105

Анонимен

преди 7 години

Може да не обичаш Русия, но задължително трябва да мразиш САЩ, НАТО и ЕС!

104

Анонимен

преди 7 години

Интиресно е защо тези които ходят на паметника на Червената армия за да изразят любовта си към Русия не ходят на паметника на Царя Освободител.Истинския руски а не съветски символ е именно паметника на Царя Овободител.

103

Генадий Доколенко

преди 7 години

Рашистан е страна от третия свят. Брутният вътрешен продукт на Педеристан е с 40% по-малък от този на Турция. Российская *** - 1.1 трилиона долара, Република Турция - 1.5 трилиона долара. Честито на ***!

102

Пешко

преди 7 години

Лицата, дето тъпкаха знамената, бяха облечени по следния начин - войнишко кепе от СССР-ово време, георгиевска лентичка, фланелка с герба на РФ, фланелка със сърп и чук, имаше даже една девойка, облечена с фланелка на СССР, а на вратлето - кръст и синджирче със сърп и чук. Тези хора трябва да бъдат освидетелствани в съответните здравни заведения с диагноза шизофрения. Това не са българи, това са някакви психопати кой знае с какво самосъзнание

101

Анонимен

преди 7 години

Да запалиш парче плат не е престъпление - няма член в наказателния кодекс който да квалифицира палене на знаме като претъпление или хулиганство. Да поругаваш паметници както редовно се поругава паметникът на Червената армия в София е престъпление по наказателния кодекс. Паметникът на Червената армия редовно се поругава и никой не вдига шум за това, даже сега тези които вият за знамето защитават престъпното деяние.

100

Стефчо

преди 7 години

93% от Българите излизали зад граница са посещавали друга членка на ЕС, процента хора посещавали Русия е под 2%... аз не харесвам нито ЕС, нито Русия, харесвам си нашето, обаче не мога да разбера, как може хора, който не са били в чужда държава да се правят на експерти по нея. 1/100 от русофилите само, някога е бил на посещение в Русия. Броят имигранти работещи зад граница ЕС/Русия е същият.

99

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен............Всички знаем, че русофобите са примитивни диваци,..............Примитивните диваци всяка година ги гледаме край язовир Копринка на рисофилските сборища или на мероприятия на БСП или Атака. А паметника на ОКУПАТОРА още си стои.

98

Анонимен

преди 7 години

ЕС така и така е с единия крак в гроба, не е нужно да му палиш знамето, пък и какво толкова са се разкрякали заради едно запалено парче плат.

97

Руска дезинформация

преди 7 години

До Анонимен...........Паметникът на Червената армия в софия редовно се поругава.....Първо, да те светна - това е паметник на СЪВЕТСКАТА АРМИЯ и не е военен паметник по смисъла на закона. Съветската армия е създадена през 1946 г. и не е ОСВОБОЖДАВАЛА никой а само е поробвала. и срещу така нареченото "поругаване" има преписка за хулиганство срещу неизвестен извършител. Вандалите русофили се знаят и са известни, но срещу тях намя обвинение дори за хулиганство!

96

Анонимен

преди 7 години

"Паметникът на червената армия трябва да се срути. Червена армия вече няма."Всички знаем, че русофобите са примитивни диваци, няма нужда да го потвърждаваш.

95

до 122

преди 7 години

То сега може да няма Ама ще ДойдеТи спокойно

94

до 119 от славянин

преди 7 години

Рашистите построиха България, а ''демократите'' я унищожиха! Безспорен факт!

93

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСтига инсинуации и долнопробна руска пропаганда. Няма нито един поруган паметник на загинали вРуско-турската война! А за поруганите снимки на Левски можеше да прочетеш, че има наказани, не напразно да вдигаш пушилка и да смесваш темите. Както казва другаря Димитров диваци и варвари в България са само рашистите!

92

Българин

преди 7 години

Напред с братска Русия!

91

ре

преди 7 години

Атакистките *** вечно ще си задават този въпрос.След като са предатели ,трябва ли да се мразят толкова за това или като Стефан Цанев да се облажват от подлостите си .

90

Анонимен

преди 7 години

Ако Русия и Европа са в добри отношения, на САщ жална им майка. Да не мислите, че те нямат пръст в тая работа.Те от раздорите по света печелят.

89

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..... когато Пуси Райът....Пуси Райът ги осъдиха и лежаха в затвора, арусофилите диваци безнаказани се разхождат на свобода. И палаят и се гаврят не за първи път с европейското знаме. Ако имаше и у нас подобни на руските закони щяхте да бъдете по ниски и от тревата и нито знамена щяхте да палите, нито по президента да плюете. Мразите Европа, но се възползвате от демокрацията и и злоупотребяват с нея.

88

Николайчо

преди 7 години

Аз пък обичам и Россия и Европа , ама най си ми е мила България.Да живее България.

87

Анонимен

преди 7 години

Не борба между русофили и русофоби , а смелост и категоричност . В противен случай Евроатлантиците ще ни смачкат .

86

Анонимен

преди 7 години

До sybilТогава защо не приемате моето негативно отношение, а не омраза към умопобърканото джудже? Русия и джуджето също са различни неща!