5

Анонимен

преди 7 години

И в какво го обвиняват?Не че я е изнасилил, че я е бил, насилвал, а че й дал да пие алкохол? И за това му съсипаха живота на този човек? Някой много му е завидял на дядо Иван някой негов набор, с много власт и мека пи*ка от анаболите, дето има пари за къщи в Барцелона, ама не му работи любовния мускул вече и компенсира с бабаитлък.

4

Анонимен

преди 7 години

" Бившият кмет извадил бутилка с водка и две чаши и налял в тях от алкохола..."Или момичето е носило на алкохол,или си е помислил,че е насреща английска туристка от Сл.Бряг?

3

Анонимен

преди 7 години

И какво, стоя половин година в затвора, поболя се, отслабна и накрая обвинението- дал й да пие алкохол, пък тя била непълнолетна.Че за това се полага глоба бе, ци.Е, браво, няма такова правосъдие.Мутрите стрелят, бият , убиват и дори не пренощуват в ареста, а на тоя му съсипаха живота и здравето заради едното е**не.Сега Евстатиев като осъди държавата, пак ние ще плащаме.Честити ви евроатлантически ценности.Кой не скача е червен.И си носете новите бронежилетки, като ходите на море.

2

Калина

преди 7 години

Добре, де. Моля някой да ми обясни, май не съм от най-ценните, след като не разбирам как така това момиче е отишло в хотелската стая? Че и пило. И бла-бла. И после кой крив, кой прав...Това някак ми намирисва на "знам за какво ме кани и съм съгласна." А сега се опитват да изкарат пари от тази история. Не че обвинявам, или оневинявам някого. Ама нека да се придържаме към фактите.

1

Анонимен

преди 7 години

Разгеле, след половин година успяха да съчинят обвинителен акт.Що ми се струва, че това е поръчка, или Дядо Иван е окичил еленски рога я на прокурор, я на съдия, или някой му завидял, че 16 годишните му идват сами на крака, докато той не може да го вдигне, стои сам като куче и купува къщи в Барцелона за по 2 млн. евро само да има какво да поближе, подуши и погняви. Иначе мутрите от Сл.Бряг ги пуснаха веднага, въпреки че застрашиха живота на камара хора, нали.