14

sante_dog

преди 8 години

Т.е Редовните, ще си продължат да са си редовни. Защото в 5-цата и 7-цата всеки си дупчи билетче. Но в по тъмните квартали пак няма да ги пипаме, все пак е сигурен електорат. Сложете на 11-ката такова нещо, а? И там трасето е отделено от пътя в участука с Красна поляна. Или там БХК не дават заради особенностите на етноса?

13

Баси Държавата

преди 8 години

До Дедо ГогоБраво Дедо!И за като го прочетох,първата ми мисъл беше за това.Ще заградим белите линии,дето всички така или иначе си дупчат билети и контролата е на всяка спирка,а линии като Кр.Поляна,102 през махалата и др в София за тях май няма да важи.*** *** са тези от общината.

12

Х

преди 8 години

Нова безмислица за скубане на мангизи ? Нали щеше да има нова е-тикет система ?Защо прекратихте стария търг за такава система ? За да я дадете на вште приятели

11

Анонимен

преди 8 години

С нов пръстов отпечатък ли ще са или ще се спастрят малко пари като се ползва "ония" за здравето?Щото ако ще се харчат пак народни пари на воля, дайте да ги направим със сканиране на ретината или направо с ЯМР. И там има уникален отпечатък, а и всеки "гражданя", който има претенциите да се движи с градски транспорт, по неволя ще се сдобие и с това изследване...

10

Смях

преди 8 години

И защо ще ги сложат на 7-цата и 5-цата, където има най-малко гратисчии, защото всеки знае, че има най-често контрола? Защо не сложат на 12-ката например?

9

въртележката

преди 8 години

Бариери навсякъде трябва да има... как така ще има само в метрото. - На всяка пешеходна пътека - въртележка. Такса пресичане - 10 ст- На влизане в държавно учреждение - въртележка с такса - 50 ст- Влизане в супермаркет - въртележка с такса левче (как така ше влизаш в магазина, само за един хляб и мляко)- Пред всеки вход в блока - въртележка с такса 2 лв, която отива директно у фирмата на домоуправителя- Пред влизане в болница - въртежелка с такса 50 ст.

8

Анонимен

преди 8 години

А кога ще помислите да увеличите мотрисите в пиковите часове. Сутрин направо е невъзможно да се кача на трамвай 5. Случвало ми се е да изчаквам втория трамвай, а той докато дойде пак става митинг на спирката. Помислете първо върху това.

7

Иван

преди 8 години

Защо не сложат е-бариери на спирките в Овча Купел ?

6

Анонимен

преди 8 години

И кога точно ще се избият 1,7 млн левта като се спрат 10% гратисчии? Да ви п*кам на лъжзците. Въжето е за вас *** такива. Нали няма пари в градския транспорт?

5

Анонимен

преди 8 години

На този глуп*к Даниел Вълчев,гратисчия в МОН,да му се претърсят ушите за мини и не чак толкова видими слушалки,непосредствено след което да бъдат запушени.Комуникацията може да се осъществява посредством текст.Остава уговорката да има погледи или камери,накъдето е погледът му(m,ep mfпрез по-голямата част от времето),имайки грижата безпристрастни.При подозрение,ушите могат наново да бъдат претърсвани и непосредствено във времето,запушвани.От друг човек.

4

Анонимен

преди 8 години

Ще намеря начин отново да се возя безплатно

3

Общественик

преди 8 години

Даа, ще има обществени поръчки за всички от сърце ...

2

1

преди 8 години

Много добре, но защо цената на билета ПАК ще е еднаква за 2 и 22 спирки? Нека да има разлика спрямо изминатото разстояние, за да се мотивират нередовните да се маркират!

1

ПЪТНИК

преди 8 години

Всичко се прави,за да се крадат пари-това е най-лесният начин,като се оправдават уж с желанието да спрат нередовните пътници.А че заплатата не се вдига 60%-за това журналистите не питат.И защо ли-те карат джипове и не се вълнуват от несгодите на хората с 500-700 лв. заплати.Мълчанието на агнетата-това сме ние.