6

TPE3BEH

преди 7 години

"БКП никога не е била българска партия"Проф. Келбечева припомня на свой ред строго секретното писмо на Живков, изпратено през 1969 до шефа на КГБ Андропов, в което се казва: Държавна сигурност на НРБ е филиал на КГБ на Съветския съюз. Това прави нещата много ясни, да не говорим за стратегията по сливането на България със СССР, продължила цели десет години - от 60-те до 70-те години на миналия век. И забележете: нещата са започнали именно със сливането на секретните служби...

5

Анонимен

преди 7 години

Най-сетне свестен президент , браво на ген.Радев

4

Циник до 2

преди 7 години

Мда...а сега "умните, красивите, и честните" от БСП ЩЕ (се) РАЗДАДЪТ (за)БЪЛГАРИЯ! Само сле година ГЕРБ ще ви се сторят херувимчета!Лигите на червените - ми текат по монитора!

3

Анонимен

преди 7 години

Не си спомням да са правени такива чистки от което и да е служебно правителство до сега. Това е абсолютна поръчка от БСП.

2

Angel

преди 7 години

Герджиков трябва да последва съдбата на Пеевски като председател на ДАНС.Радев да го сменя веднага иначе хората ще го сменят на жълтите павета.

1

Анонимен

преди 7 години

Такива долни хора никога не са управлявали България . Сега Нинова , Радев и Герджиков създадоха невиждан хаос навсякъде . Правят смени като за последно и слагат неграмотни хора събрани от кол и въже но да са от БСПили НДСВ . Просто отврат и погнуса .