35

Анонимен

преди 7 години

Този неизвестен пияндурник за какъв се мисли?

34

Хайтов крадеше ли?

преди 7 години

Писатели говореха, че Хайтов е откраднал своите разкази от местното родопско население като ги е представил за свои.

33

станчо

преди 7 години

тоя го хапе кучето много яко

32

Защо?

преди 7 години

НЕ ЗНАМ ЗАЩО МЕДИИТЕ ДАВАТ ДУМАТА НА ТАКИВА "СПЕЦИАЛИСТИ", КОИТО СА "ИЗВЕСТНИ" С ТОВА,ЧЕ СА ИЗВЕСТНИ ИЛИ ПОНЕ СЕ СЧИТАТ ЗА ТАКИВА ИЛИ ИСКАТ ДА СТАНАТ ТАКИВА,КАТО ПЛЮЯТ ПО ДАРОВИТИТЕ ? НЕКА ДА ГО ОСЪДЯТ,ЗА ДА СИ ЗАТВОРИ УСТАТА ,НАЛИ СЕ ВИДЯ КОЛКО ОТ НАШАТА ИСТОРИЯ ЗНАЕ!

31

никоя

преди 7 години

Прочела съм трите романа на Калин Терзийски - Лудост, Алкохол и Войник. Страхотни са. Препоръчвам ги горещо. Терзийски е добър писател, но кофти човек.

30

Анонимен

преди 7 години

Хайтов не принадлежи на никоя епоха, той принадлежи на вечността. Велик, безкрайно талантлив. А това жалко човече търси вдъхновение по един унизителен начин за липсващото си бездарие. Тъжно. България днес е пълна с херостратовци.

29

Експерт

преди 7 години

ПОРАДИ КАКВА ПРИЧИНА , ТОЗИ ***- БИВШ ПСИХИАТЪР И БИВШ ЧОВЕК ГО КАНЯТ В РАЗНИ ПРЕДАВАНИЯ, КЪДЕТО ТОЙ ОСВЕН ДА СЕ НАПИВА ДО СМЪРТ И ДА БРЪЩОЛЕВИ ГЛУПОСТИ , НЕ ПРАВИ НИЩО ДРУГО?ТОВА ЛИ Е ПРИМЕР ЗА ЛИЧНОСТ, ДОСТОЙНА ЗА ПОДРАЖАНИЕ? ТЕЛЕВИЗИИТЕ В ГОНЕНЕ НА РЕЙТИНГ СА ГОТОВИ ДА НИ ПОКАЗВАТ ТАКИВА ЧОВЕШКИ ОТПАДЪЦИ, КОИТО ПСУВАТ, ПОВРЪЩАТ И РАЗКАЗВАТ ГАДНИ ИСТОРИИ ОТ СЕКСУАЛНИЯ СИ ЖИВОТ.СРАМ!!!

28

ТО ПЪК ЕДНИ УСПЕХИ

преди 7 години

Тоя КАЛИН дали не се смята за най-големия театрал на съвремието. Като гледам празните зали и как реват за пари от държавата както по едно време разчитаха на ПАРТИЯТА и ЛИЧНО др. ЖИВКОВ да посети някоя пиеса та се фукат после пред колегите за банкета с него

27

толерантен

преди 7 години

Е, недейте така сега - човекът АКО изтрезнее ще се извини.

26

НИКОЛАЙ ХАЙТОВ

преди 7 години

Е ВЕЛИК, а такива кречатала, дето само като се обявят за КУЛТУРНИ, като че ли всички останали са некултурни. А бе тоя КАЛИН Т. да не си мисли , че да завършиш ТЕХНИЧЕСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ е много по-лесно от това да играеш чужди роли, т.е само такива като него се имат за интелигенция.

25

ПСИХОДЕСНИТЕ

преди 7 години

цял живот ще се борят с КОМУНИЗМА. За тях това е висша цел, е разбира се добре платена. Сега е модно да се пишеш антикомунист като тоя НИКАКВЕЦ или като леля ЦЕЦА МАМАТА, или като ТИКВАТА, ПЛЕВЕЛА, ОНЯ С ОСОБЕНАТА ФОРМА на главата, като ИВО ИНДЖЕВ и КУНЕВИЦА и ...... ОБАЧЕ всички те са ЦОЦАЛИ БЛАГИНИ при социализма. Някои МНОООГО културни вземаха апартаменти и коли без ред, а сега първи борци с миналото. МАЛКО СРАМ БЕ !

24

гнуслив

преди 7 години

Едно е да искаш, друго е да си поискаш, трето е да ти пуснат...Калине, тоя път си се олял.Ти изобщо не си на нивото на Хайтов и като плюеш - ще ти пада на челото, да знаеш.........................................................Не се е "олял" - друга работа е направил. Оцапал е гащите. Мъ то човек като е "почерпен" се изпуща, по някой път.

23

спасител в малца

преди 7 години

Терзийски продължава да затъва в чал.га к.енефа, под делюзията, че е будител, демократ, "фриранър"...

22

Анонимен

преди 7 години

Терзийский, дорогой, закусавать надо!

21

Анонимен

преди 7 години

Мауеееее.... Това Калин ли го е казал?!

20

Анонимен

преди 7 години

Бе къв а тиа калин терзийски ?. Да не е некой от прутестърите ?.

19

Анонимен

преди 7 години

Калин трябва да се пише "калиН"

18

Анонимен

преди 7 години

Ало успелият писател ако някой ден по твое произведение направят филм като Козият рог може да имаш честа да се изказвш, а до тогава стой си в Фермата и пий една студена..... ракия за успокоение!

17

Читател

преди 7 години

Някой знае ли Калин какво е написал?А проел ли е нещо от него?

16

Анонимен

преди 7 години

Едно е да искаш, друго е да си поискаш, трето е да ти пуснат...Калине, тоя път си се олял.Ти изобщо не си на нивото на Хайтов и като плюеш - ще ти пада на челото, да знаеш.