8

дедеде

преди 7 години

При положение, че не достигат пари за здравеоопазване, отбрана, вътрешна сигурност, в социалната сфера....Ние ще увеличаваме видиш ли парите за култура...хайде по-сериозно. В едно семейство например кое е приоритет - парите за храна, за лекарства и сметки или тези а ходене на театър и кино ?

7

БХК

преди 7 години

Всички имигранти които идват от Турция трябва да се настанят в южна България,веднага да им се построят джамии и мюсюлмански центрове.Така тия мюсюлмански бжанци ще бъдат евро интегрирани.

6

Анонимен

преди 7 години

и този е огладнял , да ходи при жорж кандидат президент

5

Анонимен

преди 7 години

Каква идентичност бе? Това ВЕЧЕ не е ценност според любимите ви "либерастични еуропейско-атлантически" "стандарти"! Там всички са еднакви (еднакво откачени и зомбирани!) Всички ядът фаст-футове, пият кока-кола, ловят покимони.....и това е! Каква индивидуалност, какви пет лева! Ако не тежиш сто кила, не дъвреш дъвка или не си надрусан....си "изостанал" и "демоде"!А, и задължително неграмотен! За да ловиш покимони не е нужно много акъл, да знаеш съпромат например....Пълен отврат!

4

Симитли

преди 7 години

Да влиза във вип брадър да му се радваме и на него от малкия екран,там ще са Майзер,таз новата побойница от външно,Кирос скалата,крика,мин Митов,Цацаров,Ценко Чоков,Боевски.Да живее Бойко Борисов

3

Кашпировски

преди 7 години

тоя *** и *** на властта и той почна да дава акъл и мнение.

2

Август Цезарев

преди 7 години

И това ли ще ни спаси от *** те?! Питам аз и отговор не искам.

1

Анонимен

преди 7 години

Каква култура брато,то при за хляб няма