247

7+

преди 7 години

Работата на депутатите, основателна причина да са в затвора и да не виждам за кой да гласувам.

246

сиромах

преди 7 години

Абе папур с папура ти!Когато Борисов нарече депутатите мързеливци и безделници иска ли му оставката бе аланкоолу?!Ама много Ви заболя като отговори на неуважителното отношение към него дето не можахте да го изтърпите от кумова срама дето се казва за30 минути!Какво се мусите като ощипана мома !Не Ви е срам с този рейтинг на парламента!

245

българка

преди 7 години

Реакцията и простотията на така наречените депутати не подлежи на никаква критика. В парламента трябва да се влиза с тест за елементарна интелигентност и възпитание. Същото важи и за правителството. Уморихме се от новите еманации на Бай ***. Как може Валери Симеонов да нарича речта на президента глупотевини! Самозабравили се арогантни богаташи, които мислят, че хората са стадо и не виждат тяхната лична простотия! Каракачанов и Сидеров, с кого влизате в сговор?

244

хайдути!

преди 7 години

ВЧЕРАШНИЯТ ИНЦИДЕНТ БЕШЕ ОПИТ ЗА ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ НА РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК, ЕДНА ЗАЛЯЗВАЩА КОАЛИЦИЯ ОТ ФАЙТОН ХОРА ЗА КОИТО НИКОЙ НЯМА ДА ГЛАСУВА.Същите предлагаха на Радев още преди месец да удължи живота на парламента, тоест да си продължат далаверките. И когато РАДЕВ НЕ СЕ СЪГЛАСИ и заяви, че ще разпусне парламента, те се вдигнаха на метежи. Нека прокуратурата разследва "реформаторите" за опит за ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ. ТЕ НЕ ИСКАТ СЛЕД 1 СЕДМИЦА ДА СИ ОТИДАТ, А ОЩЕ ДА ОСТАНАТ В ПАРЛАМЕНТА

243

Анонимен

преди 7 години

Гроздане, Гроздане...Срам ме хваща че живея в една държава с теб. И че ти си бил "народен избраник" . Пък и аз съм от тоз народ. Срам.. Още по лошо е че покрай теб може да намразя и гроздовата..

242

)))

преди 7 години

Всички бяха свикнали да имаме мижитур.ка за прецедент и след като Радев се държа достойно като истински президент и мъж *** в парламента постъпиха като някой овчари.

241

хайде чао

преди 7 години

президентът си е идеален. не може да повярва как се държат глупаците в парламента. какъв народен избор, какви 5 лева. натова отгоре си каза истината. 1 седмица е факт. :) не се е занимавал с политика горкия и не знае как да ближе з...ци.

240

Анонимен

преди 7 години

Ей ***, извини бе

239

>

преди 7 години

да обаче руските *** масирано му лижат топките и това никак не е прилично!

238

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анонимен (281)И как така за Бийн нямаше чемодан, и 5 години разединяваше нацията, а точно от днес/вчера, когато застъпва изведнъж стана "или-или" и вокзала чака? Ку-ку... :D

237

Чърчил

преди 7 години

На тоя Караджов май му хлопа дъската...какъв импийчмънт какви пет лева...

236

анонимен

преди 7 години

Караджов, ние сме нецивилизована държава заради такива като тебе, а не защото Крим е руски.не ревете толкова, защото ако ви оставят на нас...

235

Анонимен

преди 7 години

Напротив, шумяшите и хихикащи депутати трябва да се извинят, защото с поведението си показаха неуважение към президентската институция! А на Радев едно голямо браво за самообладанието и точната реакция, с едно изречение просто успя да ги закове! Точно от такъв държавник имаме нужда, да не забравяме, че е и Главнокомандващ.

234

Анонимен

преди 7 години

Другарю радев, изложихте се и докато все още имате капчица офицерска чест се самоотстранете

233

Анонимен

преди 7 години

Обединител на нацията, ако не му харесва тази роля, чемодан, вокзал и право към необятните сибирски степи

232

Анонимен

преди 7 години

Следващия път вместо "господин Ваше Светейшество" да проба с "другарю Ваше Светейшество" сигурен съм, че на кака Кори ще и хареса повече

231

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Радев, разкарай ги тия още днес да си ходят на село...И какъв е тоя Гроздан, че го веят по всички медии все едно е Тръмп

230

Анонимен

преди 7 години

Два милиона и половина сме гласували за президента и няма да позволим 240 корумпирани депутати да продължават да се взимат на сериозно и да си мислят че са вечни. Вън от парламента . Всички на съд и в затвора.

229

Анонимен

преди 7 години

Налага се Радев да се съобразява с всички сънародници, нали така каза. Или той не го е мислил ами само е чел текста машинално.

228

Анонимен

преди 7 години

Айде къш,че вече не можем да ви дишаме.