15

...

преди 7 години

Мисля, че 2020 година е краят на еврофондовете. Да видим гербчето какви левчета ще раздава ...

14

Анонимен

преди 7 години

Айде стига долни манипулации от Пеевските парцали.Тези пари на са на ГЕРБ, а на българските данъкоплатци.

13

Анонимен

преди 7 години

Стига лъгахте и настройвахте хората какви големи заплати ще взимамат учителите!Аз съм учителка в горен клас с 610 лева ззаплата,с 40 години стаж това лято ме пенсионираха.Кого заблуждавате,вие взимате поне10 пъти повече,а не ставате за нищо.

12

Анонимен

преди 7 години

Клаческото обрсзование, е загуба на време, за да се намери работа за едни категорийни папагали, промиващи мозъка на децата по държавно настояване.

11

Нед

преди 7 години

Интерсно другарите от ГЕРБ от заплати ли ги заделиха тези пари?Щото във всички медии се афишира ГЕРБ дали , нали от нашите данъци идват тия пари!!Що не си бръкнат в бездънната партийна касичка като са толков ербап?Тяхното е с чужда пита , помен правят.Ама избори са трябва да осигурим гласове с държавни пари ,партийните да трупат лихва в банката.Всичките са егати да фанеш ги обесиш ама се плаша че не останаха толкова дървета в БГ ,сле сеч и пожари!!

10

Учител, Турция

преди 7 години

Ако се напънете още малко ще достигнете моите лекторски.

9

Анонимен

преди 7 години

"Тези средства са следствие от последователна политика и приетия закон за предучилищното и училищното образование, за който ГЕРБ е основният двигател в последните 5 години", обясни тя."Превод: Изборите са след месец.

8

учител

преди 7 години

Герб от джоба ли си дават тези пари, а.

7

Анонимен

преди 7 години

10% увеличение е нищо, от 300% нагоре може би.

6

Анонимен

преди 7 години

Вие довършихте образованието!Такъв хаос никога не е имало.Учителя е залян с бумащина,недоволството расте,некадърници,Само се хвалите,а на практика всичко е от зле по зле,защото сте скапани номенклатури лапали и продължаващи да лапат.

5

Сержант

преди 7 години

Кой контролира качеството на образованието? Кой? Защо негласно принуждавате учителите да не пишат слаби оценки? Училищата по селата и тези с роми знаете ли, че в 8 ми клас не могат да умножават до 10. Какъв приоритет , ненормслници умишленно затъпявате нацията. Когсто видя на тази кукла децста да учат в гореспоменатите училища, тогава ще им вярвам.

4

Анонимен

преди 7 години

Toзи пекинез оцъклен, ли е шефка на просветната комисия?Пък защо не?

3

Анонимен

преди 7 години

Ама ти сериозно ли?! Ако сега е приоритет, представяме си колко щеше да е зле ако не беше!

2

еделвайс

преди 7 години

Ние си имаме четмо и писмо! Ние си имаме азбука и език! Ние си имаме празник по темата, който е на 24 май! Против съм всичко това да се подминава, както обикновенно напоследък се случва!

1

благини

преди 7 години

добре, че има избори, сега се намират пари за всичко.