44

Рашко

преди 8 години

Да бе ,батката кара беенве спортак,сигур има няколко момичета да работят

43

:)

преди 8 години

*** на снимката гледа много жално и смирено. Като ти сложат белезниците и се разбере, че нямаш нито мозък, нито пари, нито връзки да ги махнеш... разбираш какъв *** си и колко ниско си в хранителната верига.

42

АТАКИСТ

преди 8 години

до 52Ще го гониш по съдилищата ако е Кубрат или някой като него, нали? Ако е по- слаб от теб физически ще търсиш физическа саморазправа с такъв човек, нали? Ето това е манталитета на ***- ако е по- силен си трая и не скачам на бой, ако е по-слаб му налитам. А немецът изобщо не го интересува кой е срещу него- той се обажда на полицията и изобщо не се занимава с оня отсреща. Ама как да го обясня на такива като теб? Как? Както казваше мадридският папардак навремето" С грешен чип сте"

41

пешо пешеходеца

преди 8 години

При положение, че там освен стеснение на пътя заради ремонт има и 2 пешеходни пътеки ми е интерсено с колко ли са се движили участниците в това ПТП, та не са могли да предотвратят подобен сблъсък???

40

Анонимен

преди 8 години

До справедливДа, ама тоя има беенве! От къде пари за беенве? Що не ми даде някой пари и на на мен да си купя беенве? Айде сега у затвора, да си го кара там.

39

52

преди 8 години

Ако мутреската си беше сложила колана, както е по закон, сега щеше да е в перфектно състояние.

38

Audi A3/Alfa 159/&am

преди 8 години

Всеки ден съм по пътищата , имам няколко коли , мотор и тн .. Карал съм и товарни бусове.. И най-отговорно заявявам,че ако някой чичак със служебна Октавия ме засече,щото това всеки ден го виждам, служебни рена,фордове,тойоти и т.н, с разни чичковци и лелки зад волана,дето взимат 4-5000 заплата и си мислят,че са хванали Господ за шлифера и жена ми пострада, направо ще му завра мутрата в ауспуха на октавията... Как тъй заради такъв жена ми ще пострада ... А че и тоя е *** с 15 годишно Х5 е друг

37

Анонимен

преди 8 години

Само бой по наглеците и селянията които карат като талибани. Малко го е бил. А оня да му вземат книжката поне за 2 години.

36

:(

преди 8 години

Има висяща присъда за кражба на ДДС и е съден за побои. За мен и да го убият на място ще е малко. Такива ***, като този на снимката, правят България кофти място за живеене.

35

V

преди 8 години

СМРАД

34

anonimen

преди 8 години

vmesto da go sadqt po barzata procedura 4e prebil 4ovek na ulicata te go vodqt po televizii da dava izqvleniq

33

Анонимен

преди 8 години

Съден за източване на ДДС,самозабравила се герберска анаболна орка раздаваща цацарово правосъдие по пътищата.

32

АТАКИСТ

преди 8 години

до 39Мхм, значи трябва да набиеш някой, че съвестта ти и гордостта ти да останат на ниво от подобен инцидент? А представи си, че от другата кола излезе някой като Кубрат Пулев да речем и ти си тръгнал да му налиташ на бой за да запазиш гордостта и чета си, а той ти намели физиономията и те направи на Мики Маус в лицето...тогава как ще се чувстваш? Така ли ще мислиш- че саморазправата е изходен достоен вариант от подобен случай?

31

сик

преди 8 години

Съвсем достатъчно ни е да знаем, че адвокат му е Павел Чернев. Всички разсъждения по-натам са ясни

30

Анонимен

преди 8 години

БОКЛ-К

29

Анонимен

преди 8 години

Защо не беше попаднал на мене този ромски ***

28

Анонимен

преди 8 години

- човека преби друг човек по всички национални телевизии;- човека е на свобода и гордо дава интервюта;- извод - ако искате да сте популярни, известни и щастливи в България - пребивайте и убивайте !

27

Анонимен

преди 8 години

Всеки некадърник,или всеки мислещ се за Шумахер те блъска ,спокоен си и завеждаш дела и хиляди бюрократски премеждия ,за да се озовеш след около 2-3 година прав !!!!! Това е при положение ,че виновният се признае за виновен и цялата процедура върви нормално,ако той реши ,че е по-баровец от теб и не иска да се примири с вината си ,тръгваш по друг път и по други мъчения!!!А с физическа сила поне съвеста ти и гордоста ти остава на ниво,не се подлагаш не всеки рали герой ,а го подлагаш на колена!!!

26

taz

преди 8 години

В случая виновният за катастофата е напердашен от обвиняемия когото изкарват мутра. В случая човека наречен мутра, ако не беше напердашил виновника, виновника щеше да е забравил, че е предизвикал катастрофа.

25

Teo

преди 8 години

Когато налитат на бой на беззащитни хора, ритат ги на земята са големите мъже, а после като им сложат прангите стават едни хрисими ... хрисими. Как на човек да не му домилее чак. "Губят ми се моменти" ... ами щом е толкова хрисим и му се губят моменти да полежи не много ... шест месеца стигат + солена глоба на стойността на джипката му ... за да си ги припомни и да помисли редно ли е да се пребива човек заради катастрофа. Това е абсолютно недопустимо!