21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22yoy, yoy ... леко нинджаа дали са невинни?

20

Анонимен

преди 7 години

Къде сега бездомните кучета са ви виновни бе? Не четете ли, че хората са зяпали без да се притекат на помощ. Бездомните кучета ли са виновни? Я помислете малко с тези *** главички.

19

Анонимен

преди 7 години

Жалби приема арменския поп.

18

G

преди 7 години

Преди време съсед помогна на жена нападната от куче и сега още го съдят.Вие решете с тези НПО-та.Кой ви пази?

17

от мен

преди 7 години

Предлагам да се обединим и да избием всички бездомни кучета , щом държавата не ни защитава от тях! Колко хора още трябва да пострадат , а ?

16

Анонимен

преди 7 години

Безпризорните кучета имат и добра хранителна база, иначе нямаше да ги има. Ако се избият, ще има някъде към 2-3 години спокойствие, докато се завъдят пак. Тези животни просто имат изграден механизъм за хранене сред хората. Най-разумно е вместо за кастриране и т.н., да се отделят пари да се види как се изхранват тези животни и кои са рисковите в това отношение методи. Глоби би следвало да има не само за пуснато на свобода куче, а и за осигуряване на достъп до храна.

15

Шаран БГ

преди 7 години

Защо никой не се е притекъл на помощ ??? СМЕЕ ЛИ НЯКОЙ ДА ОТПРАВИ ДОРИ ВИК ИЛИ НЕЦЕНЗУРЕН ИЗРАЗ КЪМ МИЛОТО ЖИВОТНО ?? До къде я докарахте с перверзното си отношение към безстопанствените песове?? Дъщерята НЯМА да намери собственик - то е ясно. Нека съди Община и Държава дори в международен съд ! Че да гледаме - и по Европа ли са такива ненормалници? Те ли са виновни или ние наистина си нямаме държава и закони. Че няма власт - е ясно.........

14

Анонимен

преди 7 години

Ако сте в чужбина ,никога не търсете помощ от българи. Или ще ви измамят или ако ви помогнат то ще е с користна цел!

13

Анонимен

преди 7 години

Аз обичам животните, но това наистина е безобразие. Част от бездомните са доста агресивни и дори на мен ми се е случвало да се изплаша от такова куче. За щастие знам как да реагирам. Не се панирах, не се разпищях, обаче бързо (но не на бегом!) и с уверена крачка се изнесох, като първите метри дори вървях назад, за да съм с лице към кучето. Защото се знае, че често атакуват отзад.

12

Анонимен

преди 7 години

който си изхвърли кучето на улицата 10 000 глоба . При второ нарушение в затвора.

11

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ ке паднеи кучетата побесняха

10

Аз

преди 7 години

Абе няма ли един ден един смел и отговорен политик да даде зелена светлина на една акция да бъдат хванати и унищожени всички тези зверове?Без да се слушат разни мрънкащи и протестиращи защитници ?Ветеринарна клиника......Никъде по Европа и в цивилизована държава го няма това, глутници скитащи кучета.Аа, забравх, има го това, в третия свят, в Африканикаде

9

Професор

преди 7 години

Голяма работа! Нали в крайна сметка дъртата комунистка е жива?

8

Анонимен

преди 7 години

Като казвам ,че българите сме ***(с малки изключения) повечето се обиждат.Е за това сме и на това дередже. На запад ако ти стане лошо и паднеш на улицата или някой те нападне веднага ще ти се притекат на помощ.

7

онбашията

преди 7 години

"Въпреки че на мястото се събират хора, единственият, който се притичва на помощ е дъщерята на пострадалата." нямали са излишни хиляда лева за глоба предполагам

6

Селенин

преди 7 години

"Въпреки че на мястото се събират хора, единственият, който се притичва на помощ е дъщерята на пострадалата." ХАХАХАХА ето това сте вие софиянчета, как го казвахте там, оная модерната дума, а да, ваджайни :)

5

Природозащитник

преди 7 години

Горкото кученце, така да се травмира, хора недейте дразни кучетата, стресирате ги и вижте какво става!

4

Анонимен

преди 7 години

"Кучето е заловено и настанено във ветеринарната клиника във Връбница."Защо не е "приспано" веднага? Животното е агресивно, утре може да пострада друг.

3

Даа,

преди 7 години

горкото куче,какъв ли стрес е преживяло докато са го издърпвали от жената...Веднага пуснете животинчето от клиниката!Даже и деца да хапе,в България кучетата са по-ценни!

2

Анонимен

преди 7 години

Ако някой го беше заклал или застрелял, докато хапе жената?Сигурно щеше да е виновен за жестокост към животното.С какво да помогнеш тогава