274

iDEALIST

преди 7 години

Доста привърженици на десните партии ще гласуват за генерал Радев. Едно е ясно Буда няма да се яви на тези избори, защото няма да преживее срама от загубата. Достоен човек, има открито лице и честен поглед. Гласуването на тези избори няма да е партийно. За герберите ще гласуват само зависимите от тях. Най-добре е за вицепрезидент да има човек от патриотичния блок. Долу сикаджийската партия ГЕРБ! Дай Боже да се отървем от техния гнет!

273

Анонимен

преди 7 години

Сега Боко се чеше по тиквата и се чуди кого да изправи срещу този достоен мъж.Обаче немаааа,и в склада нема.И к'во пра'им сега?

272

Анонимен

преди 7 години

Пак да се повторя - да наричаш генерал от НАТО, завършил американска военна академия, червен и кремъслка *** е признакна тежко заболяване, герберастия, или на обикновено слабоумие, липса на мисловна дейност!

271

Анонимен

преди 7 години

334 Русия винаги ни е била враг ,а Америка първо е далеч и второ за нея сме прекалено мижави за да ни бъде каквато и да е , просто сме в рамките на стастическата грешка в техните сметки .

270

Анонимен

преди 7 години

331 Кое му е достойното бе педдал , това че пристана на партията на Гоце ли и на онзи мазен алкохолик от Плевен дето опикава фонтаните Впрочем този достойния уж Генерал ще каже ли от къде са милионите на синчето на Гоце за хотела

269

Анонимен

преди 7 години

330,Русия не ни е враг.И Америка не ни е враг.Врагове сме си самите ние,защото се подлагаме ту на едните,ту на другите.Народ без самочувствие и достойнство не може да обвинява другите за собствените си грешки и слабости.

268

Анонимен

преди 7 години

И партията на агент Гоце сиришкият *** / койт трябваше отдавна да е в затвора и някога и това ще станае / и партията на червените гооведа са едни кремълски ссслуги и нищо повече

267

Анонимен

преди 7 години

331 През крив червен макарон на жабокреците от Позитано

266

Анонимен

преди 7 години

Каквато и помия да излеете върху главата на този достоен човек,това ще бъде новият президент на България.

265

Анонимен

преди 7 години

327 кви факти бе боооклук , Фактът е един Този никаквец застана срещу честта на пагона защищавайки чужда вразждебна на България сила В момента Русия е враг а БСП заеднос АБВ сключиха споразумение с двете най-в личтелни партии на Русия , какво повече бе бооклук Няма да престаа да повтарям защото сте точно такива и не ми се правете на обективни или на каквито и да било други освен на кремълски ***

264

избирател

преди 7 години

я не сакам шапкар президент

263

Анонимен

преди 7 години

Такива като този пишман генерал би трябвало да бъдат линчувани публично пред офицерския корпус за назидание като врагове на Родината .

262

Анонимен

преди 7 години

"322 Стига бе *** това е само за пред такива балъци като теб"Аз ти излагам фактите, а ти ме наричаш *** и балък? Точно такива като тебе си позволяват да обиждат и Радев.

261

Анонимен

преди 7 години

325 И каква отбрана имаше преди 10/11 като тогавя нямахме вуобще независимост

260

от 321

преди 7 години

Тук пропуснах да вмъкна, че споменавайки прибалтийските държави, Радев подчерта, че те нямат собствени военновъздушни сили, за разлика от България, а с решението на военно министерство се погребва още един сектор от отбраната на България. Ще отбележа, че една държава има няколко стълба, на които се уповава и един от тях е отбраната.

259

Анонимен

преди 7 години

322 Стига бе *** това е само за пред такива балъци като теб Той винаги си е бил скрита кремълска лимонка

258

Анонимен

преди 7 години

321 Проблемът е че този червен *** до сега е бил натовски генеаралТой ни дъни пред съюзниците

257

Анонимен

преди 7 години

"Изгледах цялата му прескоференция и не разбрах от какво не е доволен."Явно само си прехвърлял набързо. Радев съвсем ясно заяви, цитирайки собственият си рапорт, че с решението на военно министерство, България по подобие на прибалтийските държави кани чужди военни сили на своя територия на разходи на българската държава, с което остававя впечатление в натовските съюзници, че България няма воля за развитие на собствените си отбранителни способности, което я поставя в унизително положение.

256

Анонимен

преди 7 години

Добре де,имаме си пожарникар-м-р председател,ирландска пастирка за президент,какъв е проблема военен пилот-ас,да бъде следващия президент.Или щом е от нашите и магаре да е -може,но други не допускаме,макар и образовани,знаещи езици,и подкрепени от много хора.Камората вече се задейства и няма милост в атаките.Колко сте жалки.

255

Анонимен

преди 7 години

Харесва ми този мъж с честен и открит поглед.Ако можех и с две ръце щях да гласувам за него.Успех ген.Радев!Лешоядите няма да ви изплашат,нали?