90

доктора

преди 7 години

до колегите във форума-това е място за дискусия а не място за разменяне на обиди на религиозна(***) и етническа(криваци,анадолци) основа.А за геноцида-да имало е геноцид и то над всички християнски народи в империята.на черното бяло не се казва. а за призивите за въстановяване на империята-това си е измяна и във всяка нормална държава се наказва със затвор.всеки е свободен да живее както и където иска-хващайте атобуса и за истамбул

89

Анонимен

преди 7 години

Милиони турци излязоха на протест....несериозно. И непрофесионално написано,,,,,,а този журналист получава и хонорар....платени ***

88

Анонимен

преди 7 години

До БългаринПутин и Русия вече няма никого да освобождават. Русия си има всичко необходимо, не и се налага да освобождава както САЩ освободждават в Ирак, Либия, Сирия, Украйма, Югославия...

87

Анонимен

преди 7 години

До .Защо изобщо си мислиш, че някой иска да стои във вонящата ви евроатлантическа *** България от която дори бежанците бягат и не искат да остават, но васалните управници на koчината по заповед на Брюксел ги държат насила за да не тръгнат към западна Европа.

86

.

преди 7 години

До Анонимен 267И защо не отидеш в процъфтяваща Турция да живееш, ами висиш тук в мизерната ни евроатлантическа *** ?!?!

85

До 266

преди 7 години

Да , така е! Същото е и със Българите по време на Турското съжителство!

84

SS Waffen

преди 7 години

Приземяването и отрезвяването на Ердоган ще бъде много тежко и най вече пагубно за Турция.Това малко нещастно човече с малки мустачки помислело се за султан много скоро ще разбере от къде изгрява слънцето.Кемал Ататюрк от диваци направи Турция светска държава тоя пак иска да ги върне в 13 век.

83

Анонимен

преди 7 години

Малко арменци дали фира по време на война, не е голяма загуба, не виждам защо изобщо се вдига толкова шум. Все едно да со оплевя градината и от грийнпийс да ме порицаят че унищожавам някаква флора.

82

А бее...

преди 7 години

ще поврякат, ще покрякат па ше си измият дупарите турчулята и пак ще се огъзят на Дойчланд!

81

И преди и сега

преди 7 години

Турците трепят наред и армеци- преди и кюрди - сега , а искат одобрение от демократичните правителства.

80

Анонимен

преди 7 години

Освен това, дори и да знаят, че ръководството на ДПС са ченгета пак ще си гласуват за тях защото след възродителния процес се консолидираха.

79

Анонимен

преди 7 години

С тази декларация могат да си избършат ***..

78

Анонимен

преди 7 години

За да има нужда от политическа резолюция за нещо, то значи нещото може и да не е такова за каквото го представят. Ако едно нещо се е случило няма нужда някой да приема резолюции. Все едно да приемем резолюция, че ВСВ се е случила.

77

Анонимен

преди 7 години

Одисей, то щото нас не ни водят за носа същите ченгета.

76

Щирлиц

преди 7 години

ЦРУ в действие.Целта на краварите е дестабилизация на Европа.В момента използват Турция за тази цел.Няма друго логично обяснение за наперените изхвърляния на Ердоган.Да не си мислите,че е куражлия защото са велика сила или напреднала самостоятелна нация.Без американците и техните бази на територията си ще си бият челата в земята и ще си вирят *** към Германия.

75

Варна

преди 7 години

Очакваната буря между Анкара и Берлин избухна ..........Това изречение повтаря 3 пъти .Няма смисъл .Ние разбираме и от първият път и не е нужно да ни го по третвате едно и също нещо няколко пъти .

74

Анонимен

преди 7 години

А за 500 тинтегодини турски геноцид над Българския народ , кога ще го признаят?

73

Анонимен

преди 7 години

Не си губете времето да спорите с Айшето. Това е едно фалшиво Айше. Пише на български достатъчно добре, за да не й вярвате, че е туркинче. А и пише като мъж. Това си е един най-обикновен ***, който е тук само за да разлайва кучетата.

72

Варна

преди 7 години

Само да попитам ...По колко пъти се повтаря едно и също стената .Имате абзац от 4 изречения и вие ги повтаряте 4 пъти .Това за обем или само да допълните темата с излишното повтаряне на 4 изречения ..

71

Ауслендър

преди 7 години

Няколко стъпки към унищожаване на падишаха! Всички турци живеещи в Германия се връщат и се спират туристическите дестинации! И айшето ще я видим с какво ще храни чаветата!!!