172

Анонимен

преди 8 години

Има съд да ги съди! Какви сте вие една тълпа като глутницата е Кюлн жадна за мъст! Нека в съда се чуе и думата на другата страна!

171

Анонимен

преди 8 години

Значи ако го бяха били малко по-предпазливо, нямаше да ги обвинят в смърт по непредпазливост, а направо щяха да ги оневинят.

170

до 196

преди 8 години

Да, всичко щше е наред - докато не дойде и нашия ред. Което е въпрос на време, след като ги толерираме. Сами си създаваме едно съзнание на безнаказаност.

169

Некъв

преди 8 години

Абе чудя се кое би накарало таекондист да ходи с бокс ? И ако се окаже, че момата му лъже с показанията си и има осъдени заради нея ? А ако е бил добро и възпитано момче, защо е слезнал от колата и е тръгнал да се разправя ? Ами ако наистина е умрял от инфаркт, заради прилив на адреналин и болно сърце ? Как по снимката разбрахте, че го бият а не, че го усмиряват да не лудее ?

168

до 195

преди 8 години

Да, признавам си, че и аз съм жалък. Но бих се и съм се включвал във всеки протест и всяка проява, когато съм имал възможност. Но трябва по-често да протестираме пред съда и да искаме правата си.

167

Анонимен

преди 8 години

Стига ревахте на чужд гроб! Гледайте си вас си и всичко ще е наред!!!

166

Сврака

преди 8 години

До Анонимен 192Кажи, де! Направи нещо! Ти също си от този жалък *** народец...

165

Българин

преди 8 години

Премиерът на страната да вземе отношение! Причинена смърт по такъв жесток начин и видима за десетки свидетели трябва задължително да се наказва с доживотен затвор! Ори кражба наказанието трябва да е рязане на ръце на центъра видимо за всички граждани! Глобите за нарушителите по пътя трябва да се увеличат в 5 кратен размер! Ако съдебната система се промени в скоро време и тези закони се ориемат, ще спрат и побоите и смъртните случаи, и кражбите, и нарушителите по пътя! Всички Българи трябва да изискват тези промени в съдебната система да влязат моментално за да не се чувстват престъпниците не

164

Анонимен

преди 8 години

От години на наред след всяка гавра на правосъдната система се питам едно и също. Колко още ще търпи този жалък *** народец?

163

Анонимен

преди 8 години

Значи не е умрял, защото са го били, а съвсем случайно точно тогава си е глътнал езика. Гълтането на езика да не си помислите, че има нещо общо с боя. Значи аз ако хвана нечия глава и я забия в стената, той янма да е починал от боя, а просто ще си е ударил главата и ще починал от черепно-мозъчна травма, която няма да има нищо общо с боя. А смърт по непредпазливост какво означава? Че не са го били достатъчно предпазливо ли?

162

Анонимен

преди 8 години

"Ако бъдат признати за виновни наказанието за мъжете е до 5 години лишаване от свобода."===Убиваш човек на улицата от бой, със злоба и наказанието ти е до 5 г. Каква държава?...

161

Анонимен

преди 8 години

Грозно е да се напада момчето, което е починало. Добър-лош, това е, станала е белята. Тук ако има модератори не е лошо да поразчистят коментарите, от уважение към близките на момчето. А иначе е ясно, че много хора ще ги е страх да се намесят

160

Анонимен

преди 8 години

''Окръжна прокуратура - Враца привлече като обвиняеми двамата братя за това, че в съизвършителство помежду си по непредпазливост са причинили смъртта на 18-годишния Тодор Йорданов, вследствие на умишлено причинена лека телесна повреда", се казва в официалното съобщение на държавното обвинение''--------какви са тия глупости бе? Това си е предумишлено убийство! Няма такава държава ей..!!ЗА НЕЗАБАВНОТО ВРЪЩАНЕ НА СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!!

159

КултураМиЯнко

преди 8 години

Каквото и да се е случило,таково поведение и разрешаването на проблемите по-такъв примитивен начин е недопустимо.И двете страни имат вина.Да жалко , че един 18 г младеж си е отишъл от този свят,но е още по-жалко, че не е бил възпитан на нищо в тези 18 г. Същото се отнася и за двамата биячи.Кой крив ,кой прав,явно в някои части на милата ни родина,да не кажа вече в почти всияки,се оцелява точно така и едва ли скоро че дойде бялата лястовица.Само като гарвани ще си кълвем очите докато не изтекът.

158

Анонимен

преди 8 години

Върнете смъртното наказание незабавно

157

Анонимен

преди 8 години

1-Ако видиш,че бият някого,нормално е да се обадиш в полицията,а не да снимаш.2-независимо как се е случило,ако и двете страни са имали желание да се избегне боя,това е щяло да се случи.3-гражданите са онези,които първи трябва да се притекат на помощ,защото не може да има полицай до всеки един, 4-в нормалните държави кола потегля едва,когато пешеходеца е пресякъл и е на 1м поне навътре от платното,никой не псува, не бибитка, не крещи и не налита на бой, а просто изчаква.Въпрос на възпитание.

156

един съвет

преди 8 години

Скъпи родители! Умнитеви,прекрасни,талантливи,добри,възпитани,красиви и т.н деца ходят с боксове и ножове!!! Не е зле да вземете някакви мерки за да не ги оплаквате като Тошко!Като за начало спрете им пенсиите и ги научете на ТРУД! ...

155

Анонимен

преди 8 години

Те се изтрепаха, ще лежат по затворите, а госпожицата ще си намери друг!

154

Анонимен

преди 8 години

До всички сме виновниТова е най- обективният и точен коментар.

153

Ели

преди 8 години

До До 168 Защо ли никой не вярва , че тези големи мъже са се защитавали?