40

Анонимен

преди 7 години

хей *** и за *** не ставаш

39

Анонимен

преди 7 години

До y.Напротив.Преди 7 години,санирахме блока си.И си е здрав,но тогава една част от парите платихме,защото изпълнението на проекта беше по друга програма.Едно и също бръщолевиш,стериопор и някакви твои измислици.Стериопорна е главата ти!Ще видим колко ще издържат.Кварталите с такива блокове се променят след санирането им,защото хората се радват на красотата им и топлината им.Такива експерти,като теб сме ги виждали и чували.Не се прави нищо без мнението и искането на живущите и опита на фирмата.

38

Анонимен

преди 7 години

Важното е ,че се санира и льотчика няма да е президент..

37

Анонимен

преди 7 години

Борисов това със санирането знаеш е ли от колко време е в Румъния???

36

Божил

преди 7 години

А-аа,отбора на БСП/ДПС също е опасен- не го подценявайте вие него,недейте го изключва от "класацията"

35

Пинокио пак лъже!

преди 7 години

Тези пари излизат от българския бюджет. Тоест, аз се скапвам от работа. Плащам данъци като поп, а Тиквун Паша раздава моите пари на обръчите от фирми, които правят някакви пълни бутафории и печелят милиони. Това си е тотално престъпление. Между другото, другарката Цеца все още била съдружник във фирма, която е записала една от дейностите си САНИРАНЕ НА СГРАДИ.

34

Жибор

преди 7 години

Българите жилища си имат,но едни многодетници от големцинството редовно се оплакват,че високите цени на имотите не ги устройват...

33

Анонимен

преди 7 години

господин борисов, хората искат да си купят жилище, а не да го продават. Имат изгода от евтини жилища, а не от поскъпващи.

32

y

преди 7 години

облика ще се види след 3-4г, като се развисят стадиопори от всекаде, на 90годишна баба ,педикюр,маникюр ,ботокс па тя на другия ден хвърлила топа,е това прават тия ,крадат пари

31

пух

преди 7 години

на ЦЦ- 6-теапартамента санирахте ли? а на и.иванов 60-те апартамента, нали санирахте безплатлатно, па после народа плаща твоите вериисии.

30

бенКур

преди 7 години

До Майор Грудев-Сливен: Майоре, седи си у поделението щото мисленето не е за вас. Все пак академия Раковски едва дали имаш щото си ти личи:)

29

еделвайс

преди 7 години

Речи от наши политици не ми се слушат. На ниско ниво са. Нашите политици са ми интересни само на пресконференциите в следизборните нощи.

28

Анонимен

преди 7 години

Що ревете против санирането и то безплатно бре другари?А?

27

Анонимен

преди 7 години

Алоу Борисов, то и лихвите се свалиха, сега и имотите поскъпват. И двата балона сме ги виждали и изпитали на гтърба си! Писна ми от скапани политици готови да затрият дърежавата само за да покажат нещо. На коя икономическа основа имотите поскъпват? Станахме много богати ли, какво ли? Да не би заплатите да се надуха както се наду имотният балон?

26

Анонимен

преди 7 години

Браво на ГЕРБ.Жив и здрав да е Премиера НИ!

25

..ЗА 21....

преди 7 години

ТАКА СИ Е!!!!АКО СИ ОТИДЕ ГЕРБ....КУПОНА ЩЕ Е МНОООООООГО ГОЛЕМ....ХА,ХА,ХАААААААААААКОЛКО ЛИ БАНКИ ШЕ ГРЪМНАТ ПАК....??!!!!!!АЗ ВЕДНАГА СИ ТЕГЛЯ ПАРЕТАТА ОТ БАНКАТА И ГИ ПРЕХВЪРЛЯМ В БУРКАН-БАНК!!!ВИЕ ГИ ОСТАВЕТЕ ПАК НА *** ...!!!!!

24

ахе

преди 7 години

Уважаеми Дами и Господа, т.н.саниране на на жилищни блокове по панелен способ, е здраво замазване на очите. Не се оздравява конструкцията, не се обследват и санират фугите между панелите, на са изолират тези фуги против външни влияния за да им се удължи живота. Просто се слага топлоизолация и се сменя дограма, а и някъде и покривна хидроизолация. Ако има течове на канализация и водопровод, както и изводите на вертикалната отточна покривна система:) и те предизвикват слягания около блоковете-НЕЕЕ

23

Анонимен

преди 7 години

Цените се вдигат, от днес се оказа, че и винетките. Ще са валидни само до края на декември. Ха честито.

22

цц

преди 7 години

бацееее, ако ми кажеше че и земята е кръгла ......е такъф *** нема!

21

Анонимен

преди 7 години

Бе къв смях, то си е за реване.