79

До 102

преди 7 години

Като че така какво си писал, разбирам защо си герберуга. Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му ги направи. Да те нарича ***, защото и той е ***, поради което се разбирате е показателно. Да не забравиш да му се обадиш когато скочат цените на парното, тока и водата, може да ти кихне някой лев, глу:пако. Едно може чичака, да краде от хората, да ги лъже и предава. Щастлив ли си в обичта към него? Браво! Глупостта на гербераста е безгранична като Космоса.

78

Тинев

преди 7 години

Някой знае ли къде ГЕРБ ще раздават таш*ците?Щото да ги окомплектоваме с оня гол **й, от предишните избори!

77

Анонимен

преди 7 години

Българите харесвали Бойко - да харесват го предимно пропадналата част на народа, тези с мутренската и к**венската ценностна система, чиято мечта е анцуг и пачка, ама ако може без работа. Всеки човек, който се е образовал достатъчно, чете и се интересува от света около себе си, работата си и т.н.няма, как да харесва подобен човек, той не само е пр*ст, но е срамно да бъде в управлението на държавата. Предполагам и страните от третия свят нямат толкова пр*ст управляващ.

76

Анонимен

преди 7 години

Сега разбирам защо когато чуят или видят българин в Европа, особено в Англия, имат лошо отношение. Чудят се хората, как е възможно българинът да избира за трети път един доказан страхливец и природен феномен на тъпотата? Един съвсем изфирясал чичо, оплел се в лъжи и кражби, унижаващ народа си по всяко време.Европата отдавана знае за неграмотността, простотията и корупцията му.Но е Послушко, ще приема амуджи и ще ги храни.Нинова поне щеше да отмени 208 постановление на МС.А феномена ще ги приема.

75

Анонимен

преди 7 години

Нито един познат не е гласувал за него на тизи избори.Гласовете за попедата на Герб може би са купени.-----------------Може би, а за Радев гласовете бяха ли купени?

74

Анонимен

преди 7 години

Червени каскети, и преди изборите и след тях сте много много зле. Борисов е обичан от всички българи, а вие за пореден път сте в изолация.Как си помислихте, че ще измамите народа след като вашата партия ни причини Виденов, Станишев, Орешарски.За толкова глупав ли смятахте народа?

73

карина

преди 7 години

ББ е без никаква дългосрочна и принципна позиция по който и да е въпрос. Думи без покритие, дела без смисъл - важното е да е във властта. Тези, които са против него обаче защо не гласувахте, защо ??? Това е големият смисъл на гласуването - ако всички го направят нямаше да е този тъмен балкански субект.

72

Анонимен

преди 7 години

ББ да подава оставка.Нито един познат не е гласувал за него на тизи избори.--------------Смени си познатите, моето момче!

71

Анонимен

преди 7 години

Шоуто тепърва предстои.Този нов парламент ще изкара докато големите отвън се разберат.А това ще стане до наесен.

70

Анонимен

преди 7 години

Tri pati ostavka _ i pak se poiavi na bial sviat , tikvata ot bankia !

69

Анонимен

преди 7 години

Като те е срам ходи си в Северна Корея!

68

Анонимен

преди 7 години

Що не си направят една коалиция от всичките партии които влизат, без това са един дол дренки !

67

Анонимен

преди 7 години

ББ да подава оставка.Нито един познат не е гласувал за него на тизи избори.Гласовете за попедата на Герб може би са купени

66

Анонимен

преди 7 години

Единственото хубаво нещо на тези избори беше крахът на психодесните протестъри и русофоби.Хем без депутати,хем без пари.А и Тръмп спира кранчето на грантовете.

65

измислени избори

преди 7 години

До Анонимен 88Да бе,на калпавия ... вълната му пречи!Да си благодарите на ДС ,че ви даде и тия проценти!

64

Анонимен

преди 7 години

Е, плюете по Бойко, ама хората не предпочитат Нинова.

63

демократски комуниз

преди 7 години

Каквото и правителство да стане,все сме в киреча!

62

Анонимен

преди 7 години

Истината е,че Европа не позволи на Корнелия Нинова да спечели заради позицията и за СЕТА,заявката и че ще анулира постановление 208 за бежанците и антируските санкции.Брюксел се уплаши от една жена и затова изпрати утрепката Антонио Лопез да нагласи изборите и да отнеме служебно победата на Нинова.Всички си спомняме как всички бойкови медии и социолози се бяха кротнали,знаейки,че Корнелия ще е новият премиер и изведнъж след визитата на тоя червей пак се развихриха да облизват Баце.Това е.

61

Анонимен

преди 7 години

Нека се удвои и утрои мигрантския поток, ще ги настаним в жилищата на комунистите, които гласуват за БСП!Успех на ГЕРБ!

60

Анонимен

преди 7 години

След великата поредна победа на Тиквара, мигрантският поток ще се удвои. Нищо няма да направи Будализов за хората. Два мандата не направи, ще направи ли нещо през третия? Да чухте в програмата нещичко за бедността, за икономиката, селското стопанство, за Българското достойнство пред Болника Ердоган? Няма такова нещо. Той е полегнал на Ердоган, а утре ще му се на/дупи. България стремоглаво се върти по спиралата надолу. И тези които гласуваха за БиБитко още на 01. Април ще го усетят. Честито!