8

Анонимен

преди 8 години

"По думите му няма нищо нередно членове на новата партия на Лютви Местан ДОСТ да са бивши имами."Г-н джихадиста да се запознае с Конституцията на България:-Член 11, ал. 4: Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основаС религиозните си възгледи нарушава една камара закони, затова да се запознае и с:- Член 58, ал. 2 Религиозните и другите убеждения не са основание за отказ да се изпълняват задълженията, установени в Конституцията и законите.

7

гг

преди 8 години

Симпатизант на ДОСТ е този господин и на Ердоган ,Правете си сметка ,колко е българин .Тези ,който им мътят главите са имамите и ходжите .Това идва по давление на СА и Дианет от Турция .Саудитска арабия е спонсора на молитвения дом в СФ- Люлин .

6

Анонимен

преди 8 години

"Един проповедник, две съпруги: Една духовна, друга законна..."Тоест щом едната е законна, следователно другата е незаконна. И този *** има наглостта да защитава радикалните си ислямистки възгледи пред медиите.

5

Анонимен

преди 8 години

Имаме ли Конституция ,или нямаме.Партиятя на Местан е изцяло на верска основа.България постепенно се разпада и ние мълчим ,като овце,все от толерантност,докато в другите страни си защитават правата и законите.Докога,българи,ще се държим,като безгръбначни и ще стоим да ни асимилират някакви фанатици.

4

Анонимен

преди 8 години

Този ходжа, вместо да пише глупости да вземе и да прочете съотношението на мъже и жени. В случая той заблуждава и лъже, като се опира на обща статистика. Да над 65години жените са 2 пъти повече от мъжете, просто защото по-принцип мъжете живеят по-малко, заради куп причини-тежък труд в лоши климатични условия, цигари, алкохол и др. . Но при младите не е така. 0-14г. на 932млн.момчета и 886млн. момичета. От 15г-64г. на 1,942млрд. мъже и 1,898млрд. жени. Тоест жените са по-малко от мъжете.

3

Анонимен

преди 8 години

"Съденият за радикален ислям изчисли: Жените с бурки в България са... 28"Доста повече са, но и да бяха 28 пак са прекалено много. В България няма традиции да се носят бурки, а всякакви опити да се налагат в днешно време трябва да бъдат пресичани още в зародиш.

2

Исмаил

преди 8 години

Евала на човека. Мисли за демографската криза на България. И щом инструментите му са наред защо и три жени.

1

Анонимен

преди 8 години

"Проповедникът говори с неохота за семейството си, защото темата е деликатна."АРЕ ДЕ ДОКОГА ЩЕ ГОВОРИМ С НЕОХОТА ЗАЩОТО ТЕМАТА Е "ДЕЛИКАТНА"? КАТО СА КРАЙНО-ИСЛЯМСКИ НАСТРОЕНИ И Е ЗАБРАНЕНО В БЪЛГАРИЯ ДА СИ ПОНЕСАТ ОТГОВОРНОСТТА ПРЕД ЗАКОНА А НЕ ДА СЕ ИЗМЪКВАТ С ТЕРМИНИ, ЧЕ ТЕМАТА Е "ДЕЛИКАТНА". ДОКОГА ЩЕ СМЕ "ДЕЛИКАТНИ" И НИЕ БЪЛГАРИ КЪМ ТЯХ ПОНЕЖЕ НИ ГОВОРЯТ, ЧЕ И ТЕ БИЛИ "ДЕЛИКАТНИ"? ТЕМАТА НЕ Е "ДЕЛИКАТНА" - ИЛИ СИ С ТЯХ ИЛИ ПРОТИВ ТЯХ. ДЕЛИКАТНОСТ В РАДИКАЛНИЯ ИСЛЯМ НЯМА.