67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...той иска Путин да го пуска без виза ....Путин да не би да е цар? Нали Русия е демократична държава?

66

Анонимен

преди 7 години

До ИзбягалАз от 9 години съм в Денвър, Колорадо тук бензина е 1.84$.

65

Анонимен

преди 7 години

До Наивенto4no taka

64

Избягал

преди 7 години

Днес цената на бензина в Сейнт Лоуис Мисури , е $1.89 за галон3.800 литра. Краварите не са прости!Въпросът е как да ги стигнем?

63

Анонимен

преди 7 години

Абе то и 96% от краварите не трябва да бъдат пускани извън кравария - цялата им територия е обърната в стрелбище за отстрелване на хора,ама робските територии,не само пускат на своя територия тези б***ндюги,ами си доставиха и окупационни войски,за лов на руски ядрени ракети.

62

***

преди 7 години

Всички държави са равнопоставени. Щом има визи за нас за да се влезе в говедарската територия, крайно време е да се въведат визи и за говедарите, когато влизат в България. Останалото е подлогоджийство и минеттчийство.

61

дн13

преди 7 години

До Анонимен 81Пазят се да не им дойдат простаци като теб.

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 80с този коментар, явно и ти попадаш в тези 17% неставащи! Аман от чуждолизци!

59

Анонимен

преди 7 години

Америка не е разграден двор, не всеки може да си влиза и излиза от там като в кръчма. Факт е, че 17% от българите не стават, на толкова се отказва виза всяка година.

58

Анонимен

преди 7 години

ВСЕКИ СИ ГЛЕДА ИНТЕРЕСА А ЗА ВАШИЯТ ЗАБРАВЕТЕ!! ВИЕ СТЕ 3-ТО КАЧЕСТВО ТАКА ЧЕ НЕ ВИ БРОЯТ ЗА НИЩО! ЧЕСТИТО ЕВРЕгЕЙЦИ ИЗТОЧНО АЗИАТСКИ!!

57

Ха- ха- ха

преди 7 години

Русофилчета, а кога Путин ще свали визите за българи? Щото руската виза струва повече от американската. С американска виза може да ходиш навсякъде из Америка а с русйата не можеш да ходиш където си искаш из Русия.

56

ЕВРОГРАЖДАНИН

преди 7 години

СПОРЕД МЕН Е ЛЪЖА ИЛИ В КРАЕН СЛУЧАЙ МАНИПУЛАЦИЯ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ ОТГОВАРЯ ЗА ОТПАДАНЕ НА ВИЗИТЕ ЗА САЩ И КАНАДА! ОТНОШЕНИЯТА ТРЯБВА ДА СА РЕЦИПРОЧНИ, АКО ЕДНАТА СТРАНА ИСКА ВИЗИ И ДРУГАТА ТРЯБВА ДА ИСКА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! НЕ СМЯТАМ, ЧЕ ГРАЖДАНИТЕ НА САЩ И КАНАДА С НЕЩО ПРЕВИШАВАТ БЪЛГАРИТЕ, ДОРИ ОБРАТНОТО! С ИЗДАВАНЕТО НА ВИЗИ ЕДНОСТРАННО, САЩ И КАНАДА НИ ДИСКРИМИНИРАТ И ОБИЖДАТ!

55

Наивен

преди 7 години

Не знам дали има нещо по логично от това. Една държава има визов режим към друга държава. Е, другата държава е ДЛЪЖНА да определи реципрочно същият режим. Друга възможност да не е възможни. Ти не ми вярваш, аз защо да ти вярвам.

54

До хамериканците

преди 7 години

За сваляне на българските визи, забравете !

53

Анонимен

преди 7 години

Българите още не са дорасли да ходят в САЩ без виза.

52

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Голям смях,в Америка без...визи.Ще стане ама през 222 век,когато в Щатите вземат...власта индианците.

51

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 62Много си прав - там не пускат, кой да е. Що фашистки престъпници бяха приети там след края на ВСВ, що социалистически *** се скриха от закона там, що наши даровити момчета и момичета продадоха националното си достоинство, ограбиха държавата със стойността на обучението им тук, безсрамно не си върнаха дълга към нея, за да хапват сито печени ребърца и френч фрай там. Та наистина там не приемат кой да е! А защо ти не си там!

50

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 48Да добре е там, особено в големите градове, но в някои вътрешни щати е по-зле и от Столипиново. Както и да е, но общо високият стандарт, който искаш безсрамно да ползваш, е за сметка на робския труд на нerpите, докарвани векове от Африка като животни в трюмовете, където са оцелявали 1 на 5, и на безогладното ограбване чрез войни, диверсии, преврати, търговски измами, политически и финансов рекет на по-слабите...И ти, "честният човек", ще се присламчиш да лoчеш от тлъстата чорба.

49

ким сун

преди 7 години

Как така нашите американски съюзници и приятели заради които налагаме санкции и влизаме в конфронтации с други държави не искат да им ходим на гости.Пак ние ше черпим така ли.

48

Анонимен

преди 7 години

Никакви визи докато България не се изчисти от русофилските отпaдъци. САЩ е демократична страна, там не пускат който и да е.