американски самолети избухливи писалки, часовници, детски играчки в резултат на това са осакатени много деца.

31

лошо

преди 7 години

Двойните стандарти ще погубят Европа,едните били терористи а другите борци за демокрация и ето резултатите....

30

баба Тереза :

преди 7 години

Чудно! Уж са лекари и инженери, пък какви поразии направиха на тоя Лондонски мост.Важното е, че прогонихме българите и румънците

29

Ммм

преди 7 години

Работата отива на предизборна агитация ! Жалко за невинните жертви !

28

Нострадамус

преди 7 години

Всички сте застрашени ! Прогонете черната *** от белите земи ! Иначе...

27

Анонимен

преди 7 години

И тия са били борци за демокрация и дисиденти, като оня либиеца... Иначе според Дневник, инджев и со ро со и дите Путин е виновен.

26

Анонимен

преди 7 години

САЩ са съюзници на Саудитска Арабия - най настроената срещу демокрацията държава

25

Активист на БКП

преди 7 години

А преди седмица клоунът от Вашингтон им осигури оръжие за още 100 000 000 000 чрез спонсорът на световният тероризъм Саудитска Арабия !!! Да живее демократична Америка !!!

24

Man of Honor

преди 7 години

Путин трябва да обяви война на ЕС и да ги анексира. Иначе с ЕС е свършено полските водопроводчици и афганистанските космически инеженери ще си избият сами за рамазана. Всички евролиберали начело с Боко тиквата да ходят да копаят въглища в Сибир.

23

Тато из Правец

преди 7 години

Трябва белите политици да разберат,че тая фанатизирана черна *** да бъде изметена от Европа !

22

BOOM!!!

преди 7 години

Идва трета световна война, която ще се базира на религиозна основа.Америка, Русия и други трябва да си продават оръжията на някого.Ако Европа и НАТО бъдат въвлечени във война, то за Америка ще се отвори огромен пазар.Саудитска Арабия срещу Иран, Япония и Южна Корея срещу Северна Корея и Китай.Европа срещу Русия и ислямистите от Сирия.

21

this is not my islam

преди 7 години

Ама вие не разбирате, ислямът е мирна религия, която на 20-30 места казва да убиваш неяерниците, но това е мирна религия. Българите, румънците, поляците и чехите са истинския проблем. Затова Англия избира Брекзит и рефюджис уелкъм.

20

Анонимен

преди 7 години

Ако някой си направи труда да провери ще види ,че 1/3 от убитите са мусюлмани,убивани от "мусюлмани", но света е глух и сляп,нали трябва да пласират оръжията,които продават за милиарди.Войната е нужна за трупане на капитали и завземане на нефтени находища и за още 100 неща.Жалко,че се връзвате на религиозния фанатизъм подкрепен от западните демокрации.

19

Анонимен

преди 7 години

Заспалия радикален ислям беше активиран от американците да се бори с СССР. Сега да не ревът.

18

Анонимен

преди 7 години

Искам да видя Лондон и Ню Йорк в пламъци и развалини, така както беше София през Втората Световна от англо-американските бомбардировки! Аллах яко да ги на-акбари, мръсно англо-американско котило! Амин!

17

Английски поданик

преди 7 години

Ние все още се страхуваме и не искаме българи и румънци в Англия. Манафлюнгерите ще си ги приобщим и ще си им даваме помощи.

16

Анонимен

преди 7 години

до:ислямофобъ Няма защо да бягам,аз съм си в държавата,където съм роден ,това е моят роден дом ако не ти харесва ами изнеси се ти.България е колкото наша,толкова и ваша;)

15

Анонимен

преди 7 години

В БИ за последните 10- 15 години умряха милиони заради наглосаксонската алчност.

14

Анонимен

преди 7 години

Жалко за тези "умни"хора като вас,които се връзват на манипулацията,че Исляма е терор.Ако говорим за промити мозъци,то вие напълно го оправдавате;)

13

Анонимен

преди 7 години

Могат бързо да ги оправят ама тези европейски ценности...Да не се окажат малоценни и малотрайни. Краварите вместо да водят " хибридна" война на Балканите да си насочат огромния БВП за премахване на истинските заплахи. Иначе човек би си помислил за тяхното участие в тия террористични изцепки.