145

Анонимен

преди 7 години

И най-тежката форма на русофилия се лекува с живот в самата руска ***. Така например Депардьо получи руско гражданство лично от Путин, но след като изтрезня избяга чак в Белгия и предпочита от там да се обяснява в любов на Русия и Путин. Сътрудника на ЦРУ, Сноудън след две години живот в Москва реши се се върне в САЩ и да бъде съден, като рискува да отнесе 30 години зад решетките. На българските мурзили са достатъчни 6 месеца живот в Русия за да станат нормални българи.

144

Анонимен

преди 7 години

Искам да успокоя всички русофили, че когато сме част от ес, където са узаконили ге-й браковете, това не означава автоматично, че всички стават ге-йове и ле-сбийки, и обръщат резбата, но имайте предвид, че за да имаме силна икономика и добре устроена държава, трябва да работим за нея, да се променим и обединим, да станем по-умни, да спрем да крадем, да се лъжем и да се мразим, и прецакваме едни други, нищо няма да ни дойде на готово, като по времето на комунизма.

143

Анонимен

преди 7 години

Един от най-големите проблеми на България идват от вредителската дейност на русофилите, които ни отклоняват от пътя на независимата и прагматична политика. Те поставят любовта си към Русия пред всичко родно и свято, дори пред националните интереси. Именно това превръща русофилството в последната, най-висша степен на национално предателство.

142

Анонимен

преди 7 години

Украинофобията, която русофилите изповядват от две години влиза в конфликт с тяхното преклонение пред Русия като Освободителка. Защото исторически факт е, че в първите редици на руската армия, поела към Дунав, основната маса солдати са били украинци, родом от Харковска и Полтавска губерния. Украинци са се били и на Шипка.

141

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен.............руснаците са дали най-много жертви за свободата на България.......А украинците не са ли дали жертви за свободата на България? Русофилите като бесни кучета се нахвърлихте върху тях, само и само защото не искат да играят по свирката на Путин. поне не ги ли уважавате, че и украинска кръв се е ляла за България? Или те са само бандеровци и са се били на страната на турците?

140

Анонимен

преди 7 години

Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.

139

Анонимен

преди 7 години

Русофилството и кгб 27 години унищожава България, когато го осъзнаете, може и да започнем да се подобряваме. Ама преди това ще трябва да започнем да работим за това подобряване, когато не се действа с тази цел, няма как да има подобряване.

138

Анонимен

преди 7 години

Смехът на евроатлантиците е "леко" нервозен,когато стане дума, че българският народ е отявлено русофилски ...._________Не е нервозен другарю, съвсем искрено се посмях на глупотевините ти. Огледай се наоколо, виж резултатите от последните избори. Българският народ не е русофилски настроен. Русофилски настроени са само някои *** и продажни родоотстъпници

137

Анонимен

преди 7 години

Може в Европа да сме хомосексуални, но поне не ни управлява селянина Путин

136

Анонимен

преди 7 години

Някои не разбират от политика. Разбират само от интереси. Лични!

135

Анонимен

преди 7 години

Путинофилите са хора, които практически не познават обекта на своето обожание. Ако имаха реална представа за действителното, изчистено от емоции и митология състояние на Владимир Путин, руското общество и за руската история, те никога не биха изпадали в такова умопомрачително идолопоклонничество.

134

Анонимен

преди 7 години

Помните ли до преди пет шест години кремълските бандити и агентите им във България как ни обясняваха ,че цените на горивата са скъпи щот до сто години запасите на петрол ще са изчерпани в световен мащаб ?Виждате ли как са на ограбвали ,сега ценичките паднаха благодарение на тоз лош запад и никой не твърди ,че запасите свършват

133

Анонимен

преди 7 години

Гейовете в английския парламент наскоро се изпокараха и си публикуваха снимките. Ето *** ценности за които бленувате

132

нмк

преди 7 години

Само, че русофилите в името на България ще се изправят и срещу Русия дори и във война, а позападнячените ни *** никога нямат доблест да го направят.

131

Анонимен

преди 7 години

Руския опърпан мечок не диктува, а такива под звуците на гъдулката на мечкаря за къшей лебец.

130

Сексопсихолог

преди 7 години

Русофилите постоянно обвиняват русофобите и запада в хомосексуализъм понеже ***=р=асията е бъдещето на запада, не случайно хамер призидент беше казал че гей въпроса е номер 1 в Сашт преди време, гейовете получават все повече права, вече гейове и транссексуални служат офиц в хамерик армия. Да си гей е бъдещето на западния мъж-русофилите са несравненно по-умни и казват истината. Ако искате да сте ***-да-ли и *** ставайте русофоби и западнофили.Чакам ви ислама и тероризма

129

Сминдух енд чесън

преди 7 години

През последните няколко години повече от два милиона българи избраха да не са заобиколени от русофили

128

Анонимен

преди 7 години

Може да съм гей но живея като бял човек във западна Европа,аз не съм гей но нямам нищо против гейовете,виж педофилите са друга бира.Първият доказан педофил влезе във парламента като депутат черз русофилската партия АТАКА.Питайте Волен дали не е чакал момченца на Сточна гара,като говорите за гейове първо вижте голите снимки със меките китки на Волен

127

Анонимен

преди 7 години

Ot pisolstvoto na usa li e priatelkata na ba4varova bolko sa6to ne e otischal sramota mesto da vseme jeni jivkova i da uvajat pokanata sa sabora. A i usa poslanika mojesche da vseme s nego i jeni jivkova

126

До 149

преди 7 години

Латентни ама друг път, ако знаеш колко отявлени гейчета има сред тях ум ще ти зайде.