21

Анонимен

преди 7 години

Ние виждаме един бетон, който не се държи на нищо, и както знаете стана инцидент с единия от работниците, след падане на кампада", посочи министър Павлова.Тази сама ли да напусне правителството или Тиквата да й бие един к.р в дебелия зад.ник и да я разкара?Бива ли да е толкова про.ста???Бетон как ще се държи на таван без арматура, ***, ***?

20

Анонимен

преди 7 години

Въйййй..тая разби всичко детско в мен! Все си мислех че нищо не може да ме учуди вече на тоя свят..както съм на 41 и тази успя ДНЕС...нямало КАПЧИЦА арматура в бетона на Витиня???УОТ да фак представлява това прасе?

19

Анонимен

преди 7 години

Тая буца ще я викна да ми направи плочата на къщата без армировка а самоот водопроводни тръби.

18

Анонимен

преди 7 години

Уахахахахаха...тавана на тунела се държал на водопроводни тръби според някои *** тука и Лилянчето Свинетката.

17

Анонимен

преди 7 години

Ко_му_нетата са като *** - първични! Само кражби им в главата, но не и последствията от тях!

16

Анонимен

преди 7 години

Свинетке, как се държи бетон на таван без арматура 20 години ***, ОВ.ца? Това да не ти е замазка?Тиквата ли ти ги наприказва тия идиотии?герберастите удариха тоталното дъно на идиотизма!

15

Лилето да провери...

преди 7 години

На дядо и на вилата може да има от откраднатата арматура. Нали е бил в ЦК на БКП.

14

До 13

преди 7 години

Арматура се казват всички елементи на водопровода, освен самите тръби - кранове, съединителни нипели, разклонения и Т.н. Независимо от материала от който са направени.Стоманените пръти в стоманобетонните елементи се наричат армировка. Но тези неща се научават след 5 години университет, а не от държане на дядо си на...водопроводния ключ.

13

Анонимен

преди 7 години

До ФронтоСтига с тея комунисти бе!? Изминаха 27 г. и само с тях се оправдавате! За 27 г. да са го съборили изцяло и със .... зъби да са направили нов тунел, ако имаха възможност и желание!?

12

Анонимен

преди 7 години

До ФронтоЧакай сега, на теб ли да верваме, че само ремонти, или на министърката, че никога не е ремонтиран?А?

11

ДО 11

преди 7 години

Не си прав , Точно така се нарича - Арматура .Явно си дърт пенсионер водопроводчик .Водопровода , ел.инсталацията , нета , кабелната , се наричат Комуникация .По ваше време водопровода е бил от желязо и е бил част от арматурата и е държал бетона , днес се ползват ПВЦ материали и те са за удобство и връзка със Света .

10

ИНТЕРЕСНО

преди 7 години

Знаете ли защо Лиляна Павлова е била винаги успешен Министър във всяко Правителство на Борисов ?Защото Лъже Убедително , без да и мигне окото . И винаги Въпросите към нея от Медиите са и дадени 1 седмица преди Интервюто , такива са и условията за участие .

9

Анонимен

преди 7 години

"Капчица арматура"...Капчиците са в атмосферата, арматурата е част от водопроводната система, а в бетона се слага АРМИРОВКА.Ако не знаеш, да те "светна", госпожо Министър...

8

Фронто

преди 7 години

До #2(офф): Помня го още от строитрлството му. Непрекъснато проблеми_още от смото начало.Още от пускането му започват..ремонти!Комунист не може носа да си избърше,тунели ще прави! А иначе ордени,герои на труда... Олеле!

7

СМЯХ

преди 7 години

Или Павлова лъже , или някой я е излъгал , или има Далавера с тези 11 милиона за ремонта на тунела .Облицовка с арматура не се прави , ако падне и в нея има желязо ще избие хората в колите .Комунистите може да са глупави , ама и тогава е имало Инженери .Основата или Основата на Свода е направен с арматура .Тази жена мисли че ядем доматите заедно с колците .Няма да съм изненадан ако след Ремонта този тунел рухне .

6

Анонимен

преди 7 години

Тази "компетентна" калинка не е дори инженер, а как говори уверено за неща от които нищо не разбира?!

5

ПРАВА Е

преди 7 години

Павлова е права , дори царските конюшни са продадени от Комунистите , и в тунела не са слагали арматура .Вярвате ли и ?Подиграва се с Народа и Държавата .

4

Фронто

преди 7 години

Всичко направено от комунисти да се залее с бензин и да се запали/може и заедно с комунистите/Един пирон направо за 50 год.не са забили. Цяло чудо е още няма масово жертви от "строежите на комунизъма,"!

3

до 1 Професор

преди 7 години

Извинете, вие другарю професор с арматура ли закусвате ?.

2

Въпросче

преди 7 години

През тунела Витиня ще мине ли тази сланина?