16

Анонимен

преди 7 години

Ама добре бе нали са правоверни?В коранът никъде не пише,че трябва да вземат социални помощи.Жената стои вкъщи,никъде не излиза и е безусловна доживотна прислужница на мъжът.Ако не слуша-тупа лупа с тоягата.Също така според шериатът наказанията са малко на брой,но жестоки-смърт и рязане на крайници.Наказват се и мъже и жени.Присъдите се изпълняват в рамките на ден-два.Адвокат?Какъв адвокат?Къде пише,че трябва да има адвокат при тва безплатен?Ама като ги хванат искат човешки права,нали?

15

Анонимен

преди 7 години

Когато българите искат да учат в други държави, те си превеждат дипломите, приравняват по местните стандарти, и държат изпити. Какви е била дипломата на тази девойка? Какви са били резултатите от изпитите и на какъв език ги е държала? Със сигурност не е била забрадката причината.

14

евроатлантик

преди 7 години

Никой не говори за хуманизъм,демокрация и толерантност спрямо невинните бежанци.

13

до Анонимен

преди 7 години

Никой не говори против Исляма, а против внезапно "пробудилата се правоверност", когато подобни "девици" стъпят в Европа или в САЩ!?И ,да според Православието жените покриват главите си - нашите баби например и до днес носят забрадки, което тази правоверна също би могла да направи, при положение, че напоследък е доста модерно.И не на последно място, когато посещаваш държави с друга култура и традиции би трябвало предварително да се запознаеш с тях, а не да се опитваш да налагаш своите!

12

Анонимен

преди 7 години

Колко е нагла.В Сомалия отдавна да са я застреляли.

11

Анонимен

преди 7 години

съдът не е установил дискриминация. Той уважи версията на училището, според което младата жена така и не станала официално негова студентка, тъй като го напуснала още в първия учебен ден, без да представи документите, необходими за приемането й.Това е истината. Другото е спонсорирано за да се вдигне нужния шум по "правата" на сомалийката и тия като нея.

10

Анонимен

преди 7 години

Вие не познавате Исляма,Вие не познавате даже и собствената си вяра Християнството,а само ползвате религията за ядене и пиене.България за жалост става Атеистична държавица.

9

Дарвин

преди 7 години

Не може да се прескачат епохи в развитието на обществото!Ислямът е в епохата на робовладелците и племенните общества.След няколко века може евентуално и да са готови за интегриране.Дотогава - да се трепят сами с камъни в пустинята!

8

Анонимен

преди 7 години

Съпругата ми завърши Психология със забрадка,Да в България,Да защото е българска гражданка.Муслиманите сме равноправни граждани на тази страна.

7

Алекс2

преди 7 години

Да заповяда тук в разградения двор където пращи от *** ценности !

6

Белият Рицар

преди 7 години

С тоя европейски толеризъм, тия мю(юлмани ни се подиграват в лицата.... Но последните които ще паднат (ако въобще паднат) ще са славянските народи!!!

5

а1

преди 7 години

мюсюлманка от Сомалия, съди училище за медицински сестри в Прага.----Мюсулманката от Сомалито да беше пробвала да се бори за правата си на местна почва, ама не, щото там местните "правозащитници" щяха първо да и устроят дива орг.....я, а след това да и спретнат и безплатна "пластична операция" по местна традиция и обичай!

4

смЕх

преди 7 години

Да си отива в Сомалия и там да учи за каквото си иска и да се увива не с хиджаб ами и с килим все ми е тая тук е християнска Европа на който не му отърва баста.

3

Не-толерантен

преди 7 години

Прави са чехите за това , който иска да се облича като дивак да хваща пътя към анадола. Който е решил да става европеец трябва да облича и държи като такъв , би могло да се поучим от тях.

2

Анонимко

преди 7 години

А така! Браво на чехите! Тук е Европа, тук е християнство,тук не си крием жените, а си ги показваме. Ама то тая какво ли разбира, чехкините са красавици, а тая сомалийка кой я знае каква е в лицето. Даже по-добрер да е скрита, че чехите може да се уплашат, не са свикнали.

1

Според бълг.фолклор:

преди 7 години

Пусни маца под полица, тя се качи на полица!Каква ислямска култура, какви хиджаби, каква мюсюлманска общност в Чехия?!Мюсюлманите там могат да имат място само като ГОСТИ и ВРЕМЕННО ПРЕБИВАВАЩИ.Гостите се съобразяват с порядките на домакина и с местните закони. Комуто не харесва, свободен е да си замине закъдето иска!