55

ПЕШО ОТ ГЕРМАНИЯ

преди 8 години

ТАТО Е ТУКА ,БЕ........ВЧЕРА ГО СРЕЩНАХ НА КУФЕРСТНДАМ...У БЕРЛИН!!!ТАТО -----ВЕЧЕ Е ПОСТРОИЛ СОЦИАЛИЗМА У ГЕРМАНИЯ !!!ЕЛАТЕ ДА ГО ВИДИТЕ !!!

54

Анонимен

преди 8 години

Забравете ***. И Путин да забрави. Мечтата му да види един разединен и слаб ЕС няма да се сбъдне. Инветициите му в национализма ще излязат ялови. Чао , Джуджи, пътник си.

53

Анонимен

преди 8 години

И на най-могъщите империи им идва краят. Досега историята не познава изключения.Интересно е кой ли ще прави разкопките на Ню- Йорк някога?

52

Анонимен

преди 8 години

МЕРКЕЛ РАБОТИ ЗА РАЗПАДАНЕТО НА ЕС. РУБЛАДЖИЙКА ТАКАВА.

51

Анонимен

преди 8 години

Този от номер 73 има някакво увреждане в горните етажи. Все рубли, все русофили...И за мекото в г ащите му е виновен Путин май.

50

Хахахах

преди 8 години

"СоциализЪма е едно недоносче." - Тодор Живков 9 ноември 1989г.

49

ами тебе

преди 8 години

До Анонимен 78за какво да те питат ? над 2 млн българи избраха ес и работят и живеят там . издържат още 2 млн българи в България-деца и родители .това прави над половината българи да са избрали ес .

48

Анонимен

преди 8 години

TOGAVA SHTE DOIDE ISTINSKATA SVOBODA!!!

47

ЖИВ Е ТОЙ , ЖИВ Е ..

преди 8 години

РАЗПАДНА СИ СССР-----ЗАЩОТО МУ СВЪРШИХА ПААРИТЕ!РАЗПАДНА СЕ И КОМУНИЗМА У БЪЛГАРИЯ ----ЗАЩОТО ЛУКАНОВ ОБЯВИ ФАЛИТ /НРБ--немаше пари вече../ЕС И НАТО ---НЯМА ДА СЕ РАЗПАДНАТ , ДРУГАРИ .....И ЗНАЕТЕ ЛИ ЗААЩО...??!!!ЗАЩОТО ИМА МНОООООГО ПАРИ И МНООООООООООГО СТОКА .......ХА,ХА,ХААААААААААТАМО СА ПАРИТЕ ---ТАМ Е И "КОМУНИЗъМА".... НА ТАТО...!ИДЕТЕ ДА ГО ВИДИТЕ ...И ДА МУ СЕ ПОРАДВАТЕ !!!!!ТАТО Е ТАМ-------ЖИВЕ , Е ТОЙ ...ЖИВ Е.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

46

би ли

преди 8 години

До Анонимен72обяснил какво влияние има ес и държавата върху работната заплата в частният сектор ?? или бъркаш минималната работна заплата със заплащането на средният ешалон ?

45

Анонимен

преди 8 години

A NAS BALGARITE KOI NI PITA ISKAME LI ES I NATO !!!,.../?500GODINI SME BILI POD TURSKO ROBSTVO I SEGA SAMO,CHE POD NEMSKOAMERIKANSKO ROBSTVO !DANO DA SE Razpadne es TAKA STE SE PESTI VREME XORA I PARI!!!CHE PRI LIPSA NA REFERENDUM TREBVA ISTINSKA REVOLYUCIYA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

44

Sonq

преди 8 години

Напът?

43

Анонимен

преди 8 години

***. Нищо ново под небето. И "националистката" Льо Пен и тя "кредит' тегли от руска банка.......

42

Анонимен

преди 8 години

Фарадж??? Какво автентично британско име!

41

ha ha ha

преди 8 години

"ЕС е напът да се разпадне" ????Мило ми сайтче, имате належаща нужда да се ограмотите - я пак проверете как се пише правилно в случая - напът или НА ПЪТ????????????Надявам се да си видите фрапиращата грешка още в заглавието.Редактори имате ли или и те са неграмотни?

40

именно

преди 8 години

До сама НАТО и ЕСот членството на ес в нато произлизат много от проблемите на ес !! ес трябва да излезе от нато защото нато защитава интересите на щатите и турция които са за унищожаване на европа.ес трябва да създаде собствена армия

39

Анонимен

преди 8 години

да излизат, много им здраве! И без това "Общия пазар" беше създаден без Великобритания. Присъедини се доста време след това. Като не виждат аванта, чао. Без тях може да се подобрят нещата!

38

Румбо

преди 8 години

Въобще няма реална причина ЕС да се разпада-общо взето е полезна организация!Обаче....в последните 15 години се тръгна към прекалено засилване на централната власт в Брюксел,тотална бюрократизация и налагане на безсмислени и често безумни решения!На съпротивата срещу това се отговаря със заплахата,че ЕС ще се разпадне,ако няма подчинение и ще последват чутовни катаклизми!Страшни са тия бюрократи и като нищо ще причинят големи вреди,дето се вика-вкарват вълка в кошарата,само за да си угодят на

37

Анонимен

преди 8 години

До майстор зидарот гласоподавателя не зависи нищо, в момента билдербергерите решават в дрезден какъв ще е новият световен ред,--але в действителност всичко зависи от хората. обаче силата на масоните е във владеенето и ваденето на информацията и така представят не света нещата, сякаш те са предрешени "от световното правителство". а е достатъчно всички хора по света да осъзнаят, че реално те, а не шепа масони решават какво ще става и нищо от световното правителство няма да стане.

36

Х

преди 8 години

Тоя Фараж нещо се е объркал. Или просто обича да разлайва кучета. Тия приказки и басни за разпадането ги слушаме от поне 10 години.А самото излизането от ЕС е невъзможно! Такова нещо може да стане само ако целия съюз се разпадне в следствие на някакви външни глобални фактори. Иначе не!