36

Анонимен

преди 7 години

Смешни статистики. Сега е началото и още не е уточнена цената на Кво ша праим ся ,като се уточни ще броиме тогава. И досегашния закон си беше с добри наказания просто не се прилагаше,а едни тулупари по пътищата и в градовете заработваха частно.

35

Готин

преди 7 години

Чудя се на акъла на депутатите!Само след месец отново ще започнат да ни агитират! Ние,истинските шофьори сме стотици хиляди!!! А тези,които цвилят от удоволствие Че са им скопили колите Нада ли са повече от стотина ***!!!

34

Анонимен

преди 7 години

До "експерта" Ананиев, до кога във страната ни бащина ще вилней таз страшна простащина?

33

Тутчин

преди 7 години

Със мрънкане не става а със действие неможе 200 300 души да определят съдбата на милиони граждани кога най сетне ще има референдум за даден закон (съгласие на мнозиство НАРОДА ) просто и ефективно всички да си свалят табелите до като не биват върнати откраднатите табели разбирасе ако има взаимност

32

До 29

преди 7 години

Много сте прав, на никой не му пука за хората!!! Когато КАТ се превърне в организация която наистина се грижи за сигурността по пътищата , за живота на хората, а не да дебнат по храсти и паланки и с доволна физиономия да ви кажат, 'фанахме ли те, а? Кога катаджия ви е спрял с усмивка и без са вика, сокументите, ви е предупредил с уважение, внимавайте, след 3 км в заледено или има катастрофа? На тях все някой им е виновен. Простотията им е пословична.Към пияниците, без книжки и ГО да са строги.

31

Анонимен

преди 7 години

В България думата полицай е синоним на рекетьор.

30

До 29

преди 7 години

Малко след Нова година една позната катастрофира жестоко и слава Богу е жива!Сподели, че ако е била с колан щяла е да загине!

29

Анонимен

преди 7 години

Чудя се заради този безумен закон колко гласа ще загубят Герб и реформаторите?!

28

Анонимен

преди 7 години

"Както се научихме да слагаме коланите, ще се научим и да не пием"Не, няма да се научим. Постявянето на колана е въпрос на личен избор касаещ собствената ти безопасност, а не чужда. Мислиш ли че някой се интересува дали искаш да се самоубиеш или да останеш инвалид като караш бе колан? Отговорът е НЕ. На никой не му пука за теб. Или си мислиш че ако останеш инвалид ще натоварваш държавата и бюджета. Пак Не. Щом има пари за "бежанци" ще има и за българския инвалид карал без колан.

27

Анонимен

преди 7 години

Като го видя този приличащ на плу::жек Ананиев с вечно мазните уста, честно, драйфа ми се. Всичко се стоварва на безпроблемните водачи заради тези които с нищо не подобриха инфраструктурата и пътната сигнализация. Най-лесното от край време! На КАТ простотията "Несъобразена скорост" е безгранична!!! Веднага отнема вината на КАТ, АПИ, Организацията и поддържане движението. Такива абсурди има от години които са направени и какво друго ако не са "капани", "хранилки" и т.н. За КАТ трябва умни хора!!!

26

Гърманя

преди 7 години

Тези бг табели са със невероятна ценност и немските полицаи ги късаха преди няколко години

25

Ханко Брат

преди 7 години

15 000 щели да останат без книжка?! И 150 хиляди да оставите без книжка и да глобите, пак акъла ви ще е по-малък от на кокошка!!!Ама тези хора вече няма да ви плащат данъци!

24

Анонимен

преди 7 години

"Колко по-просто е да спазваш закона, вместо да риташ срещу ръжен," Прав си. Колко по-просто е да си кажеш преклонена главица остра сабя не я сече и да си платиш десятъка и да си дадеш синчето за ***. Заради мижитурки като теб 500 години робство. Иначе щяха да са само 5. Сакън. В другата новина Топлофикация съди жена за това че си ПЛАТИЛА сметката. Ти естествено ще я посъветваш да плаща и да не рита срещу ръжена. Плазмодий.

23

Готин

преди 7 години

До АнонименПоддържам! Трябва да се организираме!!!

22

Илия

преди 7 години

всички трябва да не плащат данаци и застаховки до като не се промени този рекетьорски закон

21

Готин

преди 7 години

Глобите са за нас балъците За онези,със скъпите коли не е никакъв проблем да дадат още една хилядарка за качествен радар детектор!А колкото до онова нещо Ананиев действително ще гледа парламента през крив макарон! Както и целия реформаторски блок!!!...Чудя се само къде спаха онези от асоциацията на вносителите на автомобили и допуснаха така да ни скочат колите!!!!!

20

Наздраве

преди 7 години

Измислено от РБ и подкрепено от Герб и ПФ!

19

Анонимен

преди 7 години

Нужни са пак протести явно! Иначе няма оправия, ще измислят още кожодерски закони!

18

Анонимен

преди 7 години

И какво???? Заради простотията на Кат сега ще стават още по-големи задръствания!Бавно каране, бавно каране....да ама сложил ми три ленти в една посока, от ляво и от дясно мантинели и ми сложил 50! Това са хранилки! А не се ли кара по-живо ще има адски задръставания!

17

Анонимен

преди 7 години

Некадърните шофьори разчитат на драконовските мерки на КАТ за да оправдаят собствената си некадърност. И завистта си към можещите да карат.