88

Анонимен

преди 7 години

Опааааа!!Премиерът за кой ли пореден път обърна палачинката!!Кога му ги приказваха на парламентарната му група в парламента,се смяха и гласуваха ам-блок против,сега търси единство за енергийните проекти!!Сега,каквато сте си я надробили ще си я сърбате сами,без да търсите единство и подкрепа от другите!!Да ви крепят и подкрепят Юнкер и МакКейн!!Между другото 620-те милиона евро неустойка кой ще ги плаща ЕС ли или Америка в лицето на тези двамцата о.....ендзали договорите??

87

Анонимен

преди 7 години

Най големия политик в България се казва Бойко Борисов . Това е другари , а вие сте много ама много зле щом бившата СДС-арка *** Нинова ви е шеф . Просто ме е срам заради истинските БСП-ари .

86

Въпроси има ли?

преди 7 години

ЗРК С-400, стацониран на Крим, покрива цялото въздушно пространство над България. Въпроси има ли?

85

Мъркел

преди 7 години

СО2 расте, ще се пържите все повече и повече докат и най изгнилия мозък проумее, че атомната енергия е безалтернативна.

84

Анонимен

преди 7 години

Кви енергийни проекти?! Те не останаха ора. Некой познава ли амунджи дето се е газифицирал?

83

Анонимен

преди 7 години

До Магазин Сами турбины атомные стоят копейки . Построить АЭС и подсоединить турбины и оборудование, систему охлаждения к ним и систему управления АЭС ЦЕЛАЯ наука , плюс к турбинам идут обогащнные урановые стержни , специальная жидкость для охлаждения стержней . Если ты умеешь строить АЭС то в чм вопрос , только не сделай второй Болгарский Чернобыль )))

82

Анонимен

преди 7 години

От кога "политиците" са единни за енергетиката?Ами аз участвах в референдума за Белене и още има помия в ушите ми от тези "политици".Безпринципни ветропоказатели!Бързай, че като назначат Хилари, пак ще дойде да ти дръпне шлифера!

81

Шоп

преди 7 години

Представяте ли си - идва кораб с някакъв метален цилиндър и руснаците казват "това струва 600 милиона евро". Чакай малко, сигурни ли сте?Не се вижда кво има вътре? Дай отрежете парченце за анализ. Ха пуснете го да поработи, да се убедим, че е реактор!

80

Шоп

преди 7 години

До който се нуждае от тТези пари трябва да започнат да се плащат след доставка на оборудването.А доставката е нещо много сложно.Трябва някой специалист, който да установи, че това, което доставят, е това, което сме поръчали.А това е мнооого сложно да се докаже.Трябва комисия, която да направи оглед.Трябват експертизи на метала, заварките и т.н. Как може да платим толкова пари за нещо, което не се знае какво е?

79

Анонимен

преди 7 години

Вариант е силна и единна БКП и забрана на другите партии. ГЕРБ, СДС и ДПС са ненужни.

78

Анонимен

преди 7 години

Дилемата е САЩ или Русия.

77

Анонимен

преди 7 години

Целта на газопровода "Северен поток - 2" - прилагането на сериозна вреда на украинската икономика и редица страни от Източна Европа недружелюбен Москва.Съответствие със становището на електронното издание EurActiv сподели специалният пратеник на САЩ по международните енергийни въпроси Amos Hohshteyn."Вие вземете $ 2.00 милиарда приходи през нестабилна икономика, който е украински. Как може да се възстанови от това? Отговорът е ***. не може. Икономиката ще се срине ", - той се възмущава.Словакия бюджет, времената ще унищожи $ 1 милиард годишно, и, според Hohshteyna Кремъл "не прави мног

76

Анонимен

преди 7 години

ВСИЧКИ МЕДИИ СЕ НАДПРЕВАРВАТЕ ДА МЪЛЧИТЕ ЗА ХИРОшИМА ???????ЗАЩО ???????НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ КОРЕКТНО СПРЯМО ЛИЦАТА ПЛЕВНЕЛИЕВ И БОРИСОВ ЛИ ?????????

75

сова

преди 7 години

Задават се избори, лъжите започнаха. Най много се лъже преди избори и след лов.

74

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСмешни и жалки са единствено руските мекерета.

73

kgjdl

преди 7 години

Голямо *** на руския *** е настанало. Явно ББ го е закъсал за изборите. Е, винаги идва Видов ден, а за тая мутра ще е скоро

72

Анонимен

преди 7 години

Тези офсе ли да възроптаят? Съмнявам се мон ами.

71

Анонимен

преди 7 години

Ходи той, пътник е, от Дондуков 1 към Дондуков 2!

70

АНТИ

преди 7 години

Единни са Борисовците Герберчуци в краденето на милионите!АНАТЕМА ТРИЖДИ!!!!

69

Анонимен

преди 7 години

Боко Велики, приятел с Обама, Ердо и Путин, с Юнкер и вождовете на Боко Харам и Ал Нусра. Велик, велик е бъдещият ни пРезидент! Светлото бъдеще отново се подава под гъстите черни облаци на хоризонта от изток и по всичко личи, че 45 години не стигат