50

Рейнджър

преди 7 години

Само да помоля господина Динко като е голям патриот да се образова как изглежда българският държавен флаг и да не се излага така, тъй като на снимката той целува нещо друго мислейки, че е националния ни флаг.

49

До 58

преди 7 години

Не само БХК всички НПО финансирани от чужбина трябва да бъдат забранени или регистрирани като чужди агенти. Да използваме Руския и американският закон

48

лупи

преди 7 години

Според логиката на БХК, би трябвало да осъдят поне половината българи.

47

До 60

преди 7 години

Има КПП-та има визи и процедури................................. ДРУГОТО Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК Е ДЛЪЖЕН ДА ГО ПРЕДОТВРАТЯВА

46

До 60

преди 7 години

Незаконното пресичане на границата е престъпление..... и трябва да бъде спирано със всякакви средства. Преди 89-та по такива хора можеше да бъде откриван огън

45

БХК

преди 7 години

БХК е част от НПО планктона на хранилка на САЩ ,който контролира да не бъде дадена възможност да се отколним от правата вяра на евроатлантизма насочен към унищожение на България и превръщането и в гетоДа сте чули българин които не ером някога да е защитен от БХК ?

44

До 57

преди 7 години

Той сам си го обърка,така искаше,нали?!!!

43

floko

преди 7 години

Надявам се скоро някой от отрядите да превъртят и да потърсят сметка на БХК. За мен БХК трябва да бъдат съдени за национално предателство и забранени от закона. Ако имах власт тези от БХК вече щяха да ги ядат червеите.

42

Не е правилно!

преди 7 години

Този човек се движи срещу системата. Нищо не печели от това. Просто е движен от патротични подбуди така както той си ги разбира. Влезе в светлината на прожекторите и сега властта за да покаже колко е политически коректна пред началството в Брюксел ще го съди? Защо? Заклал ли е някой? Тексаските доброволци гони ли ги тяхното правителство затова че помагат в рамките на закона да не влизат нелегални пришълци на територията на САЩ? Не е правилно да му обърквате живота на човека.

41

Храст

преди 7 години

Хора, излезте от филмчето с тия лозунги за "спасяването на родината". Кучетата си лаят, керванът си върви. Държавата е отвсякъде в ръцете на примитивни мутри, вие сте тръгнали с димки и ластици да се изживявате като Рамбо. Тия, които идват да взривяват могат да влязат по всяко време (не през храстите на границата), с отлично-фалшифицирани документи и взривове като за световно. Стига вече с тоя Динко, банално и жалко е.

40

Анонимен

преди 7 години

Даже и немските медии се научиха да не наричат тези хора бежанци, а мигранти само наш'те си продължават..И да доста е просто това същество и е жалко, че са ни такива героите, но е факт че върши работата на държавата..и след Бойко, ако този стане премиер, няма ни най-малко да се учудя

39

Анонимен

преди 7 години

Репресиите срещу Динко, ще отприщят други хора да правят подобни действия. Просто държавата е абдикирала и един "мигрант" се оказва много по ценен от колкото пенсионер, а дори и средностатистически човек.

38

SA

преди 7 години

Абе стига за тоя престъпник бе!!Тоя е за затвора и то не само за тия работи!Да каже как се намаза с кръв от други хора с автобуса!!

37

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Който иска да живее с бежанци да заминава за Сирия, Ирак и Афганистан.България за българите !

36

Някой

преди 7 години

Много внимание му отделихте на тоя *** ей!!!!Затвори има,в кауша и....ще му дойде ума на ,,патриота ни"!

35

анонимен

преди 7 години

Ако ти влязат у дома 5-6 чужди и непознати индивида, ще ти хареса ли? Трябва ли държавата да те заклеймява, че ти не ги харесваш, че ги мразиш? Помислете!

34

Българин

преди 7 години

До 46. Само за една корекция, това не са бежанци, това са супер нагли икономически емигранти. Да не говориме че повече от половината идват от райони, където няма никакви войни. Проблема не е че са бежанци, проблема е че са супер нагли и арогантни ***.

33

Анонимен

преди 7 години

Откривам ловният сезон по границата

32

ДИНКО

преди 7 години

Всички положителни коментари тук а и навсякъде другаде са от празноглави и прости мутри.По нещата които пишат,си личи колко са жестоки,с голи ръце и зъби ще те разкъсат и окото им няма да мигне!И то всичко за пари за развлечение и слава.Динко си прави само реклама,боли го *** за България!Всички го видяхме и чухме колко е ограничен и ***,хората го ненавиждат в Ямбол,само неговите аташета,педалчетата дето му правят *** го защитават!Заслужава жестоко наказание за гаврата с тия хора,но едва ли

31

до суека

преди 7 години

Аз доколкото помня, Левски е казвал навсякъде, че иска чиста и свята република, в която всички - българи, турци, ***, руснаци и т.н. да са равни. Именно за такива републики се бори и съвременният демократичен свят. Ако наистина уважаваш Левски, не осквернявай паметта му.