80

Петко

преди 7 години

Един истински лидер, който се опълчи на американците !това ,че избива народа си са снимани в Холивуд сцени !как може да има хора които да подкрепят джихадистите с които се бие Асад!

79

Анонимен

преди 7 години

До до 112Избил е свои сънародници, на които е омръзнало да бъдат управлявани от фамилия диктатори. Асад го чака съдбата на Кадафи а джуджето, което му помага в избиването на сирийци ще свърши като Саддам.

78

Анонимен

преди 7 години

До до 112Неговите фенове същи са психопати и като страхливи чакали раздават заплахи без да рискуват да бъдат набити.

77

до 112

преди 7 години

" психопата Путин" . За такива обиди така може да те " обидят" предновогодишно, че като нищо ще посрещнеш празниците в някоя ортопедия в неадекватно състояние.

76

321

преди 7 години

Браво на Асад,не е лесно да се опълчиш срещу такива мощни терористи и от запад и от арабския свят.

75

Анонимен

преди 7 години

До поклонБоже, до къде я докараха троловете. Да възхваляват главореза и да си пляскат плюсчета.........

74

поклон

преди 7 години

Асад е герой и истински син на своя народ,той сам 5 години се бори с агресията срещу своята страна от мощни и жестоки агресори,и Сирийците виждат това.

73

до 104

преди 7 години

Ти получаваш оргазъм от бежанците....

72

този сайт

преди 7 години

Нарекохте един строителен магнат аутсайдер и един потомствен политик парий. Вие, изобщо, наясно ли сте със значението на тези думи?!Освен това, когато става въпрос за съхраняването на целостта и суверенитета на една държава, битката е на живот и смърт. Иначе държавата става чужда територия.

71

до 103

преди 7 години

Така е защото е подкрепян от Москва. В този сайт е на почит всичко про-руско и анти американско. Някои хора сигурно и оргазъм получават като прочетат добри новини свързани с Русия.

70

Анонимен

преди 7 години

Чета коментарите и осъзнавам, че българите си заслужават управниците дето си ги избират... Вие не си ли спомняте, как започна всичко в Сирия? Когато той отрови половин град... Значи в Либия било по-добре. А вие спомняте ли си, че там имаше едни мед.сестри дето ЦРУ им беше платилода заразят децата? А след това се оказа, че либийците нарочно са го направили...Това, че може да четете, за съжаление не означава, че може да разбирате.

69

въпрос

преди 7 години

До Западноевропеецти ид.иот ли си или ти плащат да пишеш тия глупости?

68

GENERAL GADORIAN

преди 7 години

Мачкай докторе

67

Schutzstaffel

преди 7 години

Типичната тактика на ЦРУ. Показват убити деца. Смъртно проклети да сте главорези. Колкото има сирйици бягат от вас. И не във европа, а във Дамаск. Брадатите майки във Берлин, да налагат фундаментите на свободата и демокрацията.

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 90Пълни лъжи и полуистини.

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 86Просвети се. В Нигерия има нефт. Много нефт. Останалите твърдения в коментара ти също са лъжи като тази за нигерийския нефт.

64

Анонимен

преди 7 години

Запада иска Асад да се махне без избори,защото при едни свободни изботри той ще спечели.

63

до 83

преди 7 години

не говори глупости - На Сталин му се накриви шапката. На Ким чен Ир - също! или на Кастро! Завършват зле само тези диктатори които тръгват да се борят със Сащ, а нямат ресурсиет за това!

62

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли че началото на ИД, трябва да се търси в саудитсак арабия. А знаете ли че САЩ са сключили сделка с Саудитсак арабия за 80 милиарда, докато Хилари Клинтън е била държавен секретар. Знаете ли че милиарди от СА са превеждани на лични сметки на Хилари Клинтън. А знаете ли, че Обама предложи в края на мандата си Саудитска арабия да бъде предложена за терористична държава и да бъдат изискани компенсации за 11.9.2001 и Конгреса подскочи - защото саудитците имат много силно оръжейно лоби

61

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно, как биха пищяли тука всички *** същества, ако някой започне да въоръжава опозицията и призовава за военни действия???????? А в Сирия може, да????? А съдбата на нещастната укруина НА НИЩО ЛИ НЕ ВИ УЧИ??? И не само тя. За другите държави даже и не искам да говоря!!!