30

Shark

преди 8 години

Я виж ти, само те ли имат кредити?? Всеки втори има кредит, ама хората не разпространяват наркотици. Те не трябва ли да работят, за да си плащат вноските, а?? Мизерни милиционери, не стига че са хрантутници на държавна ясла ами и престъпления правят, че и се оправдават с кредити.

29

Анонимен

преди 8 години

До ХристоЗакона мога да ти го обясня по *** начин: Ако ти напсуваш полицай, значи 1*Х лева глоба. Ако полицай напсува теб, значи 3*Х лв глоба. Там е проблема, че явно не се спазват законите. Иначе този полицай ще гние доста години в затвора, и ще го джасат сиганьорите вътре.

28

Чоки

преди 8 години

Който в петък вечерта от 22 ч е гледал Велизар Енчев и новото му предаване ЗАД КУЛИСИЕ няма да има нужда да чете братвежи от сорта кой бил диктатор , кой демократ и кой на Борисов интимен паркньор

27

анонимен

преди 8 години

ние сме болни бедни имаме кредити но не работим в мвр

26

Христо

преди 8 години

Най-вероятно наказанието ще е дисциплинарно уволнение и ето ти двама обучени престъпници на улицата.....

25

Георги

преди 8 години

До художника,Съдиите не са ***, а корумпирани, не бъркай понятията.

24

художника

преди 8 години

Всеки престъпник нарушил закона после си измисля какви ли не мотиви, за да го пуснат.А съдиите са толкова т`пи, че не усещат как се подиграват с тях и взимат всичко на "професионално" ниво.Аз ако съм съдя и чуя подобни мотиви, ще му дам допълнителна присъда за подигравка с институцията. Да видя следващия дали ще избере подобни аргументи, щото ей за това са навънка подобни к`тили!!!

23

ined

преди 8 години

Наглите сигурно ще искат и 20 заплати ако ги изгонят от полицията.

22

Анонимен

преди 8 години

Еми ерозирал му е разсъдъка, затова е еродит.

21

тт

преди 8 години

Човекът е ерОдит :)))

20

Анонимен

преди 8 години

Ooooo, имали кредитииии... И искаха по бързия начин да си изплатят кредитите, а ние да превиваме врат на нивата, докато копаем картофите, доматите и фасула, нали? И ние да живеем в мозерия, а те в палати, които са си купили с кредитите?!Съжалявам! Най-строги санкции за тези наглеци!!!

19

Георги

преди 8 години

До къс, На теб ти предлагам един много основен източник: правописен речник на българския книжовен език. Като го поизучиш и ти ще бистриш по-сложни неща.

18

Тиквата

преди 8 години

Пуснете ги момчетата. Какво толкова са направили. Ние сме една щастлива страна и нация, където няма престъпност!

17

Шматко полит имигран

преди 8 години

Какво падение до къде докараха хората да станат бандити заради лакумите банки ?

16

Анонимен

преди 8 години

Това не мога да го разбера. Не познаам полицай, който не е изтеглил кредит. Редно е човек да живее според възможностите си.

15

веднага

преди 8 години

ДЪРЖАВАТА ДА ПЛАТИ КРЕДИТИТЕ НА ГОРКИТЕ ХОРА!И ДА ИМ СЕ ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА!

14

Анонимен

преди 8 години

Не видях аргумент на защитата, че страдат от хемороиди. Вероятно защото в ареста вече ги лекуват, там харесват фантетата.

13

Георги

преди 8 години

До западноевропеец,Съгласен съм че Путин е аналог на Сталин и Хитлер. Обаче не мога да се съглася че е създал ИД за да купува евтин петрол. Нещо не ми се връзва. По скоро това мирише на криминална афера на клана Ердоган.

12

st.anger

преди 8 години

ами, това е проблемът да си скапан престъпник-близките ти трябва да плащат заради теб... какво се оплакват тия, екстра им е в ареста.

11

Анонимен

преди 8 години

""Западноевропеец"", ... всичко което казваш е правилно, но не се хаби.народ чийто мозък 60 години е бил промиван от комунистическа пропаганда ... няма да се оправи, нито пък ще прогледне лесно. Не им е лесно, но си заслужават съдбата.