51

БХК

преди 8 години

Смиреност и толерантности спрямо ромския произвол.

50

Овчарско куче

преди 8 години

Много трият от този сайт бе.....нали сме демократична държава....не може луда напиша аз какво мисля за тези чакали.....

49

Анонимен

преди 8 години

Значи 550 лв. заплата на *** говедар, който на всичко отгоре пребива старица, че му трябвали пари за Хумана. И също 550 лв. заплата за гл.асистент в БАН. С този манталитет България никога няма да стане "нормална" държава! Срам! Срам! Позор!

48

Анонимен

преди 8 години

Тия са ясни, знайни са ни. Но е факт, че при евроатлантизма има деца които гладуват и родителите им трябва да крадат за да ги хранят. Въпрос: как беше с тия наши "по-малки братя" преди 89та година, когато народът живеел много по-тежко от сега - имаше ли гладуващи деца?Благодаря за вниманието.

47

Турчин

преди 8 години

Може ли да се удря или бие човек на такава възраст бе?Да им дадат доживотна и след като мине 1 година да самоубесят единия а другия да прекара инфаркт. Така лека полека да се почистват плевелите тихомълком. Да отнемеш живота на такива не е грях а точно обратното.

46

Анонимен

преди 8 години

Тия са били кравари е и как така за Хумана пребили бабата,че се и гаврили с нея,като всеки ден са могли да взимат мляко от крава,каквито са крадци могли са да издоят цялото стадо по малко да не личи заради заплатата и ги изгони собственика,я бика,те тия са деградирали каква ти интеграция на таквиз с обикновени понасящи трудности обикновени хора.

45

ХХХ

преди 8 години

Значи убива човек за да го обере ....и след 7 години го пускат за да убие следващия старец ? Нормално ....на съдии и прокурори , политици и тем подобни ....родителите им живеят под охрана и охолно ....недосегаеми са .........

44

Турчин

преди 8 години

Възрастните самотни хора да дойдат да живеят сред нас в Делиормана.При нас такива като тия на снимката не виреят. А към възрастните чувстваме респект няма значение турци или българи. Въпреки, че българите се броят на пръсти в региона никога не са унижавани.

43

Нищо ново!

преди 8 години

Камери и солидни глоби! Виждаме, че на КАТ и МВР не може да се разчита! Те само знаят да се оправдават- не можели да бъдат навсякъде и по всяко време. То не е и нужно да са навсякъде! Поне ½ от времето да си вършат работата- да хващат нарушители и да ги глобяват пак ще има ефект, а не да дремят в патрулките или на бюрата!

42

Тралала

преди 8 години

Има нещо много криво в цялата система. Много ми е странно как може за убийство да осъдят човек само на 9 години затвор и реално да лежи 7. При това първото убийство е било особено жестоко. Кой ли е съдията, който е присъдил? Също така, затвора уж трябва да превъзпитава, а както се вижда рецидивисти извършват все по тежки престъпления. Започвам да се убеждавам, че за да се спрат тези *** да избиват, трябва да се въведе смъртно наказание. Или след 10 години да убие пак?!

41

Iko

преди 8 години

E, nameriha li humanata?

40

<><>

преди 8 години

Наредете ги до стената ! Нормално е да ги разстреляте , все пак ще го направите за децата ни !

39

до 44

преди 8 години

Абе ти не разбра ли ,че тия които ни управляват се чудат как да се отърват от нас ти искаш да ти разрешът оръжие !

38

Жена

преди 8 години

А между другото може ли да видим лицето и името на съдията, който му е дал 9 годишна присъда за убийство на този вдясно?! Може ли й интервю с този, който го е освободил предсрочно след 7 години след ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ? Ама давайте ги тези хора по новините бе!!! Те заслужават!

37

Анонимен

преди 8 години

Какви са тези талибани на снимката?! Тези какво правят в България?

36

Аз

преди 8 години

Аз щот съм учил и съм българин и амам образование и работя от как съм студент и искам да изуча децата си , та аз тегля заеми за да имаме дом , търся алтернативи и съм роб на новобогаташите - аз тоя си заем за моя дом ше трябва да го изплащам 30 години ... а това КУЧЕ, ТОЗИ БИОЛОГИЧЕН *** лежал 7 години в затвора и после пак си е фрее.. и забележете МУ СЕ НАЛОЖИЛО да убие. Ама ква интеграция , все едно да интегрираш шимпанзета в манхатън - да учат, да работят , да спазват правила ....

35

Гражданин

преди 8 години

Да се разреши използването на огнестрелно оръжие за защита на частната собственост! При възникнала смърт на нападателя, собственикът/ползвател да не носи съдебна отговорност!

34

Анонимен

преди 8 години

"Предишният път се наложи за два лева да убие". НАЛОЖИЛО МУ СЕ, моля ви се!

33

до 40

преди 8 години

Не съм съгласен с теб не искам парите които давам за данъцчи да отиват за издръжката на тоя в затвора.

32

Хюсню Чобан

преди 8 години

Търся стари хора с цел пребиване и грабеж за изхранване на 5 ми деца .