63

Анонимен

преди 7 години

оказаха се с излишък от мошенни4ество!!

62

Анонимен

преди 7 години

На това му се казва Американски ферплей - ние зобим, а вие блъскайте в залите по 10 часа на ден

61

Анонимен

преди 7 години

Значи не е проблема да ползваш допинг. Проблема е да си извадиш разрешително лично от лекаря на световната федерация.

60

Анонимен

преди 7 години

Американският имидж за силна, велика и свободна нация се срива главоломно и ежедневно. Хилари с налудничавата жажда за власт я разнасят като чувал с пясък и в место да се лекува ходи по улиците и плаши хората с епилептичните си пристъпи. Сега и великите спортисти изгърмяха. Като са толкова болни да не се занимават с професионален спорт или да си организират фармаолимпиада.Всичко се оказа фалш, измама и лицимерие. Хората са отвратени от всичко това.

59

Цецо

преди 7 години

До BURZUM 64Много ми хареса коментара Ви! :))) Ако разбереш, кажи ми и аз да се запиша, мисля, че ако вземам известно време от разрешения допинг на сестричките, ще стана като як като бивол.... :)))

58

Анонимен

преди 7 години

Как беше? Симоне била хиперактивна и взимала допинг за това. Ония пък били тежко болни, ама неизлечимо ли? Всички шефове и подшефове на уада, мада, мок, пок и тем подобни "моралисти" на съд.

57

Хм

преди 7 години

На американците е позволено всичко,не само допинга,който е най-малкия проблем.Позволено им е да разрушават други страни без всякакви последствия за тях,позволено им е да ограбват труда на целия свят,печатайки долари,позволени им са още много неща.Но май края на това взе да се вижда,приземяването ще е брутално!

56

Некъф луд

преди 7 години

Шарапова приема екстракт от мляко и я изкараха че едва ли не е вземала хероин а тия с "терапевтична цел" вземали химия. Че кой взема химия защото така му се иска бе господа кравари?!

55

Обективен

преди 7 години

То тук трябва да се действа просто, но явно на американците допинга е позволен. Който получи разрешение за допинг по медицински причини, просто спира да се състезава за времето, за което допинга действа, т.е. не го наказват, а само не се състезава. Излиза, че на сестрите Уилиямс трябва да се отнемат всички точки спечелени на турнири, докато за взимали допинг, както и да върнат спечелените д допинг милиони.

54

Анонимен

преди 7 години

Уауууууу, отдавна не беше ставало толкова весело!!! Пълен кеф!!!! Нищо няма да им направят, пак за всичко ще е виновен Путин, но ми е кеф, че нормалните хора (не зомбираните) безпристрасно ще оценят низоста и лицемерието на целия този "нагло-саксонски" свят!!!

53

Анонимен

преди 7 години

Каква стана тя? Лицемерието на САЩ е безгранично.

52

Анонимен

преди 7 години

Ако са толкова зле здравословно и не могат без допинг, просто да не се състезават.

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 50Оооооо, ще пуснат още досиета, те си обещаха!!! Лудо веселие!!!! Само не мога да разбера защо веднага ги свързаха с руснаците!? Не че е лошо де, ама доколкото знам Сноудън не е руснак и пак издаде ВСИЧКО! А Асандж!? Значи ако искаш истината да излезе наяве си руснак! Звучеме повече като комплимент!!!!!!

50

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНеее, това е как можа да се прибереш от командирвка толкова рано, не те ли е срам!

49

Анонимен

преди 7 години

Майкъл Фелпс 4 години не беше влизал в басейна...и стана най-великия спортист на всички времена!:))))))

48

Анонимен

преди 7 години

И какво? Ако допингът е взиман с терапевтична цел и с позволението на шефа, престава да бъде допинг?

47

Анонимен

преди 7 години

Няма друга такава подла държава.

46

разпускан моментално

преди 7 години

на всякакви там федерации и комитети, които носят спортни имена - то май и няма нищо друго от спорта - освен името! Отврат!!! пари и слугинаж

45

Анонимен

преди 7 години

"Разочарована съм да разбера, че лични медицински данни са били популяризирани от хакери без мое знание"...това звучи като..."Ама аз не знаех, че ще се прибереш от командировка толкова рано!"

44

Анонимен

преди 7 години

А сега е редно представителите на WADAда бъдат по зад ни ка , после да се спретне едно дело и да им се потърси отговорност за всички безобразия, които сътвориха покрай олимпиадата в РИО и да бъдат хакнати по джоба за сериозни обезщетения