92

До БСП!

преди 7 години

Въведете ББД - безусловен базов доход 500 лв., за всички безработни жени над 18 г. Премахнете всички пенсии за жени, ТЕЛК-кове, инвалидни, социални, вдовишки, майчински,помощи за първолаци, самотни майки, бащи издръжки. Защо Айше с 5 деца да взима 1200 лв., а Иванка с две висши на 50г., която никой не я иска на работа да не взима 500 лв.? Изчислете колко излизат на хазната всички изкуствени помощи - каца без дъно. В ЕС не текат усилени дебати, това е истинска социална политика!

91

u4en

преди 7 години

Как деиства "г-жа Лъжа" - Един Корни-евски номер:До 3 мандата в НС! И Мих.Миков..Мерджанов..Ян.Стоилов са АУТ! А сега 8 кандидат-депутати с повече от 3 мандата! Е как да им вярваш ! В списъците - 12 милионери...8 доносници от ДС....1 приятел на серГея....1 виден КОНТРАБАНДИСТ ! Искаме си Мишо Миков - с песни и наздравици да закрием БСП!

90

байхейс

преди 7 години

РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕВРОГЕЙСКАТА *** !!!

89

Анонимен

преди 7 години

Дойде време за децата им и внуците. 25 год преядоха, остаряха в парламента, напреавиха десетки милионеро. Сега прехвърлят щафетата....така още 100 год. Понеже 20% от народа още е промит и стъпкан от 1945 до днес.

88

късата памет

преди 7 години

1925 - атентат в църквата Св Неделя. Най кървавия за това време. Жертви стотици невинни Българи1944-1946. "Народен съд" Избил десетки (може би дори стотици) хиляди Българи, регенти, депутати, генерали, учени, общественици. 1950-1960 избиване на горяните. Следват фалити на държавата, Андрей Луканов, Виденов, Станишев,Първанов, Пеевски, Орешарски. А сега си отговорете защо сме най зле в ЕС. В Полша, Чехия и Унгария, които даваме за пример няма бивши комунисти на власт.

87

optimist

преди 7 години

Стари к-ви, нов бардак.

86

Karasik

преди 7 години

Basi mazaloto.

85

Анонимен

преди 7 години

До 125В ЕС има немалко безбожни комунисти, които клатят съюза. Нормално е страни, като Полша и Унгария, радетели за истинските европейски ценности, да са им трън в очите. Дори се опитаха да спретнат полски майдан, но не им се получи.

84

Анонимен

преди 7 години

Братска Полша затуй върви нагоре - в парламента им няма социалисти... Това недоносче СОЦИАЛИЗЪМА (по думи на др. Живков) трябва да бъде забранено със закон!!

83

Анонимен

преди 7 години

До до 115Ти си единствения червен *** , който подскачаш при дума против БСП. Значи ти имаш право да плюеш за щяло и нещяло ГЕРБ , а твоите червени другари са света вода ненапита . Ами всичко , което се пише против БКП-БСП е малко още трябва , защото те фалираха държавата 5 пъти .

82

За тях

преди 7 години

На тия за да им потръгне, първо трябва официално да се откажат от комунистическия атеизъм, който беше изписан на челата на техните предшественици !

81

Анонимен

преди 7 години

До 115Не съм фен на ГЕРБ, но Бойко осъди комунизма и не е фалирал държавата за разлика от рекордьорите БСП. Луканов, Жан Виденов, СерГЕЙ, Орешарски... ред е на Ниновата зима! Ето ти няколко съществени разлики, професоре.

80

Анонимен

преди 7 години

Преди малко гледах новините, разбира се за Батман и просветата.Вслушайте се внимателно в думите на вашия любим вожд и ще забележите, че неговото схващане за икономика се разпростира до пари от митницата, които можело да се раздадат на учителите за заплати. Ако беше при някакъв друг бранш, сигурно и на тях щеше да каже същото.Неговата икономика е тази - митници и далавера да пада.Тримата , които се разследват в Брюксел за праненапари с известни инициали, не са от БСП.

79

Скитник

преди 7 години

Същите номера от Живкоео време. Кандидат за Русе синът на комунистката Ана Заркова и приятелка на Нинова?? Той никога не е стъпвал в Русе но не кандидат а безмозъчните естествено ще го гласуват

78

Анонимен

преди 7 години

БСП не са социалистическа партия, а престъпна банда от "бивши" комунисти, вярни на партията, но не и на родината! Всеки път когато дойде тази банда следват фалити и планини от дългове! Всички останали леви партии в Източна Европа се разграничиха и заклеймиха комунизма, но не и бесепарите, които полагат цветя на паметника на Живков и горят европейското знаме на язовир Копринка (Георги Димитров)

77

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 109Щом като допускаш , че Нинова ще е Премиер много сме го закъсали. Това е най долната и проста жена . Само с наглост не става . Боже пази България от такива като нея .

76

От Библията

преди 7 години

Ново вино в стари мехове.

75

край

преди 7 години

И сега трябва да реша - тия ли са ми по гадни или на Борсов шайката- ми еднакви са ми. НЯМА да гласувам повече при тази система - не ме интересуват ни ти я ни ония - и аз като Слави след два месеца ще ида пред парлламента да си ОТВОЮВАМ гражданските права.

74

Браздаев

преди 7 години

Когато нормалните хора говорят реално за качествата не бещепе кадрите, червените тролчета веднага се обаждат какви били герп. Ами тук става въпрос за герп, това е статия за червените кхмери и коментираме техните качества. За герп си има други статии.Герп може да са най-големите крадци и мошеници, но това не променя фактите за червените некадърници.

73

Размисли и страсти

преди 7 години

До АнонименБСП=комунизъм!Зависи на кое ниво ?! :)))