69

историйка

преди 8 години

Откъде се опита да влезеш в България? През КПП ли ? Не вярвам на тази сълзлива история.Всички емигранти влизат незаконно, крият се и нямат документи. Ако ги хванат не ги съдят. Какво ще стане ако реша да пресека границата на САЩ и ме хванат? Затвор.

68

Анонимен

преди 8 години

краят на сополивата историйка ми харесаТрябва да помогнеш на твоя народАфганистан има спешна нужда от своите синове.Хващай калашника и сражавай за родината си лигльо.Такива тарикати трябва да бъдат изловени навсякъдеиз Европа и натирени в Афганистан за да се сражават срещу талибаните.

67

Анонимен

преди 8 години

Поредната ТИРАДА спусната от ФАЩ и техните толерастични слуги у нас.Стар като света похват да нарушиш крехкия баланс на мира в една държава.

66

Анонимен

преди 8 години

ЧЕ КОЙ ТЕ Е КАНИЛ А?бармалейте вън от Бълария да ходят във ФАЩ.

65

Анонимен

преди 8 години

"Искам да помогна на моя народ". Кой е твоя народ,тоя в Афганистан при който не искаш да се връщаш ли ? Приказки под шипковият храст за малки и големи.

64

Анонимен

преди 8 години

Съдба човешка, НоКато нарушаваш закона и преминаваш незаконно граници, съдбата ти няма да стане по-лека. Тоя да си гледа учението и да бачка здраво!С бачкане се става човек. С незаконни дейности се става престъпник.

63

???

преди 8 години

Без фокументи как се е записал в Университет?

62

Анонимен

преди 8 години

Това е голяма измислица. Писано е от някой за да събуди съжаление

61

Членска карта №7

преди 8 години

Добър опит!Една сълза бавно се стича по скулите ми, даже не чувам шумоленето на финансовите потоци родили този нов жанр в литературата - страданията на пришълците!

60

Анонимен

преди 8 години

В България и без да ни бият живеем като скотове.Тенкю,дон Боци и всички преди теб......

59

Анонимен

преди 8 години

В Турция си добре!Не се оплаквай!Професор ще ми става,а искаш при овцете и маковете в Авганистан?! Я трай!

58

ШибиРиби

преди 8 години

Да не дава господ на никого такава съдба. Това момче е на 25, а вече е преживял всичко лошо което може да се човек. Бог да му помага и дано да види и хубави дни!

57

Анонимен

преди 8 години

И защо нямал бъдеще в Турция ? Нали учи в университет? Разбрахме,че момчето е сираче , а хората са го изучили, ама е неблагодарно.И не се разбра какво повече ще търси в Европа.

56

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига с тия средновековни демокрации - "пребиваха ме на улицата без каквато и да е причина". Еми от Анкара да му дадат да звънне в посолството в УСА и от там ще му изпратят премиерския Фалкон да го вземе за Харвард, а в университета ще построят и джамия, в случай че си на лекции и нямаш време да отидеш.

55

Анонимен

преди 8 години

И всеки който няма гражданство и документи трябва да дойде в Европа ли? Ми да го вземат в щатите. Нали те започнаха маковата демокрация в Афганистан. Махнаха талибаните и производството се увеличи. Важно е кой прибира големите комисионни от цялата работа. Дайте да дадем - ето ви Европа да ви решава проблемите.

54

Анонимен

преди 8 години

Едно време през комунизма един дето тръгнал да бяга през границата го хванали и вкарали в лудница и след 10 ноември го пуснали но го питали защо те вкараха в лудница а не в затвора. Защото исках да избягам в СССР

53

Анонимен

преди 8 години

Най ми е интересно, защо статията няма автор. Трябва ли си мисля, че *** на сайта пускат неверни истории, като целта им е да дразнят българския народ. Или може би БХК превежда пари за подобни идиотии, без автор, на Днес.бг.

52

до 76

преди 8 години

Понеже съм един от тия 2 000 000 българи в чужбина, ще ти кажа, че ние българите си скъсваме з*ка от бачкане или учене, интегрираме се и не изнасилваме жените по улиците. Обаче тия така нречени "бежанци" нито се интегрират, нито работят, нито спазват каквито и да е правила. Само реват за пари и жилища. Така че не прави сравнения между българи в Германия и така наречените " бежанци" !

51

.

преди 8 години

Афганистанските медии пишат ли статии за българи, които си плащат данъците, но ги е страх да подават жалби когато системно са малтретирани от роми, защото после ромите ще им запалят къщите и това е най-малкото зло, което ги чака???

50

Анонимен

преди 8 години

Ама моля ви махнете статията за този беглец неглец че вече 2 часа рева и немога да заспя..