75

изнервен

преди 7 години

Този Радев чули ли сте го как говори - пълен ***. А президентът трябва да излъчва интелект, да разбира от дипломация и протокол, от политика, от икономика и т. н. Този няма нищо от тези неща.

74

Хризантема

преди 7 години

Егати смешната анкета. То е ясно, че масово са гласували *** и резултатът е нагласен, но е смешна и да ги питам жалките застъпници на недоразумението Радев как така той има 21%, пък лидерът на БСП 1%? А пък като видите процентите на Марешки съвсем ще ви стане ясно колко е глупава и невярна - значи Марешки изпреварва и ***.

73

СЛУЧАЕН ПОЛЕТ!!!!!

преди 7 години

Естествено е да се притеснява ПАДИШАХА защото Румен радев ще е ЕДИН истински ГЛАВНОКОМАНДВАЩ ,защото не БУТАФОРЕН генерал ,като него. И АКО СЕ НАЛОЖИ ще се КАЧИ на САМОЛЕТА и ще ЗАЩИТИ СТРАНАТА и народа си!!!!!!!ПРОСТО ЗАЩОТО е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ от БЪЛГАРСКАТА АРМИЯ!!!!

72

До 89

преди 7 години

Аз съм потомък на истински мъже обичащи родината си ,работещи за благото на народа си...такива бяха комунистите преди 80 те.....Сега са шайка крадци и лъжци. Затова се махнахме над 2 милиона българи. Не е заради пари аз имам наследствени имоти за милиони......Изгнило е вече българското общество,изгнило и пропито с омраза и завист.

71

Алиева

преди 7 години

90,ти си абсолютен празноглавец и още нещо!Имаш ли си име,бе проскубан съсел!?

70

Ха- ха- ха

преди 7 години

Три руски пудела с различна окраска на козинатa лаещи д различен тон срещу Европа НАТО и квичещи радостно при вида на кремълския си господар. И тримата са готови да умрат за руските интереси.

69

до 86

преди 7 години

Ами като си потомствен комунист какво правиш в западната прогнила капиталистическа соpосоидна Германия бе, ***? Отивай си в люлката на просперитета - майка Расия!

68

Анонимен

преди 7 години

Народа е *** и това се вижда от поредното проучване.Номер едно за президент бил..........Някойси Радев?!Тоя до вчера никой не го познаваше ама днес е вече новият месия за простият бълг*арак.ОТВРАТ!Тая нация е съставена от дебилни малоу*мници.Единствената разлика е че при Тато нямаха думата а сега се вживяха в ролята на електорат.Това ще свърши МНОГО ЗЛЕ!Демокрацията не е за всеки и особено за нации с IQ под 50%.

67

Анонимен

преди 7 години

Човек, който твърди, че охрана на небето ни от партньорски държави е по-голяма трагедия от Ньой, няма място нито в армията ни, нито да бъде президент на натовска държава.

66

До 84

преди 7 години

Аз живея в Германия от 12 години, а дядо ми е бил шеф на пожарната през 69год в София... Комунист ,истински милеещ за България а не крадлив *** като тези от БСП

65

Анонимен

преди 7 години

До Смях!!! 82Ти какво общо имаш със София, селянино?!В София вече 80% са от ПРОВИНЦИЯТА!Ти който си на 2 петъка сУфиянец нямаш право на глас!

64

Смях!!!

преди 7 години

Червените полски свирачи така и не разбраха ,че вече са малцинство и хората от големите градове където е над 65% от населението избират кой ще е. А София НИКОГА не е била червена.

63

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистаСигурно ще бъдете разочарован, но и в ораторското майсторство ген. Радев е класа.

62

До 60

преди 7 години

Скъпа анонимке,ти кого предлагаш,че нещо съм много объркана и се чудя за кого да гласувам,пред вид "мат'ряла който ни се предлага от всички посоки.

61

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистаКирчо, или пишеш защото така ти е поръчано, или си просто кофражист без нищо под шапката!

60

Изходът

преди 7 години

Проблемът не е в президент, министър-председател и пр. България е в национална катастрофа, следствие на реставрацията на капитализма. Помните лозунга"45 години стигат!". Е, ще си спомните скоро и как се излиза от национална катастрофа - първо извънсъдебни разправи, после Народен съд, Белене, Скравена за "елита на нацията", после национализация и пр.

59

До Киро кофражиста

преди 7 години

Личи си,че си кофражист,с извинение към професията.Народа,Киро вече го избра.Няма нужда да се саморекламира и да обикаля медиите като някои други,на които и това не им е достатъчно та си плащат на такива като теб да плюят.

58

Анонимен

преди 7 години

Митю Очите -нъмбър уан!

57

Анонимен

преди 7 години

Разбира се,че ген.Радев е най-подходящ за президент.Нама значение кой го е издигнал,важното е какъв човек е.А той е образован,интелигентен,знае езици,за разлика от "конгречулейшън"смел и почтен,според хората които добре го познават.А безумната истерия на ГЕРБ е напълно безпочвена и смешна.Какво като е генерал.В Турция президента не е генерал и пак му спретнаха пуч,въпреки че здраво държи властта.Безсилието на тези,които са против тази кандидатура е толкова голямо,та чак смешно.

56

Истината

преди 7 години

Борисов е веган!