36

Анонимен

преди 7 години

Това нещастното което на жена не прилича и то включено във вече загубената битка. И на нея идва края!! Ще плаща за кражбите които извърши и прикрива на другите герберасти. На софиянци им писна от това недоразумение!!

35

Анонимен

преди 7 години

До ПсихиатърА, Москов е намерил лечение - пръст, къде ще се сложи,няма значение. Пръстът на Москов изяде главата на ГЕРБ. Как ще гласуваме за партия, която нагло ни лишава от здравеопазване и същевремено ни заграбва парите, внасяни от нас десетки години? И ни приравнява с престъпници, вместо да наказва истинските престъпници. Е, няма да се самоунижаваме. Не болните крадат, а "лекуващите". Те да дават отпечатъци! Но щом Борисов предпочита заради нещо Московия пръстов отпечатък, той да го избир

34

художника

преди 7 години

Данчееее, като как да и стигнат посланията, като се скри от предизборните дебати и от медиите? Надменността ви изигра лоша шега. Може да сте обиколили 200 села, но телевизията е във всеки дом, а там ви нямаше. ЗА ТОВА ВИ НЯМА И В УРНИТЕ!!!

33

анонимен

преди 7 години

От ден на ден ,все по гнусни ставате! Ще ви оценим подобаващо !!!

32

Анонимен

преди 7 години

"Очи в очи"БТВ,понеделник-Цецка и Цвъки,вторник-Дебелата Берта и Къдравата Сю,сряда-Дон Балон...хайде поне самоковската даскалица да си гледа фонтанчетата и тротоарчетата,а?

31

П.Петров

преди 7 години

Ай стига нагла демагогия и празнословие, че като ви гледам и ми с повръща от крадливата ви *** !

30

П.Петров

преди 7 години

Щом не са достигнали "посланията" до големите градове, какво остава за малките градове и селата. По-важното е, че "делата" на ГЕРБ отдавна са достигнали. на стена омазана с отходни продукти, колкото и тапета да сложиш все си мирише !Какво направи ГЕРБ за малкия и средния бизнес за последните 6 години ? - НИЩО !За да има някакъв бизнес трябва ЗАКОННОСТ и равенство пред закона, ефективна борба с корупцията, трябват ефективно и бързо работещи държавни институции, качествено образование ! ГЕРБ 6 години само "усвоява"!

29

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

ДАНЧЕ, ФАНДЪКОВА, МНОГО ТЕ МОЛЯ СПРИ ДА ПРАВИШ КАКВИТО Й ДА Е КОМЕНТАРИ, НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА КОЙ ТИ Е НАРЕДИЛ И КАКВО ТИ Е НАРЕДИЛ ДА КАЗВАШ... МЪЛЧИ СИ, НЕ СЕ БУТАЙ МЕЖДУ ШАМАРИТЕ... ПОЛЗВАШ СЕ С ДОБРО ИМЕ И АВТОРИТЕТ... НЕ СЕ ЦАПАЙ, НЕ Е НЕОБХОДИМО...

28

Анонимен

преди 7 години

"Единствено тя/Цецка/не први популистки изказвания",каза кметицата.ХА,ХА,ХА,ХА,ХА,ХА,ХАаааа1

27

ТОТО

преди 7 години

Добре поне, че в съботя нямат право да говорят глупости, за да си починем малко от герберската простотия и виенето на умряло как сме загинали без тях поне за ден...До Денят X!

26

Анонимен

преди 7 години

Това, което не само не печели, но направо отблъсква е терминологията на тоталитарната партия. Едни и същи клишета, апокалиптични предсказания, изтъркани ани-лозунги и няма нито един, които да се усмихва на милия избирател.

25

Мнение

преди 7 години

Какви послания бе миличка? Бойко трябва да разбере едно основно правило. От жена ПАПА и Президинт не стоват.И да спре да бута кифли на постове за мъже.Няма да гласувам за Румяна Желева -2.

24

Психиатър

преди 7 години

Болестта протича съпровождана от несекващи бръщолевения за въображаеми успехи, с мания за величие, абсолютно изкривяване на действителността и брутално незачитане на всички хора, които не са болни от герберастия. Болните са склонни към внезапни нападения и пълно обиране на здрави хора. Лечение засега не е известно.

23

Анонимен

преди 7 години

Фъндъкова,заврете си отзад евроатлантическите ценности,на които се радвате само вие,от управляващата шайка крадци и измамници.Няма да ми стигне цяла страница да ви опиша далаверите с активното ти участие.Само ще попитам докъде стигна делото срещу съпруга на депутатката от ГЕРБ и твоя съгражданка и приятелка за стотиците хиляди лева за спирките в София?Уволнихте един,двама човека и толкова.Да продължавам ли?Няма нужда, хората имат памет.Затова по-добре замълчи.

22

Ангел

преди 7 години

Анкетата на Днес.бг е по вярна от Социологическите прогнози.До скоро имаше анкета за кой ще гласувате и изброени всички кандидати.Радев беше на първо място с 27% а на изборите взе 25,5% с 1,5% разлика а социолозите бяха доста доста далеч.НА новата Анкета за балотажа Радев печели с 61% срещу 23 за Цецка което ще рече убедителна победа за Ген Радев!!!

21

Отвратен

преди 7 години

Проблема е, че посланията на Цачева стигнаха до големите градове заедно с посланията на собственика и.Изцепките, че "Депутатите са повече от обикновените хора...", "Переспективната работа за висшистите, като овчари...", "цъфнал ГЕРБ...", "предложенията да подобрим финансовото си състояние отглеждайки картофи..." и много такива безспорно стигнаха до хората в големите градове. Което на свой ред ги мотивира да мислят за кого гласуват. Вече е ясно младите и умните не искат да са овчари...

20

Психиатър

преди 7 години

Герберастията е особено опасна психическа болест, характерна с невероятната си несекваща лакомия. Болните усвояват, усвояват и нямат никакво засищане. Накрая се стига до разпукване на организма и летален изход.

19

Анонимен

преди 7 години

Няма как да стигнат когато ги изрича крокодил

18

Градация

преди 7 години

Нахален, много нахален, нагъл, гьоннсурат, гербав...

17

Наивен

преди 7 години

Фандъкова, да беше поне замълчала. Имаше харизма, отразена светлина от величието, субсидии за София поради партийна принадлежности и доста хора те харесваха по тези причини. Сега защо се обаждаш? Защо купуваш завод на 8.09.1944г. Защо си мислех че си по умна?