73

Ромът

преди 7 години

От кога ви казвам, че българи вече почти няма. Почти никъде освен големите градове българите не са мнозинство. Да живеят братските народи, нека братството на роми,турци и помаци продължи и в отвъдното. Есселяму алейкум

72

Анонимен

преди 7 години

До Анонименти какво така критично към изкуството, сега Йълдъз пее в Турция

71

Анонимен

преди 7 години

Няма държава, в която ромите да са интегрирани. Просто няма.

70

ma4enik

преди 7 години

До до ma4enik;Така беше, всичко що е пошло и мръсно се представеше за турско за да се отвратим и забравим,че сме турци. Но народът надживя и победи всичко и всички.Боли ме за прекрасната земя, тя заслужава по-добра съдба.Но хората, хората бяха загубили човешкото у себе си. И не земята се наказва а хората.Аз не предполагам,че в България има и едно семейство което да не се е облажил от бягството на турците през 1989. Кой къща-апартамент, овца,крава,теле, готови низи тютюн и пари, много пари...

69

художника

преди 7 години

КОНСТИТУЦИЯ на България:Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и ЗАДЪЛЖЕНИЕ на българските граждани.(2) Гражданите, за които българският език не е майчин, имат право наред със ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО изучаване на българския език да изучават и ползват своя езикНа тези да им се вземат личните карти и да се изтрият от системата. Те НЕ СА БЪЛГАРИ.Така че статията НЕ е вярна!!!

68

Анонимен

преди 7 години

По-страшното е, че това значи че за 43% от българите след 50 години (макс) българският език няма да е роден. Пък вие си спорете българките раждат или не. Това няма никакво значение, статистиката не се интересува от вашите мотиви, обяснения и извинения, интересува се само от цифрите. А те са много много тъжни. И между другото - мъже, не обвинявайте българките, моля. Българките не раждат, защото ги е страх. Защото българските мъже имат навика да бягат. И да зарязват деца и жена, сами и без пари.

67

Анонимен

преди 7 години

Тъпите социални закони, които стимулират ромската раждаемост - това е резултатът!!!

66

Джин-тоник

преди 7 години

До до 61 уйвидек>и работи и краде, но си гледа семейството.Глупости. 1) Често ги захвърля на държавата. 2) Пособията на децата си ги изяжда и изпива до степен да няма в какво да идат на училище3) Принуждава ги към просия и кражби

65

До Уйвидек

преди 7 години

Дрън дрън, та пляс. Това си написал.За да се създаде семейство, са нужни двама. Българинът иска да ергенува до 40+, а майка му да се грижи за всичко.После, като види, че тя е остаряла или вече починала, се сеща, че заплатата му не стига само за сметките и за храна. И тръгва да търси съпруга-спонсорка, но младите му се назлъндисват, а по-зрелите го преценяват критично.Жените не са ви виновни, те знаят, че с възрастта акциите им падат.Биха се омъжили рано, но за целта е нужен мъж, годен за брак

64

Димитър

преди 7 години

Кунева давай. Ти ставаш за всичко.Изпълняваш добре указанията..

63

Лозан

преди 7 години

Познавам няколко българки женени за роми... знам ли... живеят си. Проблем с китайци, еврей и арменци няма. Българите мохамедани или помаци са готини хора, работливи българи. За турчещите и руско говорещите...виждаме и Путин и Ердоган...

62

Анонимен

преди 7 години

*** ни превземат, а Кунка ги "стимулира".Кунка се нагуши от приватизационни сделки, после Кунка спря 3-ти и 4-ти реактор на АЕЦ "Козлодуй", после Кунка смени азбуката, сега Кунка стимулира ***. Въпроса е - защо още търпите Кунка? Стадо!

61

След 20 години

преди 7 години

Върви бежанец-сириец по улицата в София. Вижда човек, поздравява и благодари на българите че са го приютили, плащат му пособие и т.н. Човека смутено отговаря "аз не съм българин, аз съм от Ирак". Върви по-натакък сириеца. Гледа една жена, пак същия разговор, пак отправя благодарности. Жената обаче казва "аз не съм българка, аз съм от Афганистан". Следващия срещнат се оказал ром. Сириеца го пита - "е как така - къде са българите?". Рома си погледнал часовника - "на работа са още"

60

до 61 уйвидек

преди 7 години

Българките не раждат, защото знаят, че те са мъжа в семейството. Вие, българските мъже като като си "вземете г'ъза у ръка" и изчезнете, жената какво ще прави с тези деца ? Че и 4-5 деца да раждала ?! Вие нормални ли сте ? *** и работи и краде, но си гледа семейството.

59

решения

преди 7 години

има си простички решения, които работят в цивилизованите държави - ако за детето няма създадени материално-битови условия от родителите, се взема и се обявява за осиновяване, включително в чужбина. Ако детето е оставено само без надзор - също. Ако не се пуска на училище - спиране на соц. помощи и т.н. По този начин ще намалее значително популацията от цветнокожи...

58

ma4enik

преди 7 години

Това е най-сублимният и хубав ден за мене. Това е новина,която чакам от паметната 1989 година. Много кръв, сълзи проля народът ми в мъките на прощастината и зулума на българите Много проклятия и се изказаха по тези земи от заминаващите си мирни хора. БОГ ЗАБАВЯ НО НЕ ЗАБРАВЯ...Бог няма сопа но е справедлив. Защото само аз знам какво преживяхме на Развигор, Белене,Пазарджишкия затвор,Бобов дол...Много мъка и сълзи-наши и на родители и наши деца видяхме и приживяхме. Иде време българинът да плаче.

57

Анонимен

преди 7 години

До ma4enikНе е съвсем така. Българите ви съчувстваха. Всеки нормален българин ви съчувстваше не само заради Възродителния процес, но и заради това, че по онова време и киното, и телевизията, и художествената литература създаваха произведения, в които турците от миналото биваха представяни в лоша светлина. Ние можем да направим разлика между турчин и турчин.

56

Анонимен

преди 7 години

До Георгив Канада беше хубаво, но всички отдавна са мъртви заради монсанто и гемеото, обезлюдена радиационна пустиня открай докрай, освен това ги е страх, че ще фалират заради френското сирене и българските домати. опитай в Австралия, румънците вече се преселват там.

55

Анонимен

преди 7 години

Как ще е майчин , като държавата издържа само цветнокожи, а българите се спасяват в чужбина и не се връщат повече в гетото(България).

54

Анонимен

преди 7 години

Българките не раждали,ромките раждали.Ами като почнат да им дават по 20 вида социална помощ и българките ще почнат да раждат.Освен това повечето мислещи с мозъците си а не с половите си органи хора имат малко деца ако нямат възможност финансово да се справят с нуждите на малките.Естествено всеки иска скъп мерцедес ,но обикновено са с форд на старо.А за плодящият етнос знаем как решават проблемите- хвърлят ги в кофите или ги изоставят.Нали има балъци да се грижат за тях..