52

МИХОЙЧО

преди 7 години

Ама и армия ли има в БГ?

51

Анонимен

преди 7 години

А ти какво искаш бе, антинеолибералист? Да имаме 300 000 армия, дето по цял ден си бърка в ушите? За какво ни е? С кой ще се бием? С Македония? Гърция, Румъния? С кой?

50

Анонимен

преди 7 години

Един от най-дебелите хора, които съм срещал някога, беше военен. Нищо не правят по цял ден. Ама нищо. Откачат от скука. 30 дни годишен отпуск май разправяше, че имали. Малко режийни, малко права да пазаруваш от военния магазин и това е. Пазеше някакви складове, че били важни и нямало как да ги дадат на охранителни фирми.

49

socialen

преди 7 години

То няма армия. Това е положението след 27 години Неолиберализъм.

48

До някой

преди 7 години

Колко? Аз пиша за това което виждам. Ако ми казваш, че е правилно едни да работят а други не, не съм съгласен. Имаше един лаф - за да те вземат в армията гледат дали имаш 2 броя тестиси. Че до обяд да чешеш единия, следобед другия.Та ако можеш ми обясни как става, че имахме генерал дето воиниците му боядисвали апартамента в работно време? Може пък затова да са си тръгнали в 10 вечерта...

47

КВА АРМИЯ ,БЕ..ха,ха

преди 7 години

ДОБРЕ ,ЧЕ ЕС...ОЩЕ ВИ ДАВА ПАРИ....ха,ха,хаааааааааааааа...

46

реалист

преди 7 години

Има дежурства, които не се плащали. Един познат от локаторите давал дежурства, но нему ги плаща ли, а преди ги плаща ли.

45

Анонимен

преди 7 години

А колко да им дават, бе, човек?Какво правят по цял ден? Метат, джиткат наоколо и пият кафе. Боеспособните, дето е писал колегата, са сигурно макс, ама макс 2000 души.Ми то по-добре като Исландия - нямаме армия, сключваме договор с някой да ни пази и толкова. По-евтино ще ни излезе.Политиците не щат да имаме армия по швейцарски модел, щото това означава да ни дадат оръжие и ще ги изтрепем :)

44

ПАРЕ НЕМА...!

преди 7 години

ДЕЙСТВАЙТЕ,БЕ...ха,ха,хааааааааааааа

43

Анонимен

преди 7 години

Пфу,Срам ме е, че съм българин.По-долни сме и от най-долните.

42

Анонимен

преди 7 години

Като видя автобус Сетра или Чавдар дето да пуши много, винаги се оказва че е военен. Не знам как изчислиха 30%, според мен реално боеспособната част от армията е не повече от 2000 човека, и нещата ще стават много по-зле, защото едва ли ще намерят качествени хора, със стартова заплата 6-700 лв, при текущото положение.

41

Анонимен

преди 7 години

Да уточня- за дежурство по вътрешната служба се дават 11лв за делнично и по 16 лв 50 ст за празнично 24 часа. Наистина има отпуснати военни, но за тия пари толкова, то и от цивилните много мъже над 30 са със шкембета, признак е на заможност и сила явно. Ако уволним дебелите от армията, некомплектът ще удари 40%...

40

Анонимен

преди 7 години

Ако тези са войници аз съм батман.

39

Анонимен

преди 7 години

Кви са тея торби ваенни били. OMG

38

Анонимен

преди 7 години

ее така е , с трици - маймуни ... нема как да ловиш

37

Анонимен

преди 7 години

Междувременно НАТО с оня оранжевия в белия дом, ни готвят надуване на военния бюджет до 2% и то с изричното изискване да купуваме американски *** за "превъоръжаване".Какво прави правителството? Къде са се скрили като мишоци?

36

Анонимен

преди 7 години

Че купим един самальот и две гемии .ура...... Радев е президент и няма кой да кара самальота а и он си е самальот сам да си лети а за гемиите си имаме гребци на по 500 лв. Заплата.

35

Анонимен

преди 7 години

М-дааааа!!Като гледам снимката,армията ни се нуждае от всекидневна,утринна физзарядка 3 км.бягане за покриване на норматив за отличен на ротата-12 минути,като се засичат от пристигането на последния войник!!!Това беше всеки ден спорта на пехотата някъде преди около 35 години във времената на Варшавския договор!!За огнева подготовка не говоря-всеки ден стрелба по 3 часа!!НАТО сега ги омързеливи и изкалпазани!!

34

Анонимен

преди 7 години

Патриотите и феновете на казармата що не влязат в армията?25% недобор, явно има места за всички.

33

Анонимен

преди 7 години

На снимката - цялата българска армия, дами и господа.