15

Анонимен

преди 7 години

Казах ви, че путин е въздух под налягане, и целият напън и дрънкане на оръжие е само за парлама.

14

Анонимен

преди 7 години

Да бе, нека някой да припомни досегашните дипломатически успехи на руснаците.

13

Анонимен

преди 7 години

Преди така говореха за Крим...После за Сирия...Сега за балъшкото НАТО в европа...После да не учите всички руски?!

12

Анонимен

преди 7 години

На конференция в Пентагона на 4 октомври американски генерали говориха за "бърза и смъртоносна" война между Русия и САЩ...Който си го търси - ще си го намери!Краварите разбират само от груба сила - неоспорим факт.А Путин няма нищо общо с това!

11

ko4an

преди 7 години

civilni jertvi v grajdanska voina, lele

10

Ботев

преди 7 години

Тежко се живее брате сред глупци неразбрани. Дипломация се прави с дипломати. С ултиматуми не става, както искат западняците. Путин хич да не си губи времето.

9

Анонимен

преди 7 години

До Берлинили си заблуден или платен ,и в двата случая , все в ...... ,и извинение няма , дипломатически успехи са ,да избиваш с хиляди и да ти ръкопляскат .а примери много Виетнам,Либия,Афганистан,Сирия,Ирак ,Иран ,Югославия ,все интереси ., е те това е дипломация ,която се крепи на върха на щика !

8

до 10

преди 7 години

Той Берлин не си е вземал тази сутрин хапчетата.

7

как лъже

преди 7 години

До БерлинГолям смях пада продължавай ...

6

бум

преди 7 години

До Анонимен 6 Вече има 5оо Руски войници и техника от ВДВ в Египет.

5

ясно

преди 7 години

Не само дипломатическите успехи но и военните в Сирия ще продължат на пук на държавата терорист САЩ и нейните слуги ....

4

байчо

преди 7 години

аналлизаторите са интересни животинки ,лъжат и лижат според това кой плаща ,знае се от преди години ,няма вечни приятели ,има вечни интереси ,та в тоя ред на мисли ,когато не си наведен ,си лош и не ставаш , а ние сме добрички ,каквото ни свирят ,това и играем ,поне ни потупват по рамената ,дали ни чистят или се подиграват

3

Анонимен

преди 7 години

Кои са убиваните цивилни? Членове на джаиш ал ислам и ал-зинки ли? Тия дето обезглавяват 12 годишни момчета в лагера Хандараат ли са цивилни?Или "Белите Каски", които денем стрелят с автомати и ПЗРК, а нощем се правят на хуманисти по болниците?За какви болници пък говорим - от някогашни елитни центрове са превърнати в склад за боеприпаси на главорезите.За тия ли рони крокодилски сълзи целия запад с прилежащите му медии?

2

Берлин

преди 7 години

Какви бяха дипломатическите успехи на Москва досега, че говорим за продължаване?! Това, че се изолира от целия цивилизован свят и продължава убийствата на цивилни в Сирия и Украйна?! Това ли са дипломатически успехи?

1

Хм

преди 7 години

Май не! Да ама май ще бъде след почти 8 месеца!