66

Осман

преди 8 години

До паметлив.Промити са ви мозъчетата. Като агнета в кошара сте. Или коне с капаци.

65

наблюдател

преди 8 години

критична ситуация и двете страни са готови за битката от иран излитат С 300 от сирия с 400 от крим искандер наземната операция се осъществява от сирииски кюрди и от тези в диарбекир от турция остава анкара и малък вилает около нея цариград маи ще го делят бг и гърция

64

Осман

преди 8 години

Сирийските кюрди са обявили, че ще скъсат всички взаимоотношения с Русия. Руските пилоти са унищожили стратегически кюрдски военни подразделения в Сирия. Анкара е доволна разбира се. Руснаците са казали, че съжаляват. Путин мълчи. Турските медии коментират, че това е жест от страна на Путин.Война Русия - Турция засега не се очаква. За жалост на форумните каскети, обирджии на мандри.

63

Анонимен

преди 8 години

От предишната руско-турска война България стана пак държава,а от нова руско-турска война само ще спечели от нов Санстефански договор и ще се разшири повече и от златния век на Симеон Велики.

62

Анонимен

преди 8 години

ИМАЛО И УМНИ ХОРА В ТУРЦИЯ ВЪПРЕКИ ЧЕ СА СИ ИЗБРАЛИ ДА ГИ УПРАВЛЯВА ЕДИН НЕДОТАМ УМНИК. ВСИЧКО КОЕТО АТАТЮРК ПОСТИГНА ЗА ДА ОСНОВЕ СВЕТСКА ДЪРЖАВА ЕРЖЕПА ГО СЪСИПА.

61

Паметлив

преди 8 години

До ОсманПродължавай да гледаш турските телевизии!Така,когато един ден от Турция не остане много,хич няма и да разбереш....

60

Бай ЕрдоГаньо

преди 8 години

Статията е за Турция, но троловете с фесове го обърнаха на плюванье по Русия. Не зна кого се опитват да заблудят, но написаното е до голяма степен истина. Ердоганьо наистина издразни всичките си съюзници с изцепките си и съвсем логично е на път да си поеме последствията. Неизбежно е.

59

Анонимен

преди 8 години

Русия нямам представа дали ще се разпадне, но турция, ако не покани кюрдите и да преговаря за автономията ще загуби повече.

58

Анонимен

преди 8 години

В Турция се умир само един път, а не като в България всеки ден.

57

Румбо

преди 8 години

Турция на Ердоган поиска да играе във Висшата лига-нещо,за което нито е подготвена,нито има потенциал.Резултатът е закономерен-след като поразбърка сметките на големите играчи,ще я пратят там,където и е мястото,в по-долната дивизия.А може и две дивизии надолу.

56

Църо

преди 8 години

До Даааа!Мда... Ако наистина Русия и Турция се сбият, ние ще изчезнем само от вибрациите около патакламата! А после Сърбия и Гърция ще си разделят териториятя ни. С тази натовска армия, дето сме отгледали, май скоро ще сменяме байрака

55

Анонимен

преди 8 години

Турците няколко пъти избират този ислямист на власт, с мераци да е султан.Ок, сега ще си сърбат попарата.Изобщо не ги съжалявам.Високомерието предшества падението ...Това важи и за дребосъченцето от Русия.

54

Анонимен

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯПри ГЕРБ България губи население и трупа заеми.

53

Осман

преди 8 години

Русия в Събота е бомбардирала кюрдите от Сирия " погрешка". Като гледам как БГ телевизиите излъчват само това което се случва на гръцката граница, днес изкарах жака на ефирната Бг телевизия и гледам турските НТВ, СНН и Хабертюрк. А вашия Дебелян е първа дружка с Боко и живукате в демократична дезинформация.

52

Анонимен

преди 8 години

Няма такъв Гокхан Бацик.

51

Трето око

преди 8 години

Баба Ванга е предсказала, че когато се разпадне Русия, ще намалее броят на руснаците.

50

експертно становище

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯ 43Руския народ най-обича да му е зле! Нямат никакъв проблем да живеят месеци и години с дневна дажба с коричка хляб и манерка с вода! Я питай аналитиците какво ще стане в САЩ ако 3 дни няма работещи Уолмарт,Макдоналдс , телефони и интернет???Турция вече я помитат някакви кюрдски девойки а какво ли ще е ако започнат да я газят морпехите и спецназ?

49

Анонимен

преди 8 години

В този сайт съм отдавна и не съм видял и една добра новина за Турция , май анти Турската кампания няма край и после викат че тме имали свобода на словото

48

Анонимен

преди 8 години

руски учени дават живот на русия още макс 10 години. първи ще напуснат федерацията чечня и дегестан,

47

Анонимен

преди 8 години

дали по време на дребния или след него,русия се разпада като ссср