72

Striker

преди 7 години

До Анонимен 101Компенсации и репарации за икономически, демографски, морални щети за 2 години незакона окупация на чужда територия.

71

Анонимен

преди 7 години

Русия да престане да заплашва други държави и така ще допринесе за борбата с тероризма най-добре

70

Анонимен

преди 7 години

До StrikerКОМПЕНСАЦИИ НА УКРАЙНА ЗА КАКВО? ДА НЕ БИ ТЕ ДА СА НАПРАВИЛИ ПРЕВРАТА ТАМ

69

Striker

преди 7 години

"Трябват ни приятели." - Бахахахаха! Джудженцее, омазахте се до шията с л..на и сега приятели ли? Ами върнете Крим, платете компенсации на Украйна и тогава ЕВЕНТуално може. До тогава, ето ви приятели - Венесуела, Сев. кУрея, Куба(опа, вече не), ми..тва е. И евентуално Асад, хахаха!

68

Я-а-а

преди 7 години

Че *** нали щеше да изпепелява американски градове за няколко минути. Защо сега го е ударил на молба?

67

Един друг българин

преди 7 години

До АнонименСакън недей да работиш! Че с тия разбирания и умствен багаж, ще е по-добре да не се занимаваш с нищо! Тук добре се справяш, като редови боец на руския пропаганден фронт!***!

66

Анонимен

преди 7 години

До Един българинРазбрах!? Путин се "меси" в "делата" ти, като Хитлер.... Наистина няма какво да се спори повече с теб!? Приятен ден и.... посети все някога психотерапевт или психиатър, човече!?

65

Анонимен

преди 7 години

До Един друг българин 91И какво толкова ти се "меси" Русия в "делата" ти бе, мозък?! Сега вземи изброй например 3 /три/ твои "дела" в които ти се е "намесила" Русия за да се посмеем всички във форума на простотиите ти!? Че дори "враждебни" и "подривни" били тези "дела" видиш ли?! Да не си завършил АОНСУ навремето щото с тоя речник натам биеш! И няма да ти отговарям повече на глупостите, щото ме чака работа! Ти явно работиш по цял ден във форумите! Приятен ден!

64

Един друг българин

преди 7 години

До Анонимен 87Аз не ги мразя руснаците!Но не обичам някой да ми се меси в моите дела, да ми натрапва начина си на живот, да иска да го обичам, при положение че той не ме брои за човек!Да не изброявам всички враждебни и подривни дейности, които Русия извършва срещу България! Е как да ги обичам тогава? Иначе нищо лошо спрямо руския народ, само ги съжалявам...!

63

Анонимен

преди 7 години

До Един българин 88Пак те питам баааавно, като за бавно схващащ - зааащо трябва да "мразяш" някого бе, мозък? И да знаеш - не е добра да мразиш нещо и някого безпричинно! Отразява се зле на нервната, сърдечносъдовата системи, жлъчката и т.н.

62

Анонимен

преди 7 години

До Един българинЗащо трябва да си "против" нещо бе, мозък? И то без да се мотивираш просто хей така, щото мразиш руснаците и Путин?! Че и турците покрай тях! Например "мразиш" руснаците за това, че са ни освободили от същите тези турци или за какво...

61

Лук Оил

преди 7 години

Ух че си мазееен!Когато Путин ти каже "добър ден", по-добре погледни слънцето! Нищо общо между думи и дела!

60

Ха-ха-ха

преди 7 години

Значи Путин не иска да е джуджето на дядо Мраз а на Дядо Коледа!

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 78Арибългарите сте единствено русофилите, за които руските интереси са приоритет.

58

путлер терорист

преди 7 години

Русия обяви нова концепция за външната си политика- жужето няма да е президент диктатор терорист , а ще е жуже на дядо Коледа и ще раздава на родителите на загиналите деца от руски бомби подаръци

57

Анонимен

преди 7 години

Искат или не антибългарите и кирякстефчовците България и Русия завинаги ще бъдат братски страни.А турция винаги враг. Винаги с Русия, винаги против турция.

56

Българин

преди 7 години

Напред с братска Русия!

55

Мъка, мъка...

преди 7 години

Първо Крим, после брекзит, накрая и Тръмп...Колко мъка има по този свят...

54

Кашпичански

преди 7 години

Мда, осъзнавам че каквото и да говорят антипутинистите, всъщност той е най-подходящ за ръководител на такова бръливо племе като руското. Тези ако нямат здрава ръка сами не могат да се контролират и ще се самоунищожат.

53

Сандо

преди 7 години

подава ръка, да видим дали ще я вземат ... и ще пикаят и на това