164

111

преди 8 години

Такива задръствания ще станат, бедна им е фантазията на тези умници. Всеки може да си направи сметката: автомобил/ разход, билетче/ разход и да избере по-изгодното. Айде честито на кметицата.

163

Ернесто Гевара

преди 8 години

Абе тия дето гласуваха за по-скъпо билетче от кога не са се возили в градския транспорт?

162

Анонимен

преди 8 години

Докато не пролеем герберастка кръв,по-зле ще става.Хак ни е, щом само драскаме тук!

161

тя

преди 8 години

Сега вече въздухът в София ще бъде най- мръсен в цял свят!Това ще постигне Фандъкова, а няма да спре кражбите в градския транспорт , защото и тя участва в тях!

160

Анонимен

преди 8 години

Да ви е честита герберастията, братя софиянци. Каквото повикало, такова се обадило.

159

ууу

преди 8 години

Всички по колите.

158

Анонимен

преди 8 години

Прошко, ти си едно нищожество продажно! Протести сега трябват! Докога ще ни правят на маймуни и ще ни ограбват?!? ОСТАВКА! МАФИЯ!

157

me

преди 8 години

Протести до дупка, това е единственото решение. Дано да има кой да го организира, аз ще отида при всички случаи. Защото лично моята заплата не е вдигана с 60% в последните 5 години, няма и да я вдигнат. Не виждам причина да плащам по-скъпи билети. Ако и с това се примирим, само ще докажем, че заслужаваме всичко което ни се случва.

156

Анонимен

преди 8 години

Окончателно: Бум на гратисчиите, боя по контрольорите и масови задръствания.На печелившите ЧЕСТИТО!

155

Анонимен

преди 8 години

Кое се е повишило през тази година с 60 рлоцента. Как така изведнъж 60 процента. Това са най-големите крадци в най-новата история на България. Да бъдат изгонени с камъни!!!!

154

Анонимен

преди 8 години

Как не ви е срам поне малко? Грабите българския народ по всеки възможен начин!!!

153

Наглеци продажни

преди 8 години

Преди 2 седмици твърдяха, че прекалено много хора пътували с билети - около 15 процента, и искали да ги намалят с увеличението, и да ги накарат да пътуват с карти. Сега път твърдят, че съвсем мъъниичко хорица ползвали билети и видиш ли, нямало да се усети. Едно нещо е вярно - броят на хората с билети ще намалее, а контрольорството ще стане опасна професия.

152

художника

преди 8 години

Съгласен съм, ако 1,60лв. е билета до крайната спирка.Ама ако трябва да се возя 1, 2 или 3 спирки, тогава с колата ще ми е по-евтино!

151

Упса

преди 8 години

"Вместо да коментирате празни приказки вижте цените на градския транспорт в Брюксел 4 лв. , в Рим 6 лв. и навсякъде са по 2-3 евро или 4-6 лв"Така е. Но един шофьор в Брюксел взима 5000евро заплата, а този в България - 1000лв. А заплатите на шофьорите са основният разход, който се взима предвид при формирането на цената на билета. И според мен щом заплатите на шофьорите са 10 пъти по ниски, е нормално и цените на билетите да са 10 пъти по-ниски.

150

123

преди 8 години

60 % поскъпване ? това защото петролът поевтиня тройно ли ?!?! Няма логика.ГЕРБ са крадци.

149

Хан Крум

преди 8 години

Ако режеха езици за лъжа, всичките ни политици щяха да са неми. Преди изборите обещават че няма да има увеличение, сега увеличават цената. Днес на билетите, след някой месец и на картите.

148

Анонимен

преди 8 години

Ами после отново гласувайте за Данчето, купи скъпи рейсове от баба Меркел с европеъски пари и сега на всичко от горе ще ни ги таксува. Ами каза че ще тегли и заем защото ще гони концесионерите от транспорта, с него тукувиж до година 2 лв. После ще въведе платено паркиране в кварталите и винетка за София, за да прецака и тия с личните автомобили. И така заемите трябва да се плащат. А най смесхното е че след 3 години ще си я преизберем заради чукундурите фенове на ГЕРБ.

147

Анонимен

преди 8 години

Колко от тези който приеха това решение сутринта са дошли на работа с градският транспорт-------------------------Ти как си представяш тая самоковска пенюга да тръгне с градския транспорт ? Ще я линчуват в първия рейс!!!

146

Крадат ли, крадат

преди 8 години

"Нека видим сега дали маршрутките ще си останат на 1,50лв и ако да, то ще станат предпочитан избор пред иначе нередовния градски транспорт."При това маршрутките са с два пъти по-дълъг маршрут от рейсовете на градския транспорт. Интересно как все още не са фалирали с тези ниски цени. Сигурно просто никой не краде от тях, за разлика от градският транспорт, който си е една бездънна яма за пълнене на депутатски сметки в Швейцария.

145

Анонимен

преди 8 години

Вместо да коментирате празни приказки вижте цените на градския транспорт в Брюксел 4 лв. , в Рим 6 лв. и навсякъде са по 2-3 евро или 4-6 лв. Щом като можеш да даваш по 5 лв. за цигари и по 10 лв. за ракия на ден значи не си беден , а др. Андрешко ко праим сеа..а..а