27

Анонимен

преди 8 години

Глупости на търкалета - АНгличаните спасяват Турция заедно с АВтро - Унгария веднъж през Кримската война, втори път през ОСвободителната - АНглия блокира проливите, когато Русия стига до ОДрин, а Автсто- УНгария заплашва да се намаси, трети път - след победата на България в Сърбо-българската война - АВстро- унгария запалшва да се намеси и има негласната подкрепа на АНглия, четвърти път - в Берлин 1878. Двеге световни войни АНглия е срещу нас.

26

аз доколкото знам

преди 8 години

До Османкогато руснаците са наближили константинопол англетата са се изсипали с флотата си там и са предупредили руснаците да спар с настъплението си . но спора беше дали най-изостаналата страна в европа може да се нарече велика.

25

изменение

преди 8 години

...Конвенцията на ООН за статута на бежанците...е остаряла и неадекватна към днешната ислямска инвазия към Европа.Това което влиза нелегално не са бежанци а завоеватели.Следователно тази конвенция от 1951 не е валидна и не трябва да се позовава никой към нея.

24

Румбо

преди 8 години

До 1984до 45 Всъщност Т.Живков,при посещение в Турция(по времето на Кенан Еврен,преди Възродителния) поздрави почетната рота на летището с думите:"Мара ба,аскер!"(излъчено по телевизията,добре си го спомням)Борисов неслучайно го повтаря.

23

Върл Левскар

преди 8 години

До 33, това щях да напиша . Браво !

22

какво намесваш

преди 8 години

До Анонимен36къде е била България през тези 5 века-ами нямало я е на картата . Но османската империя е била отбелязана но това , че я е имало не я прави велика ! велик е някой/нещо което е над другите. а османците не са били в нищо над другите а винаги на опашката . жалко , че англетата са им помогнали иначе братушките щяха да ги изтикат отвъд босфора

21

АНАЛИЗ

преди 8 години

В България българите с топки свършиха .Вече сме автономна област на Турция .След Соца и Бай Тошо сме по-зле от Мадагаскар .Замислям се че в Турция средната заплата е 1500 лева а минималната пенсия е 1000 лева .Дали си е струвало за 45 години благоденствие да сме Държава ?В мадагаскар 2 милиона човека са застрашени от глад .

20

1984

преди 8 години

Хибридно нападаш...,обаче истината е,че мутрата Винету е пръв приятел на турските лица от снимката...освен това е единственият български премиер поздравил на турски език аскера в Турция..

19

Анонимен

преди 8 години

Споко бре пичове,смятате ли,че тези *** ,горе от снимката няма да бъдат изиграни. Европа умее да йезуитства,както никой друг. Слава богу в случая сме от правилната страна!

18

БРАТЯ БЪЛГАРИ

преди 8 години

Телевизиите в България се наситиха от Индийски , Турски , Кулинарни , Две Очи особено едното , и тем подобни Новини .Дали ТВ ПИК ще е НЕЦЕНЗУРИРАНА телевизия за да имаме и ние досег до световните Новини без Желязна Завеса ? В момента България е капсулирана повече от Северна Корея .

17

Анонимен

преди 8 години

Ако Европа имаше армия,която да пази собствените и граници това нямаше да се случи(Само,че тогава измисленото. Н. А. Т. О се обезмисля)

16

Анонимен

преди 8 години

Просто ще им дава турско гражданство на бързина после ще ги пуска в Европа съвсем легално.Ем ще е прибрал парите ем няма да е свършил работа.А и на съседите мръсно.По голем кеф от това закъде.Тарикатлъците и свинщините балкански са ни добре известни.От полуострова сме.Знаеме си стоката.

15

кога

преди 8 години

До varg 28турция е била велика не разбрах ? камо ли османската империя-ами тя е била най-изостаналата и бедна част от европа !! англета,португалци,испанци по тези времена са откривали нови земи и са владеели континенти . османската империя от създаването си само се е свивала и няма едно значимо постижение ....може би за теб е сапунчето .. добре че има нещо останало от византийците да има какво да видят туристите

14

до 21

преди 8 години

Простреляни сто процента Бедна им е фантазията как можем да стреляме добре барикадирани зад Дувара наречен БългарияПък помощ ако се наложи ще дойде Европейската граница ще опазим СпокойноНали искате в шенген Ами единсвеният начин е я с къртечница в ръка я с Противотанкова Установка

13

Анонимен

преди 8 години

А какво ще правим когато тръгнат бежанците от разпадаща се Турция?

12

Анонимен

преди 8 години

Турция няма да оправи нищо.

11

Анонимен

преди 8 години

Турция да си гледа задния двор с кюрдите,после Европа

10

Анонимен

преди 8 години

Поне се отказаха от лъжливите статии как Русия фалира и мизерстват. Май реално Европа в момента мизерства и ще плаща милиарди на османската империя

9

ogi

преди 8 години

Bravo na Erdogan pirvo udari shamara na Rusiya ,a sega i na EC ,,tova e politik a ne kato nashite paljacovci

8

УУУУУУ

преди 8 години

БРЮКСЕЛСКИ ТЪПУ..ЕРИ..ПРЕМЕТНА ЛИ ВИ БАЙ АМЕТ..СЕГА С ЕВРОПЕЙСКИ ПАРИ,, ВИЗИ, И ТУРСКИ ПАСПОРТИ КЪ.ЛЕЖ.ИТЕ ЛЕГИТИМНО ЩЕ НАЛАЗЯТ ЕВРОПА..