34

Посетител

преди 8 години

Правят по 8-10 деца ... не ги гледат оставят ги да се мъчат... записват 5 от тях като болни и в края на месеца взимат 2000лв помощи ... сега и апартаменти и къщи да им давате... А от нас ... БАЛЪЦИТЕ .... само ще взимате ... такса това ... данък онова ...

33

Посетител

преди 8 години

А ние младите семейства, които нямаме ... ходим по квартири теглим кредити ... плащаме мъчим се и едвам за 20-30год си изплащаме малка панелка или някакво жилище. От къде на къде на тях ще им дават ей така защото те били нямали... ЕЙ хора ... ние какво сме ?!!?

32

О страхотно

преди 8 години

А за пенсионерите трудили се по 40 години пари за великден няма,значи аз тая ви система не я разбирам господа управници.Ама да знаете,че когато *** станат прекалено много,организма започва да противодейства

31

д

преди 8 години

да видим сега откъде ще намерят жилища с пластмасова арматура... иначе може да стане като с онзи жилищен блок. другия вариант е да ги настаняват в постройки за разрушаване, хем ще берат джилезу, хем общината няма да плаща за разрушаване.

30

нема такава държава

преди 8 години

аз нямам жилище! дай и на мен бе

29

Анонимен

преди 8 години

тоя трябва някой българин да го осъди в съда за дискриминация към българите

28

ГЕОРГИОС КОРИТАРАС

преди 8 години

ДПС--АМИ НИЕ ГЪРЦИТЕ...И НИЕ ИСКАМЕ ЖИЛИЩА..ИСКАМ ЕДИН МЕЗОНЕТ В ДРАГАЛЕВСЦИ.

27

Анонимен

преди 8 години

"Движението се загрижи за бутнатите им незаконни постройки"Противоконституционна партия няма да се загрижи за нещо легално я. Не е ли много, че има партия против конституцията на етническа основа, че чак пък и да ни командват?

26

до 26

преди 8 години

Ще има доста желаещи. Разни водомери и кабели и дограми бързо ще изчезнат.

25

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко години показаха по тв блока, нойто им беше даден от общината/не помня в Сливен или Стара загора/. Целия беше порутен, без кабели, без дограма. А около блока - сметище. Хвърляли са си *** за по-лесно от прозорците. Та въпроса ми е ДПС ли ще ходи да пази да не съсипват общинската собствености да не правят сметище около жилищата си?

24

Анонимен

преди 8 години

дайте им бе , вземат 21 вида помощи , не работят , не плащат данъци а сега и жилища да им дадете , ами това си е жив геноцид на българите , и после защо имало всеки ден в новините убийства и самоубийства , на народа му писна

23

Анонимен

преди 8 години

вече найстина съм възмотен

22

Анонимен

преди 8 години

Басирам се, че никой няма да иска да се нанесе в тези общински жилища. Та нали вътре ще има водомер, електромер, разни текущи разходи.

21

Съвет

преди 8 години

Господин Четак, и останалите загрижени ДПС-ари, вадите едни пари от сметките си, хващате лопатите, построявате на милите роми нови къщи, и после тържествено им връчвате ключовете! И тогава гласуват за вас, каквато е истинската причина за вашата "загриженост".Не искам с моите пари да подкупвате ромите, да гласуват за вас! Ясен ли съм? Че започва да ми писва и да се изнервям! Българина много трае, ама като му кипне става страшно, ей...!!!

20

Анонимен

преди 8 години

Аз съм с две малки деца и живея под наем , нямам собствено жилище но на мен никой не ми дава нищо , работя за 500 лв заплата а 340 лв ми е наема

19

Анонимен

преди 8 години

Защото изтърват всичките си избиратели,и сега и за оная работа щесе хванат на *** само и само да им гласуват.Смешни ***.Бойко ги изработи страхотна дпс то.

18

Анонимен

преди 8 години

Хайде замириса на избори! :)

17

Анонимен

преди 8 години

да се връщат на село от кадето са дошли

16

Анонимен

преди 8 години

Е не бе! Нали трябва да се събират гласове в България, след като Турция си припозна Местан за техен човек и вотът на така наречените български турци в Турция ще отиде при него вероятно.

15

прадо

преди 8 години

на ромите в блок 504 в ж.к. люлин им раздадоха безплатни жилище като беше каракачанов кмет ги изплатиха с една заплата и веднага ги продадоха за сума 30 пъти по-голяма от тази която те са заплатили на общината и сега пак няма докога ще ги издържаме